Jeanny

Trefzekere antwoorden en inzichten op al jouw vragen

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Algemeen
 • Break-up / relatieproblemen
Offline

738 gesprekken

Over mij

Ik ben Jeanny, allround medium. Al op jonge leeftijd kon ik mensen lezen en zag ik toekomstbeelden. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik 10 jaar geleden het roer omgegooid en de opleiding tot counselor afgerond op de Academie voor Coaching & Counseling. Op de Spirituele & Intuïtieve Academie heb ik de opleiding Mediumschap & Trancehealing gedaan. Ook heb ik een eigen praktijk voor Coaching en Runningtherapie.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Healer
 • Reader
 • Medium

Communicatie:

 • Veel inzichten
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Met humor waar mogelijk

Wat jij kunt verwachten

Graag nodig ik je uit om antwoorden en inzichten te ontvangen over de liefde, carrière, relaties, het maken van keuzes of andere belangrijke levensvragen waar je nu mee zit. Ik ben gespecialiseerd in relaities van tweelingzielen. Doordat ik direct contact maak met jouw energie kan ik je accuraat doorgeven wat er voor jou op dit moment en in de nabije toekomst belangrijk is. Geen vraag zal mij vreemd in de oren klinken!

Mijn werkwijze

Tijdens de reading maak ik contact met jouw energie en krijg ik hulp van mijn gidsen. Ik kijk in het verleden, heden en nabije toekomst. Het doel is het verkrijgen van inzicht, begeleiding en bewustwording. Hierdoor kun je weer zelf de regie oppakken over jouw eigen leven. Tijdens ons contact ontvang je tegelijkertijd een healing waardoor jij je weer wat lichter zult voelen en alle inzichten beter hun weg kunnen vinden.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Jeanny

18 beoordelingen

Het was fijn om met je te spreken. Helder en duidelijk. Rust kwam terug!


Ilona - 28 Februari 2019

Jeanny is heel helder afgestemd, voelde heel zuiver en duidelijk. Heel fijn gesprek, heeft me meer vertrouwen gegeven!


Debby - 28 Februari 2019

Ik heb een geweldige reading van Jeanny gehad. Dit was de eerste keer dat ik met haar sprak en het zal niet mijn laatste zijn. Ze stemt goed af (ik voelde het ook) en komt snel tot de kern, maar biedt dan heel goed en solide advies. Een aanrader.


Don - 7 Februari 2019

Jeanny wist mij echt zoveel te vertellen waar ik echt daadwerkelijk iets aan had , ze heeft me een stukje gegeven waar ik zoveel mee kan. Ik kan alleen maar dankbaar zijn met hetgeen zij mij vertelde. Ze is gewoon de beste! En na het gesprek was ik vrolijk en blij wat een fijn mens.


Frieda Anna Florinda - 1 Februari 2019

Ze heeft mij een duidelijk inzicht gegeven in wat ik gevragen had, ben een stuk rustiger nu!


Ingrid - 27 Januari 2019

Heel verhelderend en ik ervaarde meteen meer rust in mijn lichaam tijdens de healing. Dank je Jeanny!


Greta - 21 Januari 2019

Ze heeft me enkele tips gegeven. Als ik die zou uitvoeren zou er iets gebeuren wat ik eigenlijk zo graag heb. Ik hoop dat ze gelijk heeft.


Micheline - 13 Januari 2019

wow, wow, wow dit was fantastisch. Ze heeft zelfs een rechtstreekse boodschap van mijn ziel doorgekregen. Ik weet nu steeds beter wat ik kom doen hier op aarde. Mijn dank is groot!


Ingrid - 27 December 2018

Was een zeer goed gesprek. Ze typ vlot en humor erin. Hopen dat het uitkomt allemaal!


Kitty - 26 December 2018

Jeanny is heel prettig, liefdevol en goed in wat ze neerzet! Duidelijk en oprecht. Ik heb veel aan de Reading gehad En de energie voelde heel erg goed ❤️⭐️ Dankjewel lieve Jeanny! Lieve groet, Sharon


Sharon - 16 December 2018

Erg goed geholpen. Ze voelt me echt aan!


Agata - 9 November 2018

Jeanny voelde perfect aan waar ik mee zat, ze kreeg de informatie door die ik nodig had en reikte mij de juiste handvatten aan ter ondersteuning in mijn proces.


Els - 31 Juli 2018

Lieve Jeanny, Bedankt voor je eerlijke, inzichtelijke antwoorden. Daarbij vond ik je benadering prettig en betrokken. Bedankt voor het luisteren! Tot kijk.


Susanne - 22 Juli 2018

Jeanny is een fijne lieve vrouw. Kijkt met je mee en heeft eerlijke antwoorden. Hoe gek je vraag ook is. Ze veroordeelt je niet. Ik vind haar een fijn medium en kom zeker terug voor haar adviezen.


Evelien - 19 Juli 2018

Bevestiging van mijn vermoedens en tips hoe er mee om te kunnen gaan.


Karin - 15 Juli 2018

Jeanny had meteen de kern te pakken! We hebben een fijn gesprek gevoerd waarin ze me tips en handvatten gaf om weer verder te gaan in mijn reis! Super fijn gesprek!


Karina - 4 Juli 2018

Heel fijn consult! To the point. Slechts een vraag gesteld, maar alles wat er rondom gaande was wist ze duidelijk aan te geven!


Nadine - 29 Juni 2018

Jeanny is geweldig, mijn antwoorden werden allemaal bevestigd en ga zekers nog eens met haar in gesprek.


Jeanine - 28 Juni 2018
Direct contact met JeannyTop