Jeanny

  Medium  
  Heldervoelend  
  Helderwetend  

Medium Jeanny helpt jou de regie over het leven weer in eigen handen te krijgen!


Hallo lief mens,
Mijn naam is Jeanny, heldervoelend en -wetend medium, healer, coach/counselor en runningtherapeut . Door ons (chat)contact sta ik met je in verbinding en kan ik je tot op zielsniveau een stuk begeleiden op je levenspad. Inmiddels begeleid ik mensen al ruim 12 jaar. Heb je het gevoel dat je de regie kwijt bent over je leven, ontbreekt het je aan energie of heb je vragen op het gebied van de liefde? Samen komen we snel tot de kern zodat je weer in- en overzicht hebt en jij weer grip op jouw leven hebt!

Specialisaties 
Heldervoelend en -wetend
Vanaf mijn kindertijd kon ik mensen 'lezen' en (toekomstige) situaties aanvoelen. Voor mij de gewoonste zaak van de wereld. Ik voel in op jouw energie en mag via mijn gidsen informatie en boodschappen aan jou doorgeven.

Healing
Door mijn trillingsfrequentie aan die van jou te koppelen kan ik je voorzien van fijne energie en vervelende emoties en pijn (lage trillingen) bij je weghalen. Dit doe ik samen met de energie van mijn gidsen. Zodoende voel jij je weer beter en energieker en kun je de uitdagingen op jouw levenspad weer goed aan. Heb je een burnout dan helpt een regelmatige healing erg goed in combinatie met het (her)vinden van je levensdoel. 

Tweelingzielen
Graag begeleid ik je in het proces met jouw tweelingziel. Deze ware liefde krijgt van alles op haar dak. De hardst klappen vallen hier. Maar jij bent je eigen co-creator. Het is aan jou om het grote plaatje te leren zien en om jouw hart te vertrouwen. Samen tunen we in, stemmen we af op je hogere doel, want dat is de enige manier om moeiteloos er mee om te gaan. Tweelingzielen zijn twee delen van één geheel. Ze zijn elkaars tegenpool (Yin en Yang) en tevens de perfectie van zichzelf. De zielsverbinding is heel sterk. Ze voelen zich op ieder vlak tot elkaar aangetrokken, de aantrekkingskracht is enorm. De ontmoeting met je tweelingziel gaat gepaard met een sterk (transformatie)proces van ultiem onthechten, (ziels)groei, heel veel aantrekken en afstoten, het overwinnen van oude angsten, patronen, overtuigingen en verwachtingen. Tweelingzielen reflecteren elkaars imperfecties wat uiteindelijk helpt om alle obstakels te overwinnen. Wanneer er geen angst is en beide tweelingzielen in contact staan met hun Hogere Zelf dan trekt de liefde hen naar elkaar toe als twee magneten. Echter, zodra er weer iets van angst omhoog komt dan zorgt die angst ervoor dat het zich verwijdert van de liefde (vluchten, afstoten).

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt met vele vragen bij mij terecht: levensvragen, burnout, omgaan met stress en ontspanning, de liefde, financiën en werk, opruimen van diepliggende patronen, keuzes, healing en nog meer. Ik ben er voor je als je een luisterend oor nodig hebt. Ook voor vragen over je eigen spirituele ontwikkeling kan ik je op weg helpen. Alle vragen zijn welkom en ik kijk zonder oordeel dus voel je vrij om je echte vraag te stellen.

Wat heb ik van je nodig?
Heb je vragen over een bepaald levensgebied, geef dat vooral aan (liefde, werk, hooggevoeligheid, stress, vriendschap, keuzes). Hoe gerichter je vraag, des te gerichter het antwoord. Dit heeft te maken met trillingsfrequenties, iedere vraag en iedere levenskwestie heeft een eigen frequentie. Zie het als een radio die je afstemt op de juiste zender. Ik stem mij op je af en verneem tevens graag van jou de situatie waarin je zit. Een foto van jou en eventueel dierbare meesturen hoeft niet maar is fijn, dan kan ik mij nog beter afstemmen.

Namasté!
Jeanny

Offline

Status van Jeanny : Lieve cliƫnt, Van vrijdag 16 november tot en met maandag 19 november ben ik afwezig. Dinsdag 20 november sta ik weer graag tot je beschikking. Hartelijke groet, Jeanny

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :


Gaven* Direct contact met Jeanny

Live Chat

Via e-mail kunt u Jeanny bereiken.

Offline

Klantervaringen

Erg goed geholpen. Ze voelt me echt aan!


Agata - 9 November 2018

Jeanny voelde perfect aan waar ik mee zat, ze kreeg de informatie door die ik nodig had en reikte mij de juiste handvatten aan ter ondersteuning in mijn proces.


Els - 31 Juli 2018

Lieve Jeanny, Bedankt voor je eerlijke, inzichtelijke antwoorden. Daarbij vond ik je benadering prettig en betrokken. Bedankt voor het luisteren! Tot kijk.


Susanne - 22 Juli 2018

Jeanny is een fijne lieve vrouw. Kijkt met je mee en heeft eerlijke antwoorden. Hoe gek je vraag ook is. Ze veroordeelt je niet. Ik vind haar een fijn medium en kom zeker terug voor haar adviezen.


Evelien - 19 Juli 2018

Bevestiging van mijn vermoedens en tips hoe er mee om te kunnen gaan.


Karin - 15 Juli 2018

Jeanny had meteen de kern te pakken! We hebben een fijn gesprek gevoerd waarin ze me tips en handvatten gaf om weer verder te gaan in mijn reis! Super fijn gesprek!


Karina - 4 Juli 2018

Heel fijn consult! To the point. Slechts een vraag gesteld, maar alles wat er rondom gaande was wist ze duidelijk aan te geven!


Nadine - 29 Juni 2018

Jeanny is geweldig, mijn antwoorden werden allemaal bevestigd en ga zekers nog eens met haar in gesprek.


Jeanine - 28 Juni 2018
Top