Heldervoelend Ingrid
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Medium Ingrid, geeft je de kracht om de rust en het vertrouwen in jezelf te vinden!

Lieve mensen,
Mijn naam is Ingrid. Ik ben hooggevoelig, heb een zeer sterke intuïtie en mag veel mooie dingen doorkrijgen tijdens een consult. Al meer dan 15 jaar geef ik paranormale consulten en dat doe ik met veel liefde. Tijdens een consult zal je mijn energie al voelen en vaak geeft dit veel rust en vertrouwen. Ik ben er voor jou en jij bepaalt hoe een consult verloopt. Ik kan je in veel situaties inzichten en tools geven zodat je weer op een positieve manier in jouw kracht komt te staan. Hoe moeilijk het leven soms ook is, omarm het met liefde en het zal een stuk draaglijker zijn.

Specialisatie
Of het nu gaat om relatievragen, werk of iets waar je niet uitkomt? Ik help je graag een stukje verder zodat jij weer in jouw eigen kracht komt te staan en de toekomst weer een stuk positiever zult inzien. Ik kan via een healing op afstand jou veel rust geven, negatieve energie omzetten in positieve energie, emotionele blokkades weghalen en jou veel rust geven. In jouw persoonlijk (spiritueel) proces kan ik jou veel inzichten geven door gebruik te maken van: The Emotion Code, diverse kaarleggingen en pendelen. Ook is het mogelijk om een foto te laten lezen omdat ik daar ook veel informatie uit kan halen. Ik heb nauw contact met mijn gidsen en kan jou daardoor mooie heldere inzichten geven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Tijdens een consult kun je alles vragen op gebied van liefde/relatie, werk en persoonlijke issues waar je tegenaan loopt. Ik geef je graag heldere antwoorden waar jij mee verder kunt. Ook kan ik jou begeleiden in het maken van lastige beslissingen. Ik kijk samen met jou wat voor jou belangrijk is en goed voelt. Ik help jou vanuit liefde en licht.

Wat heb ik je van je nodig?
Het enige wat ik van je nodig heb, is je naam en geboortedatum. Je kunt ook tijdens het consult een foto insturen.

Lieve groet,
Ingrid


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ingrid

Live Chat

Via e-mail kunt u Ingrid bereiken.

Offline

Klantervaringen

Heel prettig en duidelijk gesprek!


Tamara - 24 Juni 2018

Straffe Madame, hoe ze alles aanvoelt en door krijgt! Leuke vlotte babbel!


Sophie - 18 Juni 2018

In een turbulente situatie heeft Ingrid me weer laten landen en me het inzicht gegeven wat op dat moment ook nodig was! Enorm dankbaar en een heel zuiver medium!


Ricardo - 29 Mei 2018

Was een fijn en duidelijk gesprek, het gaf mij inzicht!


Ineke - 23 Mei 2018
Top