Talen :

Medium Inge, helpt je liefdevol verder op je levenspad en bied je nieuwe inzichten!

Dag lief mens,
Ik ben Inge en wees welkom op mijn profiel. Dat je bij mij terecht komt is niet zomaar, dat heeft een reden, want niets is toeval. Ik ben ruim 25 jaar verdiept in spiritualiteit, dit is ook de leidraad in mijn leven. Ik ben heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer. Mensen helpen en zich beter laten voelen is één van de doelen in mijn leven.

Specialisatie
Ik ben een liefdevol medium en healend spiritueel coach. Door met mij in contact te komen, wordt er al dadelijk healende energie naar jou gestuurd. Ik voel heel sterk aan waar het probleem ligt, zelfs op diepere lagen en dit wordt aangeraakt en gehealed. Ik help jou graag liefdevol een stukje verder in je leven, waar het even wat moeilijk gaat, waar je vastloopt, zodat je op een rustige manier verder kan op jouw levenspad. Ik ben altijd open, eerlijk en rechtuit. Soms krijg je, door met mij in contact te komen, het inzicht, de bevestiging, die jezelf al aanvoelde. Hierdoor kan jouw vertrouwen, jouw zelfvertrouwen groeien.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kan zowat met alle vragen bij me terecht. Indien ik iets niet mag doorkrijgen voor je, wanneer de tijd er niet rijp voor is, zal ik het jou ook eerlijk vertellen.

Wat heb ik van je nodig?
Je voornaam en geboortedatum, zodat ik jouw energie aanvoel. Indien je een vraag hebt over een bepaald persoon, dan heb ik daarvan ook de voornaam en geboortedatum nodig. Indien je een vraag hebt over je werk dan is hiervan ook de naam en plaatsnaam gewenst. Het is fijn dat er vertrouwen is, je openheid, en je oprechtheid.

Lieve en warme groet,
Inge
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Inge

Live Chat

Via e-mail kunt u Inge bereiken.

Offline

Klantervaringen

Het is fijn om even je hart te luchten en bevestiging te krijgen. Ik chat regelmatig met de consulenten hier en het doet mij altijd erg goed. Vandaag met Inge. Het was een fijn en warm gesprek.


Anneke - 20 April 2017

snel en een duidelijk antwoord


Ellen - 4 April 2017
Top