Talen :

Medium Iliana, geeft boodschappen door uit de spirituele wereld die voor jou bestemd zijn!


Hallo, welkom bij mijn profiel!
Mijn naam is Iliana en ik ben een medium en healer. We maken allemaal situaties mee waarin we worden uitgedaagd en die we nooit voor onszelf hadden bedacht. Als healer en medium maak ik helder wat jij voor jezelf kunt doen om vooruit te komen. Daarnaast geef ik boodschappen door uit de spirituele wereld die voor jou bestemd zijn. Of je vraag nu om een relatiebreuk gaat, een situatie op het werk of dat je staat voor een lastige keuze.

Ik geloof in de kracht van de creatie en mogelijkheid om onze omstandigheden te creëren, zolang we durven luisteren naar ons hart. Met de chat help ik je de weg naar je hart te (her)vinden. Zodat jij weer vrij, rustig, sterk en gelukkig in het leven kan staan. 
Tijdens het consult maak ik tekeningen of gebruik de tarot.

Specialisaties
Channeling
Als medium ben ik doorgeefluik van helende boodschappen uit de spirituele wereld. Je helpers en begeleiders staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen aan nieuwe inzichten en om liefde aan je door te geven. Helpers zoals engelen, elfjes, krachtdieren, gidsen en andere begeleiders. Wil je goede raad of een boodschap ontvangen, stel me dan een specifieke vraag. Of je laat de vraag open, je ontvangt dan de belangrijkste boodschap van de spirit helpers. Ik maak geen contact met overledenen.

Healing
Soms ontstaan belemmerende situaties in je leven door een blokkade bij jezelf. Dit hoeft niet altijd een fysieke klacht te zijn, het kan ook strubbelingen op het werk, in je relatie, in je toekomstplannen of in je gezin veroorzaken. Door healing kan de energie weer beter doorstromen, voel jij je beter, ontvang je nieuwe inzichten en is er ruimte ontstaan zodat de situatie kan veranderen. Ik bied je deze healing zodat je verder kunt en je beter in je kracht staat. Ik ben opgeleid als natuurgeneeskundig energetisch therapeut.

Coaching
Bij een aantal levensomstandigheden kan een stuk coaching een fijne steun in de rug zijn. Bijvoorbeeld als je een moeilijke periode doormaakt waar je graag weer uit wilt komen of als je een periode van veranderingen doormaakt waarin je een aantal keuzes wordt voorgeschoteld. Ik kan je hierbij een stuk ondersteuning bieden door naar je te luisteren, omstandigheden helder te maken, adviezen te geven en je te helpen met nieuwe inzichten. Daarbij kan ik je ook bijstaan door een korte healing te geven, dit vergroot de helderheid en geeft je kracht.

Met welke vraag kun je bij mij terecht? 
Je mag me elke vraag stellen die je wilt. Of het nu over je relatie, werk, gezin, gezinslid, woning, carrière, huisdieren, persoonlijke ontwikkeling of over het maken van keuzes gaat. Ik werk graag zuiver en respecteer de vrije wil.

Wat heb ik van je nodig? 
Voor een goede afstemming heb ik een voornaam nodig. Als je ook een foto tot je beschikking hebt, kan ik nog dieper afstemmen.. Tot slot maakt een zo concreet mogelijke vraag, een concreter antwoord en advies mogelijk.

Tot chats!
Liefs Iliana
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Iliana

Live Chat

Via e-mail kunt u Iliana bereiken.

Offline

Klantervaringen

Iliana heeft mij meer helderheid gegeven, precies wat ik nodig had ;-).


Debby - 20 Juli 2017

Inzicht gegeven in mijn eigen patronen waarmee ik kan leren ze te doorbreken.


Mariella - 16 Juli 2017

Een duidelijk anrwoord op mijn vraag en nieuwe inzichten gekregen! Tevens heel aardig en oprecht!


Shelly - 14 Juli 2017
Top