Gizella

Geeft je kracht, vertrouwen én een positieve boost

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

847 gesprekken

Iets over mijzelf

Welkom mooi mens! Fijn dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Mijn naam is Gizella en ik ben hooggevoelig en eerlijk persoon. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van psychosomatische klachten, depressie, burn-out, hooggevoeligheid, narcisme, verdriet en angst. Ook heb ik een eigen healing, coaching en massage praktijk. Geen vraag is mij gek! Mijn missie is JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf zodat jij met meer kracht, positiviteit en vertrouwen verder kan!

Gaven en methodes:

 • Pendelen
 • Fotoreading
 • Life coach
 • Liefdes coach
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Wat kan ik voor jou betekenen

Als heldervoelend persoon, Energetisch therapeut, Reiki-master, Healer, Massagetherapeut en Coach is het nu mijn missie JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf, om je prettig te laten voelen, rustiger in je geest en in vol contact met je ziel, jouw ZELF! Ik help je oude wonden te helen, je negatieve patronen te doorbreken en zo vertrouwen terug te krijgen zodat jij weer krachtiger door het leven kan! Samen komen we tot veel inzichten waar jij mee verder kan!

Zo werk ik

Je kunt het met mij overal over hebben en ik zal mij afstemmen op jouw energie om je zo goed mogelijk verder te helpen. Daarbij helpt een foto altijd snel. Ik maak gebruik van mijn verschillende Orakel-kaartendecks, mijn pendel, hooggevoeligheid en intuïtieve helende gaves en kosmische begeleiding om jou weer verder te helpen! Wacht niet langer, pak mijn hand en samen zorgen we ervoor dat jij weer steviger zal staan!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 9:00 - 17:00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Dinsdag : 9:00 - 17.00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Woensdag : 9:00 - 17:00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Donderdag : 9:00 - 17.00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Vrijdag : 9:00 - 18:00. Avond variabel maar aanwezig na SMS
Zaterdag : tot 12.00 en vanaf 17.00 tot nacht 20 april
Zondag : Hele dag aanwezig 21 April

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic Griekse waarzegster

Direct contact met Gizella

24 beoordelingen

Het was een erg fijn gesprek om te voeren!


Christina - 23 April 2019

Geeft oprechte informatie. Slaat spijker op de kop en zegt precies zoals dingen hebben voorgevallen in het verleden. Daarnaast geeft zij inzichten waar je verder mee kan en waar je beeld ook anders wordt in positieve zin. Zeker aan aanrader om een reading van haar te krijgen!


Annoniem - 23 April 2019

Ze heeft me heel goed advies gegeven en zelfs wat energie gestuurd.


Diana - 21 April 2019

Duidelijk en fijn mijn gevoel werd bevestigd! Bedankt Gizella!


Samantha - 21 April 2019

Super lieve vrouw die mij precies vertelde wat er aan de hand was, had hier nog nooit over na gedacht. Echt aan te raden! Bedankt Gizela! 


Nynke - 21 April 2019

Ze zei precies hoe het was en is. Echt top. Zonder dat ik van te voren gegevens heb moeten achterlaten.


Carla - 21 April 2019

Heeft geholpen!


Marianne - 21 April 2019

Gizella is echt een topper!! Wist alles meteen precies te benoemen, echt super!!! Echt een top gesprek!! Kreeg er volle bak energie van, dank je wel!


Jeanette - 19 April 2019

Gizella sloot direct aan, fijne persoonlijkheid om mee te praten. Nog fijner gesprek, open, eerlijk en duidelijk. Ze heeft me vertrouwen gegeven en handvatten hoe nu verder. Ik zou zeker vaker een gesprek met haar houden. Dank je wel.


Marloes - 15 April 2019

Superleuk en positief gesprek gehad met haar. En ze begon ook over iets waar ik helemaal niet na gevraagd had wat klopte.


Yvette - 15 April 2019

Gizella heeft me heel goed geholpen en het was heel fijn om met haar te praten. Ze liet me inzien dat we allebei fouten maken en daar samen uit moeten komen. Ze heeft me laten zien dat ik heel veel voor deze man beteken en na haar advies uitgevoerd te hebben had ik vandaag al een klein succesje in handen.


Bianca - 3 April 2019

Altijd fijn om even bevestiging te ontvangen. Een reading voor jezelf is altiijd net wat onzuiverder vind ik. Dus dan is dit wel fijn.


Chantal - 3 April 2019

Lief mens! Fijn mee gekletst. Ze is oprecht!


Roshan - 3 April 2019

Treffende antwoorden op mijn vragen en goede tips om het te verbeteren!


Inez - 31 Maart 2019

Fijn en eerlijk advies. Voelde echt een persoonlijke band, erg prettig!


Lamarche - 31 Maart 2019

Heel fijn en verhelderende chat. Kwam meteen tot de kern en geeft me zoveel meer inzicht. Helaas waren de credits op, maar kreeg voldoende informatie gelukkig. Weet nu weer waar ik me op mag richten. Ben daar dankbaar voor.


Nicolle - 11 Maart 2019

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met gizella, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en ze wist precies te vertellen waar ik bewust en onbewust mee bezig ben. Ik heb dankzij gizella weer wat meer rust in mijn hoofd!


Rowen - 11 Maart 2019

Een hele prettige snelle chat. De bevestiging gekregen waar ik mee zat. Een lieve rechtvaardige vrouw.


Shirley - 3 Maart 2019

Wauw. Zojuist een gesprek gehad met Gizella, een hele fijne chatsfeer! Ze wist gelijk wat mijn vraag was zonder dat ik deze hoefde te stellen. Ze gaf mij een bevestiging van mijn onderbuikgevoel. Gizella hield het gesprek met mij zoals ik het nodig had, sloeg de spijker op zijn kop en motiveerde mij om aan de slag te gaan met mezelf. Ik kom zeker terug om vaker met haar te chatten. Bedankt Gizella!


Melissa - 25 Februari 2019

Gizella, stelt zich als mens-mens op, is ontzettend empatisch en kan haar inzichten heel goed en begrijpelijk doorvertalen en vooral, dat ik het zelfbewuste kan begrijpen. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik haar ben.


Maya - 17 Februari 2019

Heel erg tevreden met Gizella! Ze heeft een liefdevolle rustige benadering, hele fijne vrouw om mee te praten. Ze helpt mij om weer in mijn kracht te komen en om mijn gedachten te ordenen. Ze voelt heel zuiver in op personen en situaties! Voor mij zeker een topper op deze lijn, ik kom bij haar terug. Positieve boost na de chat. Thx lieve Gizella! Karolien xx


K. - 11 Februari 2019

Dank je wel Gizella voor je luisterd oor, advies en alles wat je door mocht geven aan me. Heb weer handvaten om verder te gaan.


Colinda - 10 Februari 2019

Zij is super duidelijk en draait er niet om heen. En ze weet hoe ze iemand weer kan uplift! Super goed!


Vivianne - 27 Januari 2019

Zeer fijn gesprek!


Cindy - 27 Januari 2019
Direct contact met GizellaTop