Gizella

Geeft je kracht, vertrouwen én een positieve boost

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

1687 gesprekken

Iets over mijzelf

Welkom mooi mens! Mijn naam is Gizella. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van psychosomatische klachten, depressie, burn-out, hooggevoeligheid, narcisme, verdriet en angst. Met mijn heldervoelendheid en gaves ga ik jou helpen zodat jij weer krachtig verder kan! Mijn missie is JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf zodat jij met meer kracht, positiviteit en vertrouwen verder kan! Pak jij mijn hand ?

Gaven en methodes:

 • Pendelen
 • Fotoreading
 • Life coach
 • Liefdes coach
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Wat kan ik voor jou betekenen

Als heldervoelend persoon, Energetisch therapeut, Reiki-master, Healer, Massagetherapeut en Coach is het nu mijn missie JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf, om je prettig te laten voelen, rustiger in je geest en in vol contact met je ziel, jouw ZELF! Ik help je oude wonden te helen, je negatieve patronen te doorbreken en zo vertrouwen terug te krijgen zodat jij weer krachtiger door het leven kan! Samen komen we tot veel inzichten waar jij mee verder kan!

Zo werk ik

Je kunt het met mij overal over hebben en ik zal mij afstemmen op jouw energie om je zo goed mogelijk verder te helpen. Daarbij helpt een foto altijd snel van jezelf of de persoon waar je een vraag over hebt. Ik maak gebruik van mijn verschillende Orakel-kaartendecks, mijn pendel, hooggevoeligheid en intuïtieve helende gaves en kosmische begeleiding om jou weer verder te helpen! Wacht niet langer, pak mijn hand en samen zorgen we ervoor dat jij weer steviger zal staan!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Dinsdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Woensdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Donderdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Vrijdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Zaterdag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm
Zondag : Variabel. SMS alert en ik kom zsm

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic Griekse waarzegster

Direct contact met Gizella

50 beoordelingen

Heerlijk voelde het. Meteen een klik. Voel me opgelucht en begrepen. Ga zeker snel weer chatten!


Inge - 14 Juni 2019

Lieve Gizella:-), Ik vind je een hele fijne en vrolijke gesprekspartner. Die veel handvaten aanreikt en je een heldere kijk geeft! Je gaf ook snel en uitgebreide antwoorden. Blijf doorgaan met het volgen van je mooie weg:-). Heel erg bedankt voor het fijne, leuke en leerzame gesprek! Warme groetjes en een glimlach, Susanne


Susanne - 13 Juni 2019

Het heeft me zekerheid gegeven, hoop!


Erika - 13 Juni 2019

Zij heeft mij super goede raad gegeven!


Agna - 10 Juni 2019

Kort maar krachtig gezegd is Gizella de beste die er is! Jarenlang heb ik met veel onrust rondgelopen... Gizella wist al langer wat ik nodig had maar ze gaf mij tijd om dit zelf te beseffen. Gizella heeft mij een enorm verrijkend, mooi en emotionele reading gegeven. Niemand die mij raakt zoals zij, als ik er weer aan denk word ik weer een beetje emotioneel. Gizella, ik kan jou niet genoeg bedanken hoe je mij met mijn ziel en liefde weer compleet hebt laten voelen... oprecht geen therapiesessie die ik persoonlijk heb ervaren heeft zo veel effect gehad als deze ene reading. We zijn nu een week verder en ik voel me nog steeds weer zoals mezelf, wat ik zo enorm lang heb gemist. Ik ben normaliter erg gesteld op mijn privacy, maar dit verhaal moest ik delen. Bij Gizella is het no nonsense, hoe pijnlijk de waarheid ook is, ze communiceert alles met oprechtheid en liefde, en ze typt trouwens enorm snel. Ik ben nog steeds enorm onder de indruk hoe mooi en inspirerend deze reading was, many thanks Gizella!


M. - 5 Juni 2019

Door dit consult ben ik weer even met mijn voetjes op de grond gezet. Zij heeft veel rake dingen gezegd die mij weer aan het denken hebben gezet. Op een hele positieve manier. Ik heb vertrouwen in de toekomst. Dank je wel Gizella voor het fijne gesprek.


Annalies - 5 Juni 2019

Het is fijn dat Gizella naar je luistert. Ze geeft mij vertrouwen en geeft inzichten en adviezen waar ik weer mee verder kan.


Daisy - 1 Juni 2019

Ik kreeg snelle reactie terug elke keer. En ze wist goed te voelen bij de foto. Bij haar had ik het gevoel dat ze weet wat ze doet en ze was direct. Heel fijn gesprek was het en met haar tip ga ik zeker aan de slag. Het was net wat ik even nodig had.


Rignelma - 31 Mei 2019

Het heeft mij inzicht en bevestiging gegeven. Met name bevestiging. Erg prettig gesprek.


Anne - 30 Mei 2019

Gizella is echt een hele fijne consulent om mee te praten. Ze is onwijs empathisch, doorziet situaties heel goed en is duidelijk, lief, maar ook recht voor z'n raap wanneer het nodig is. Aan haar advies heb ik onwijs veel gehad en ze heeft meerdere zaken voor me kunnen bevestigen. Dat had ik echt even nodig. En wat ook fijn is: ze tikt snel!


S. - 30 Mei 2019
Gizella heeft mij een geweldige reading gegeven! Het was geen standaard "hoi, hoe kan ik jou helpen" chat, ze is trouwens ook vingervlug met typen, heel fijn! Gizella voelde mijn energie gelijk aan, ze wist mij antwoorden te geven op vragen die ik haar nog niet eens had gesteld, wow. Ik raad haar sterk aan voor anderen, ze heeft mij enorm veel geholpen met deze reading. Ik weet zeker dat veel andere mensen haar energie, lieve en voorál eerlijke manier van communiceren kunnen helpen. Het is een toppertje en zeker één van de hele goede consulenten te vinden hier. Gizella, hartstikke bedankt! 

M. - 27 Mei 2019

Ik heb een heel fijn gesprek met Gizella gehad. Ze is ontzettend lief, to the point en typt heel snel. Ook nog een goede oefening van haar gekregen. Dank je wel XX


Daniëlle - 27 Mei 2019

Ze is rustig en eerlijk, vuld je antwoord aan En laat ook merken dat ze er daadwerkelijk is en contact wil leggen Ze is heel aardig en voelde me al geholpen en de chat was nog niet beëindigd


Sharivjenka - 26 Mei 2019

Superfijn gesprek. Ze zei rake dingen! En ze typt ook echt razendsnel wat een groot plusplunt is!


Laura - 25 Mei 2019

Ik heb Gizella per email geconsulteerd en echt een heel fijn antwoord gekregen wat voor mij helemaal goed en juist voelt. Moeilijk voor mij maar waar: los laten. Erg van toepassing op de kwestie die mij bezighoudt. Veel dank, Gizella!


C. - 25 Mei 2019

Gizella, je voelde precies hoe ik mij voel op dit moment , je gaf mij hoop dat ik goed bezig ben . Dank u daarvoor.


Ann - 24 Mei 2019

Meer duidelijkheid gegeven over mijn situatie!


Sonali - 17 Mei 2019

Het deed deugt om de juiste raad te krijgen!


Els - 11 Mei 2019

Gizella is recht voor de raap. Kon mijn ex heel goed lezen. Geeft de juiste feedback. Een schat van een vrouw.😘


Ann - 10 Mei 2019

Gizella sloeg de spijkers op zijn kop! Zeer goede consulente!


Sjuirenneth - 4 Mei 2019

Ze zat onmiddellijk in het verhaal..sterk!


Liesbeth - 2 Mei 2019

Gizella zei in korte tijd hele rake dingen. Ik heb er echt iets aan gehad! Mijn gevoel werd bevestigd maar ik werd daarnaast ook wel met de realiteit geconfronteerd... Fijne ervaring!


Marlous - 2 Mei 2019

Ja, heeft me meer inzicht gegeven. Ik hoop snel weer eens met Gizella te chatten.


Sylvia - 27 April 2019

Duidelijk, helder, en goede uitleg!


Cor - 26 April 2019

Gizella heeft me super goed geholpen, alles klopte gewoon. Weet nu waar ik mee aan de slag moet!


Joyce - 24 April 2019

Heelijk gesprek💖


Suzanne - 24 April 2019

Het was een erg fijn gesprek om te voeren!


Christina - 23 April 2019

Geeft oprechte informatie. Slaat spijker op de kop en zegt precies zoals dingen hebben voorgevallen in het verleden. Daarnaast geeft zij inzichten waar je verder mee kan en waar je beeld ook anders wordt in positieve zin. Zeker aan aanrader om een reading van haar te krijgen!


Annoniem - 23 April 2019

Ze heeft me heel goed advies gegeven en zelfs wat energie gestuurd.


Diana - 21 April 2019

Duidelijk en fijn mijn gevoel werd bevestigd! Bedankt Gizella!


Samantha - 21 April 2019

Super lieve vrouw die mij precies vertelde wat er aan de hand was, had hier nog nooit over na gedacht. Echt aan te raden! Bedankt Gizela! 


Nynke - 21 April 2019

Ze zei precies hoe het was en is. Echt top. Zonder dat ik van te voren gegevens heb moeten achterlaten.


Carla - 21 April 2019

Heeft geholpen!


Marianne - 21 April 2019

Gizella is echt een topper!! Wist alles meteen precies te benoemen, echt super!!! Echt een top gesprek!! Kreeg er volle bak energie van, dank je wel!


Jeanette - 19 April 2019

Gizella sloot direct aan, fijne persoonlijkheid om mee te praten. Nog fijner gesprek, open, eerlijk en duidelijk. Ze heeft me vertrouwen gegeven en handvatten hoe nu verder. Ik zou zeker vaker een gesprek met haar houden. Dank je wel.


Marloes - 15 April 2019

Superleuk en positief gesprek gehad met haar. En ze begon ook over iets waar ik helemaal niet na gevraagd had wat klopte.


Yvette - 15 April 2019

Gizella heeft me heel goed geholpen en het was heel fijn om met haar te praten. Ze liet me inzien dat we allebei fouten maken en daar samen uit moeten komen. Ze heeft me laten zien dat ik heel veel voor deze man beteken en na haar advies uitgevoerd te hebben had ik vandaag al een klein succesje in handen.


Bianca - 3 April 2019

Altijd fijn om even bevestiging te ontvangen. Een reading voor jezelf is altiijd net wat onzuiverder vind ik. Dus dan is dit wel fijn.


Chantal - 3 April 2019

Lief mens! Fijn mee gekletst. Ze is oprecht!


Roshan - 3 April 2019

Treffende antwoorden op mijn vragen en goede tips om het te verbeteren!


Inez - 31 Maart 2019

Fijn en eerlijk advies. Voelde echt een persoonlijke band, erg prettig!


Lamarche - 31 Maart 2019

Heel fijn en verhelderende chat. Kwam meteen tot de kern en geeft me zoveel meer inzicht. Helaas waren de credits op, maar kreeg voldoende informatie gelukkig. Weet nu weer waar ik me op mag richten. Ben daar dankbaar voor.


Nicolle - 11 Maart 2019

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met gizella, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en ze wist precies te vertellen waar ik bewust en onbewust mee bezig ben. Ik heb dankzij gizella weer wat meer rust in mijn hoofd!


Rowen - 11 Maart 2019

Een hele prettige snelle chat. De bevestiging gekregen waar ik mee zat. Een lieve rechtvaardige vrouw.


Shirley - 3 Maart 2019

Wauw. Zojuist een gesprek gehad met Gizella, een hele fijne chatsfeer! Ze wist gelijk wat mijn vraag was zonder dat ik deze hoefde te stellen. Ze gaf mij een bevestiging van mijn onderbuikgevoel. Gizella hield het gesprek met mij zoals ik het nodig had, sloeg de spijker op zijn kop en motiveerde mij om aan de slag te gaan met mezelf. Ik kom zeker terug om vaker met haar te chatten. Bedankt Gizella!


Melissa - 25 Februari 2019

Gizella, stelt zich als mens-mens op, is ontzettend empatisch en kan haar inzichten heel goed en begrijpelijk doorvertalen en vooral, dat ik het zelfbewuste kan begrijpen. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik haar ben.


Maya - 17 Februari 2019

Heel erg tevreden met Gizella! Ze heeft een liefdevolle rustige benadering, hele fijne vrouw om mee te praten. Ze helpt mij om weer in mijn kracht te komen en om mijn gedachten te ordenen. Ze voelt heel zuiver in op personen en situaties! Voor mij zeker een topper op deze lijn, ik kom bij haar terug. Positieve boost na de chat. Thx lieve Gizella! Karolien xx


K. - 11 Februari 2019

Dank je wel Gizella voor je luisterd oor, advies en alles wat je door mocht geven aan me. Heb weer handvaten om verder te gaan.


Colinda - 10 Februari 2019

Zij is super duidelijk en draait er niet om heen. En ze weet hoe ze iemand weer kan uplift! Super goed!


Vivianne - 27 Januari 2019

Zeer fijn gesprek!


Cindy - 27 Januari 2019
Direct contact met GizellaTop