Gizella

Geeft je weer kracht, positiviteit en vertrouwen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Algemeen
Offline

300 gesprekken

Iets over mijzelf

Welkom mooi mens! Fijn dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Mijn naam is Gizella en ik ben een integer, hooggevoelig en eerlijk persoon. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van psychosomatische klachten, depressie, burn-out, hooggevoeligheid, narcisme, verdriet en angst. Ook heb ik een eigen healing en coaching praktijk. Geen vraag is mij gek! Mijn missie is JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf zodat jij met meer kracht, positiviteit en vertrouwen verder kan!

Gaven en methodes:

 • Healer
 • Pendelen
 • Life coach
 • Psychische problematiek
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Wat kan ik voor jou betekenen

Als hooggevoelig persoon, energetisch therapeut, Reiki-master, healer, massagetherapeut en coach is het nu mijn missie JOU te helpen om je weer thuis te laten komen bij jezelf, om je prettig te laten voelen, rustiger in je geest en in vol contact met je ziel, jouw ZELF! Ik help je oude wonden te helen, je negatieve patronen te doorbreken en zo vertrouwen terug te krijgen zodat jij weer krachtiger door het leven kan! Samen komen we tot veel inzichten waar jij mee verder kan! Laten we het aangaan

Zo werk ik

Je kunt het met mij overal over hebben en ik zal mij afstemmen op jouw energie om je zo goed mogelijk verder te helpen. Daarbij helpt een foto altijd snel. Ik maak gebruik van mijn verschillende Orakel-kaartendecks, mijn pendel, hooggevoeligheid en intuïtieve helende gaves en kosmische begeleiding om jou weer verder te helpen! Wacht niet langer, pak mijn hand en samen zorgen we ervoor dat jij weer steviger zal staan!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 9:00 - 17:00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Dinsdag : 9:00 - 17.00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Woensdag : 9:00 - 17:00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Donderdag : 9:00 - 17.00 Avond variabel maar aanwezig na SMS
Vrijdag : 9:00 - 18:00. Avond variabel maar aanwezig na SMS
Zaterdag : Variabel, aanwezig voor SMS alert
Zondag : Variabel, aanwezig voor SMS alert

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Gizella

5 beoordelingen

Gizella, stelt zich als mens-mens op, is ontzettend empatisch en kan haar inzichten heel goed en begrijpelijk doorvertalen en vooral, dat ik het zelfbewuste kan begrijpen. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik haar ben.


Maya - 17 Februari 2019

Heel erg tevreden met Gizella! Ze heeft een liefdevolle rustige benadering, hele fijne vrouw om mee te praten. Ze helpt mij om weer in mijn kracht te komen en om mijn gedachten te ordenen. Ze voelt heel zuiver in op personen en situaties! Voor mij zeker een topper op deze lijn, ik kom bij haar terug. Positieve boost na de chat. Thx lieve Gizella! Karolien xx


K. - 11 Februari 2019

Dank je wel Gizella voor je luisterd oor, advies en alles wat je door mocht geven aan me. Heb weer handvaten om verder te gaan.


Colinda - 10 Februari 2019

Zij is super duidelijk en draait er niet om heen. En ze weet hoe ze iemand weer kan uplift! Super goed!


Vivianne - 27 Januari 2019

Zeer fijn gesprek!


Cindy - 27 Januari 2019
Direct contact met GizellaTop