Medium Geraldine
Talen :
Nederlandse Medium

Hallo,
Ik ben Geraldine, Ik heb een degelijke driejarige opleiding voor mediumschap en Healing doorlopen volgens de Engelse stijl ( Arthur Findley College). Na deze opleiding heb ik een mentorschap bij Mavis Pittilla in Engeland gevolgd. Mijn passie is Medium zijn omdat ik dan mensen kan helpen om weer in contact met zichzelf te komen. Daarbij kan een contact met een overleden dierbare ondersteunend zijn.

Specialisaties
Mijn mediamieke gaven zijn; het leggen van contacten, helder voelen, helder weten en healing. Wil jij inzicht en/of antwoorden op levenssituaties of heb je liever een healing? Graag help ik je hierbij d.m.v. inzicht te geven in jouw vraag zodat jij weer verder kunt. Ik kan jouw energie invoelen en dat geeft mij inzicht in wat er bij jou leeft. Jij zult dan ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt. Dit zal altijd opbouwend zijn. Ik vind het belangrijk om je zo te helpen, zodat je je vraag/probleem op kunt pakken en ermee aan de gang kunt gaan. Ik ben van mening dat alle antwoorden in ons zelf zitten en alleen maar omhoog gehaald mogen worden. Het is mogelijk dat daarbij met behulp van een overleden dierbare antwoorden en/of inzichten worden gegeven.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Dat kan van alles zijn; vragen op persoonlijk vlak, werk, liefde, gezin, noem maar op. Er bestaan voor mij geen vreemde vragen. Ik doe niet aan toekomstvoorspelling; als je alles van te voren zou weten leef je niet in het NU.

Wat heb ik van jou nodig?
Je naam, een open-mind om dingen ook van een andere kant te bekijken. Je krijgt niet altijd wat je wilt maar wel wat je nodig hebt Is mijn motto! Let op: Ik kan je wel adviseren in zaken op spiritueel gebied, maar ben geen Arts!!!

Warme groet,
Geraldine


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Geraldine

Live Chat

Via e-mail kunt u Geraldine bereiken.

Offline
Top