Medium Colette
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Colette maakt dagelijkse keuze een stuk makkelijker!


Hallo lief mens,

Mijn naam is Colette, ik ben medium, spiritueel coach en healer. Tijdens jouw zoektocht in het hier en nu ondersteun ik je, geef je inzichten en handvatten om het nemen van beslissingen of het maken van keuzes in je dagelijkse leven te vergemakkelijken.

Specialisatie
Het helpen en begeleiden van mensen is mijn passie en heb 10 jaar geleden de stap gemaakt om m’n praktijk op te zetten. Als medium stem ik me af op jouw energie waardoor ik je help met de vragen en/of situaties die op dit moment spelen of recent gespeeld hebben in jouw leven. Zodat je meer grip hierop krijgt en je vanuit jouw gevoel keuzes kan maken. Je zal zien dat het je steeds makkelijker afgaat.

Ook kan ik contact maken met dierbare overledenen. Soms is het ook fijn om weer even wat te horen van iemand die jou dierbaar is en helaas niet meer om je heen is. Ik kan dan contact maken met jouw dierbaren die overleden zijn en geef je door wat zij jou willen vertellen.

Iedereen heeft wel eens behoefte naar iemand die luistert en/of advies kan geven in bepaalde situaties of je loopt steeds tegen hetzelfde aan in relaties, werk en privé. Samen kunnen we het een en ander onderzoeken en ik kan je daarmee helpen in een coachingsessie.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
k zeg altijd: “domme vragen bestaan niet” dus bij mij kan je met elke vraag terecht.

Wat heb ik van je nodig?
Graag een duidelijke vraag (niet toekomstgericht) want dat heeft alles te maken met keuzes die je zal gaan maken op dat moment. Vertel me je naam en leeftijd en een foto zou ik leuk vinden.

Lieve groet,
Colette


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Colette

Live Chat

Via e-mail kunt u Colette bereiken.

Offline

Klantervaringen

Spannend en Leuk! Colette sprak mij aan door haar verhaal. Vriendelijke dame en een warm welkom! Ga zeker nog een keer in gesprek met Colette!


Jollie - 15 Mei 2018
Top