Talen :
Nederlandse Medium Engelse Medium

Medium Anne, geeft jou boodschappen door die jij mag ontvangen van overleden dierbaren en je engelen!


Mijn naam is Annemarie en ik ben heldervoelend, helderwetend medium en paragnost. Ik geef readings die jou zullen helpen om duidelijkheid te krijgen in hetgeen waar je in vastloopt. Ik krijg vaak glasheldere boodschappen door van jouw overleden dierbaren en je engelen. Ik geef alleen door wat ik door mag geven en wat jij op dit moment nodig hebt, om verder te komen op jouw levenspad. Ik ben tevens manifestatie coach en ik kan je ook helpen je wensen te manifesteren door middel van de wet van de aantrekking.

Specialisatie 
Al vanaf mijn zestiende jaar krijg ik heldere boodschappen door en help ik mensen om verder te komen in hun leven. Ik werk het beste met foto's, dan krijg ik de energie sneller en gemakkelijker door. Het is niet noodzakelijk, als je gewoon een vraag hebt, zonder foto dan krijg ik het antwoord ook door. Meestal vallen tijdens de reading alle puzzelstukjes op zijn plek en kan ik jou handvatten geven die jou in staat stellen de beste keuzes te maken voor jezelf. Ik kan je coachen om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat jij in al je grootsheid je lichtjes kan laten schijnen en ze weer kan delen met anderen.

Met welke vragen kun je bij terecht?
Je kunt bij mij met al je vragen terecht. Ik geef echter alleen de antwoorden aan je die ik van jou engelen aan je mag geven. Dit werk als volgt: Stel dat jij een vraag hebt waar je het antwoord (nog) niet van mag weten, dan beschermen jou engelen jou alleen maar, zodat het proces waar jij je in bevind niet verkeerd word beïnvloed. Als dit het geval is blokkeer ik meteen, waardoor ik weet dat het antwoord nog niet gegeven mag worden.

Wat heb ik van jou nodig?
Het liefst een foto en in het begin van de reading en zo min mogelijk informatie. (Het komt vanzelf naar boven en ik stel ook nog vragen aan je) Geen naam, geen geboortedatum. Als je zomaar 1 vraag hebt, dan kun je hem natuurlijk meteen stellen. Tot snel!

Liefs,
Annemarie


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Annemarie

Live Chat

Via e-mail kunt u Annemarie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Leuk gesprek, het geeft me toch een beetje moed!


Alain - 17 Februari 2018

in 1 woord...Wauw...! Eigenlijk bevestigde Annemarie wat ik zelf voel.


Peggy - 16 Januari 2018

Heel verhelderend, top, bedankt!


Monique - 16 Januari 2018

Was een heel fijn gesprek ben er erg blij mee! Super!


Brigitte - 9 Januari 2018

Geweldig!


M-J - 8 Januari 2018
Top