Kyra

Samen kijken naar hoe je weer verder kunt ❤

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

93 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Wat je van mij kan verwachten is een open en eerlijk gesprek. Ik luister graag naar je en je kan mij vertrouwen met de informatie die je mij geeft. Door middel van mijn kaarten probeer ik in contact te komen met jouw gidsen. Samen met jou wil ik kijken hoe je verder kan en richten we ons op jouw toekomstbeeld. Alles komt goed ❤

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Tarotkaarten
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Inzicht kaartjes
 • Seksuele problematiek

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Veel inzichten
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Wat leuk dat je mijn profiel komt bekijken. Alles heeft een reden, dus je hoort hier op dit moment te zijn :) Mijn naam is Kyra, ik studeer Social Work en ben daarnaast vanaf jonge leeftijd al spiritueel aangelegd. Ik ben hoogsensitief wat maakt dat ik heel bewust ben van mijn eigen energie en die van een ander. Ik heb op verschillende gebieden in mijn leven al best veel meegemaakt, wat maakt dat ik mijn 'spirituele ontwaking' al op jonge leeftijd kreeg. De inzichten die ik toen kreeg (en nu nog steeds krijg, want je leert je hele leven lang) wil ik graag toepassen om anderen verder te helpen. Daarnaast zing ik graag om mijn energie kwijt te kunnen, houd ik van gezellige avonden met vrienden en lees en mediteer ik vaak :)

Mijn werkwijze

Ik ben benieuwd naar jouw vraag. Vanuit daar maak ik (bijna altijd) gebruik van mijn kaarten. Ik heb verschillende kaartendecks (maankaarten, engelenkaarten en tarot) en kies eigenlijk het deck die op dat moment het beste matcht met jouw energie. Als het nodig is, kan ik jouw ook vragen naar jouw geboortedatum. Dit doe ik om vanuit een astrologische hoek te kijken hoe jij bent als persoon en wat jouw verder kan helpen aan de hand van jouw sterrenbeeld (en de stand van alle planeten tijdens jouw geboorte). Soms heb ik ook een foto van jou nodig om jouw energie beter aan te voelen. Uiteraard is dit niet een must als je je daar zelf niet prettig bij voelt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Wisselend online :)
Dinsdag : Wisselend online :)
Woensdag : Wisselend online :)
Donderdag : Wisselend online :)
Vrijdag : Wisselend online :)
Zaterdag : Wisselend online :)
Zondag : Wisselend online :)

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Kyra

4 beoordelingen

Een leuk gesprek, Kyra komt heel lief over. Dank je wel voor je positieve boodschap.


Patricia - 19 Januari 2022

Heel lief, duidelijke antwoorden ❤️


Laura - 19 Januari 2022

Ontzettend veel dank voor het uitgebreid aanhoren van mij en de voor mij nare situatie van het ongewisse. Kyra heeft me echt weten op te klaren en wat meer gevoel kunnen geven bij de situatie hoe die voor mijn ex nu is en wat ikzelf kan doen om meer ontspannen te gaan voelen. Bizar hoe Kyra enkele dingen direct bij het juiste eind aanvoelde. Spreek je graag nog eens :-)


Jeroen - 13 Januari 2022

Heel leuk gesprek met haar gehad;


Anne - 11 Januari 2022


Top