Johnny

Helpt je meer inzicht te krijgen in je leven

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

227 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Met een naam en een geboorte data kan ik al veel te weten komen. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Pendelen
 • Lenormand kaarten
 • Fotoreading
 • Lichtwerker
 • Medium

Communicatie:

 • Veel inzichten
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Als medium bekijken we samen naar oplossingen en geef ik antwoorden op al je vragen. Ik werk met Lenormand kaarten, pendelen is mij ook niet vreemd maar ik werk vooral op mijn gevoel/ gave waardoor ik visioenen kan binnen krijgen. Indien nodig kan ik ook contact maken met dierbare overledenen .

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten. In sommige situaties maak ik een spirituele encaustic tekening, aan de hand daarvan ( kleuren/ tekening) kan ik achterhalen wat voor jouw belangrijk is op dit moment/ wat je nodig hebt op dit moment.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel: 's morgens/ 's middags/ 's avonds
Dinsdag : variable: 's morgens/ 's middags/ 's avonds
Woensdag : variable: 's morgens/ 's middags/ 's avonds
Donderdag : variabel: 's morgens/ 's middags/ ' s avonds
Vrijdag : variabel:' s morgens/ s' middags/ 's avonds
Zaterdag : soms wel soms niet
Zondag : soms wel soms niet

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Johnny

8 beoordelingen

Dankje hoop op na bericht over t laatste


S. - 6 Januari 2021

Hij voelde prima aan wat er aan de hand was. Verder was het een leuk en grappig gesprek en had hij leuke dingen te vertellen.


Jessica - 28 Oktober 2020

Johnny weet waar hij het over heeft. Hij kan situaties en personen heel sterk aanvoelen. Ook krijgt hij veel visioenen door wat je te wachten staat. Hij is heel sterk in wat hij doet! Ben onder de indruk.


Danny - 15 Oktober 2020

Wat een fijne man en wat was het een fijn gesprek. Heel duidelijk kon hij me dingen zeggen en ik ga een prettige toekomst tegemoet nog even aan een paar dingen werken. Ook zo fijn dat mn vader bij je kwam 😍 Dank je wel😘


Dianne - 24 September 2020

Eerlijk en to the point. Dank je wel!


Danielle - 8 September 2020

Zo bijzonder! Johnny is echt een bijzonder mens, liefdevol en zeer duidelijk. Hij kon de situatie zeer goed omschrijven. Echt een aanrader!! Dank je Johnny! X


M - 7 September 2020

Een bijzonder gesprek. En ik heb niet eerder meegemaakt dat iemand zo ver vooruit kon kijken.


Patricia - 27 Augustus 2020

Wat een prettige man om aan de lijn te hebben! Helder en snel in zn antwoorden. Hij was spot on. Hij kon zo goed afstemmen dat hij letterlijk de woorden gebruikte van degene om wie het ging. Ik kom zeker nog eens terug


Susanne - 18 Augustus 2020
Direct contact met JohnnyTop