Izabela

Ik help je op weg waar je ook naar toe wenst te gaan.

Mijn specialismen:


  • Break-up / relatieproblemen
  • Liefdes- en relatievragen
  • Toekomst/ algemeen

SMS alert

128 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik een tarot- of lenormand dek dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

  • Helderwetend
  • Heldervoelend
  • Pendelen

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Aan de hand van een foto krijg ik info
  • Ik voel jouw energie

Over mij

Lieve Medemens, Wat lief dat je interesse hebt in mij, Ik ben een helderziend en heldervoelend medium. En ik heb mijn gaves al sinds ik 10 was ontdenkt en veel mensen inzichten gegeven.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestel komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

SMS alert

Introductie video



* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 18.00-23.00
Dinsdag : 15.00-23.00
Woensdag : 13.00-18.00
Donderdag : 17.00 -0.00
Vrijdag : 15.00-18.00
Zaterdag : 14.00-23.00
Zondag : 15.00- 19.00

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Izabela

Live Chat

Izabela is in gesprek.

5 beoordelingen

Izabela je voelt situaties goed aan... Je voelt mensen ook goed aan! Antwoord idd snel, en ik wacht op je mooie voorspellingen!!! Bedankt lieverd! Aanrader 💕


Anissa - 2 Augustus 2020

Heel fijn gesprek. Kon me helemaal weer tot rust brengen en wist al veel zonder ik iets had gezegd. Hoop dat de dingen die je zegt ook uitkomen. Dank je wel


Yvon - 2 Augustus 2020

Izabela kon veel dingen zeggen die ik kon bevestigen. Verder is het een fijne, gezellige gesprekspartner. De energie voelt heel positief als je met haar in gesprek bent. Veel details ook, niet alleen de grote lijnen.


Patricia - 2 Augustus 2020

Wat heeft zij een ijzersterk consult gegeven! Ze wist dingen die ze niet kon weten en gaf concrete toekomstvoorspellingen mee. Een dikke 10+! Als er dingen uitkomen dan laat ik dat direct weten. :)


Danny - 2 Augustus 2020

Ik vind haar cool. Ze communiceert helder. Ze voelt schoon in haar eigen energie. En ze zit er boven op. Daar waar ik zelf de link niet kon leggen, heeft ze me t doen laten inzien waar t pijnpunt zat. Dank je wel daarvoor en ik weet je te vinden.


Jessica - 1 Augustus 2020




Direct contact met Izabela

Live Chat

Izabela is in gesprek.



Top