Talen :
Nederlandse Healer Engelse Healer

Healer Nico, voor antwoorden en inzichten!

Hallo mooie ziel, 

We zijn allen pelgrims op Aarde, alleen en onderweg, op zoek naar wie we in wezen zijn en wat het leven te bieden heeft. Ik begeleid mensen op dit pad van bewustwording, om weer heel te worden en om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Mensen die in mijn praktijk komen en die ik op afstand help, beleven met mij (een deel van) hun transformatieproces.
 
Wil je ook graag vrij zijn, jezelf ontwikkelen en verder komen in het leven? Voel je welkom in de chat, ik ben er voor je. Mijn achtergrond is een levenslange ervaring in spiritualiteit en paranormale gaven. Ook ik ontwikkel mezelf steeds verder. Ik heb ruim twintig jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daar velen gecoacht en begeleidt. Nu heb ik sinds 2008 een eigen praktijk.
 
Mijn werkwijze is holistisch, dat wil zeggen aandacht voor lichaam, geest en ziel. Healing, coaching en spirituele begeleiding. In de chat kan ik gebruik maken van verschillende kaartsets, zoals de Lenormand, het Engelen Orakel en Je Vorige Leven. Verder geef ik les in meditatie, sta op paranormale beurzen, verzorg workshops en werk met het Human Design systeem.

Specialisatie
Ik werk met de verschillende soorten energie. In wezen ben ik een Healer. Ik ben heldervoelend, helderwetend en helderziend.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt met al jouw vragen bij mij terecht, ik zal deze zo concreet mogelijk beantwoorden.

Wat heb ik van je nodig?
Ik heb eigenlijk helemaal niets nodig, zelfs geen naam. Wat ik doorkrijg is op dat moment het meest relevant wat ik doorgeef. Heb je een specifieke vraag, wil je een foto laten lezen of wens je een healing op afstand, dan lees ik dat graag in de chat.
 
Liefs, Nico
 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Nico

Live Chat

Via e-mail kunt u Nico bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Nico

Volg je persoonlijke groei

Hoe volg ik mijn eigen gevoel? Verschillende tips en voorbeelden om je op weg te helpen!

Lees verder >

Klantervaringen

Nico neemt de tijd voor je. Bij mij was Nico duidelijk, confronterend waar nodig en gaf hij me tegelijkertijd rust en begrip. Ik weet nu wat mij te doen staat


Patrick - 2 Februari 2018

Ik ben veel wijzer geworden, was top!


Monique - 6 November 2017

Nou wat heb ik aan te merken niks. Ik weet niet wat ik moet zeggen! Dan alleen alles klopte wat hij Nico te vertellen had! En ook durfde ik mij opener op te stellen! Super, spreek hem en dat begrijpt u wat ik bedoel. Jij krijgt ook handvaten mee en je voelt geliefd!


V - 15 Mei 2017

Nico is top, hij voelde direct aan wie hij voor zich had en heeft me de ogen geopend. Thanks!


Ivonne - 20 April 2017

Fijn gesprek!


Karin - 20 April 2017

Hij leeft met je mee en geeft je het gevoel dat je bijzonder bent. Hij blijft tegelijk ook nuchter.


Seyhan - 4 April 2017

In die korte tijd heeft het mij weer hoop gegeven!


Aruna - 3 April 2017

Nico heeft mij wel goed kunnen helpen en weet direct welke persoon hij voor zich heeft, geeft goede tips! Bedankt Nico


Nathalie - 3 April 2017

Nico heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe nu verder, waar ik sta en waar ik op moet letten! Open en eerlijk en direct! Iemand die echt weet waar jij staat in het leven en hij kan je begeleiden om verder te gaan. Nico geeft helende energie op afstand en je kan dit ook voelen, je komt weer bij jezelf!


Jeannette - 14 Maart 2017

Super service en ben ook heel goed geholpen met mijn vraag/problemen. Ik kan dit iedereen aanraden.


Yvonne - 10 Maart 2017
Top