Ellen

  Healer  
  Mindset Coach  
  Dierentolk  

Medium Ellen leert je bewust te worden van wie je bent en wat je kunt!


Hoi en welkom!
Mijn naam is Ellen en ik help je graag met alle vragen die jou verder helpen om jouw pad op een aangenamere manier te bewandelen. Ik geef je het extra zetje dat nodig is om uit jouw blokkades en belemmeringen los te breken. Dit doe ik aan de hand van een healing, mijn intuïtie en de boodschappen die ik door mag krijgen.

Animal Power Oracle
Door behulp van deze kaarten kan ik meer inzichten bieden in jouw gevoel en emotie. Door contact te maken met jouw krachtdieren, geef ik duidelijke inzichten en boodschappen die jou op dit moment verder helpen in je leven.

Bewustwording en Healing
Healing zorgt er voor dat blokkades hersteld kunnen worden. Om te voorkomen dat die blokkades weer ontstaan is het belangrijk dat je zelf leert en ziet hoe je situaties anders aan kunt pakken. Deze bewustwording is dan ook heel belangrijk. Ik geef jou de handvaten om je meer bewust te worden van wie je bent en hoe je dingen in jouw eigen leven kunt veranderen.

Dierentolk
Maak jij je zorgen om je dier? Heb je schuldgevoelens over de keuzes die je hebt gemaakt naar je dier toe? Heb je de indruk dat je dier anders reageert dan normaal of wil je meer inzicht krijgen in hoe jouw dier denkt en voelt? Door contact te leggen met jouw (overleden) huisdier, bied ik je de mogelijkheid om je dier beter te begrijpen. Ook kan jouw huisdier je mooie en belangrijke boodschappen geven die jou verder helpen op jouw pad.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Eigenlijk met al je levensvragen … Daarbij leg ik de nadruk op wat jij kunt doen om je leven weer in eigen hand te nemen en dichter bij je hart te komen en meer levensvreugde te ervaren.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en vraag is in principe voldoende, een foto mag en is fijn! Voor het communiceren met dieren heb ik een foto en de naam van het dier nodig.

Lieve en warme groet,

EllenOffline

Status van Ellen : Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel hier bij mediumchat! In verband met mijn even iets minder goede gezondheid kan het wel zijn dat ik minder lang aanwezig ben als ik zou willen, want ik ben alleen online als ik ook daadwerkelijk me fit genoeg voel om jou goed te kunnen helpen! Ik ben dan meestal online te vinden in de (late) avonden, af en toe ook wel later op de middag en soms, heel soms, ook in de ochtend. Zaterdag is mijn vrije dag en dinsdagavond ben ik bezet, de andere avonden probeer ik zoveel mogelijk aanwezig te zijn, vanaf een uur of 9 / 10! Ben ik er niet en wil je graag met me chatten, maak dan een SMS alert aan. Als ik kan kom ik dan z.s.m. online, lukt dat niet krijg je in ieder geval een bericht de eerstvolgende keer dat ik inlog! Tot chats :)

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :


Gaven* Direct contact met Ellen

Live Chat

Via e-mail kunt u Ellen bereiken.

Offline

Klantervaringen

Heel fijn gesprek gehad en toch wat meer duidelijkheid gekregen op mijn vragen!


Angela - 27 Augustus 2018

De steun van Ellen was voor mij onbetaalbaar! Zeker als je door je eigen emoties van een ziek huisdier zelf bijna niet meer helder kan denken. Superbedankt!


Ilja - 19 Juni 2018

Fijne chat met Ellen gehad, zij kon verwoorden wat wij eigenlijk al een beetje wisten. Maar aangezien paarden niet kunnen praten was het heel erg fijn om met iemand van gedachten te kunnen wisselen. Veel aan haar gehad en ik kom zeker nog eens terug!!


Tilly - 10 Juni 2018

Ik heb Ellen gebeld voor advies over mijn hond. Ze bevestigde een stukje wat ik hoopte en was eerlijk en duidelijk in wat ze zag. Fijn gesprek!


Gerdien - 29 Mei 2018

Ik heb nu voor de derde keer met Ellen gechat en ze heeft me goede adviezen gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan!


Annika - 22 Mei 2018

Fijn gesprek gehad met Ellen , heeft mij een stukje rust gegeven!


Bianca - 15 Mei 2018

Ik ga zeker nog terug komen bij Ellen!


Elke - 3 Mei 2018

Een heel fijn gesprek. Kwam direct op wat er speelt.


Ellen - 8 April 2018
Top