Richelle

Helpt je met behulp van de Engelen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel
Offline

1245 gesprekken

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Engelen reader
 • Liefdes coach
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Hallo! Ik ben Richelle en ik help je graag bij al je vragen over de liefde, relaties, werk en financiën. Met behulp van de Engelenkaarten geef ik je duidelijke antwoorden. Ook voor een luisterend oor kun je bij mij terecht.

Mijn werkwijze

De winter is koud en nat.. We gaan met ons allen naar binnen om de warmte op te zoeken. Het liefst samen met je geliefde. Maar in deze tijd is dat niet altijd even makkelijk. Ik kan jou helpen om het wat makkelijker te maken. Misschien kan ik je wel vertellen dat de liefde binnenkort voor je deur staat! Of dat die leuke nieuwe baan op je pad gaat komen! Misschien wil je liever hulp met een familielid? Of een goede vriend(in)? Ook daar kan ik je mee helpen! Tot zo op de chat!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Richelle

12 beoordelingen

Richelle is een schat en voelt erg met me mee.Geeft duidelijk inzichten en voel me een stuk rustiger als ik contact met haar heb gehad. Ik zou nog wel vaker contact met haar willen maken maar dit word te kostbaar voor mij. Dit mag Richelle wel weten.Gr Ciske


Ciske - 4 Januari 2021

Wat een lieverd die Richelle! Ze voelt alles goed aan en heeft mij echt verder op weg geholpen. Nog een heel lief privé berichtje erachteraan wat mij net dat stukje vertrouwen geeft om er mee aan de slag te gaan. Dankjewel!!


Ilse - 7 December 2020

Erg goed, geen valse beloftes maar gewoon gezien vanuit mogelijkheden. En dat zag er positief uit. En dat wens ik zelf ook te blijven: positief. Al valt het mij niet mee met betrekking tot mijn vraag. Veel dank Richelle, voor het mee kijken/zien, je inzicht. Voor mij hoopvol en bemoedigend.


Carla - 26 November 2020
Het was de 1e keer dat ik met Richelle praatte, haar voorstellingsfilmpje heeft me overtuigd. Het is een hele leuke dame om mee te praten. Ik heb mooie inzichten door haar verkregen waar ik zelf niet zou zijn opgekomen. Heel fijn.
Sarah - 10 November 2020
Ik heb beter inzicht in mijn situatie dankzij Richelle. Het gesprek met haar was duidelijk maar tegelijkertijd heel begripvol. Ze weet goed hoe ze met mensen om moet gaan.
Kimberley - 20 Oktober 2020

Wat een prachtmens is Richelle toch.Ze weet mij iedere keer op de goede manier te raken .Ze voelt me heel goed aan en geeft goede adviezen.Heel blij met haar.


Ciske - 3 Augustus 2020

Ze Geeft me steeds weer nieuwe inzichten waar ik weer wat mee kan Ik durf me naar haar open te stellen. Ik mag haar heel graag. Is lief en leeft met me mee.


Ciske - 12 Juni 2020

Leuk gesprek met goede concrete tips!


Esther - 7 Mei 2020

Een lieve en behulpzame dame Richelle. Ze heeft me tips gegeven en ga ze gebruiken.Wanneer het allemaal goed komt dan ben ik haar voor eeuwig dankbaar.


Ciske - 7 Januari 2020

Hele lieve vrouw! Altijd een gezellig gesprek samen😁


Roos - 16 September 2019

Het was een heel fijn vrolijk eerlijk gesprek. Ik heb er van genoten! Geen valse hoop gegeven maar gewoon eerlijke feedback.


Marion - 22 Augustus 2019

Super fijne chat met deze leuke dame die me snel deed lachen! 😊


Ilse - 23 April 2019
Direct contact met RichelleTop