Talen :

Engelenreader Ratna, biedt met Engelenergie meer rust en inzichten!

Hoi, ik ben Ratna. In mijn praktijk geef ik mensen vooral massagebehandelingen en healings voor innerlijke rust in stressvolle tijden. Ik kan met mijn pendel en speciale Engelenkaarten jou tijdens het consult helpen om inzichten te vinden in de situatie waarin je je nu bevindt onder andere op gebied van werk/school en relatie maar ook op gebied van hooggevoeligheid en spiritualiteit. Ik hoop met je in gesprek te komen, zodat je snel weer beter in je kracht komt te staan door innerlijke rust. 

Specialisatie
In mijn werk vraag ik de hulp van de Engelen en begeleiding van mijn Gidsen om jou te geven wat je op dat moment het hardst van mij nodig hebt en hoe ik het beste verder kan helpen. Ik ben vooral heldervoelend en helderwetend. Ik voel emoties intuïtief aan om je verder te helpen, zodat je rust en inzicht krijgt in de situatie waarin je je nu bevindt en verder begeleid kan worden door de Engelen met het vertrouwen wat het weer goedkomt. In elk probleem schuilt de oplossing!
 
Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Heb je een vraag over jouw huidige situatie in je werk/school, relatie of je spirituele pad of weet je gewoon even niet hoe verder? Geen vraag is vreemd voor mij. Iedereen heeft weleens net even dat duwtje nodig om verder te komen. Jouw vragen beantwoord ik graag met de hulp van de Engelen en de speciale kaarten die ik voor je leg tijdens het consult. Vaak krijg ik dan van mijn Gidsen door wat ik je mag vertellen aan boodschappen en inzichten.
 
Wat heb ik van jou nodig?
Je naam en geboortedatum is voldoende hoor. Een foto is fijn, maar hoeft niet per se. Ik help je graag om er een mooi proces van te maken zodat je weer kunt gaan genieten! Tot op de chat.
 
Liefs,
Ratna


Status van Ratna : Stel gerust een sms-alert in als je met me wil chatten en ik niet online ben.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ratna

Live Chat

Start nu een chat met Ratna.

Start Chat

Klantervaringen

Ik wil Ratna graag bedanken voor wat rake woorden en een stukje inzicht en berusting. :) Een luisterend oor kan altijd helpen. Al zijn daarmee de problemen natuurlijk niet opgelost. ;) Groetjes, s k


S - 19 April 2017

Heel goede consult,ik was zeer tevreden


Selenia - 10 April 2017

Wat Ratna vertelde klopte exact. Het raakte me vooral heel erg en zet me aan het denken. Bedankt!


Annoniem - 10 April 2017

Ik heb nu 2x gechat met jullie en als heel fijn ervaren, vanavond met Radna, wat een lieve, warme , begripvolle vrouw. Ze zorgt dat je gelijk op je gemak bent en rustig je verhaal kan doen, oordeelt niet, ben blij met je Radna, knuffel van mij xxx


Colinda - 4 April 2017

Heeft perfect de gevoelige snaar weten te raken en me snel inzicht verschaft, bij mijn gevoel gebracht en tips gegeven waarmee ik verder kon. Dankjewel Ratna, ik heb er ook al werk van gemaakt!


Annoniem - 3 April 2017

het consult heeft mij goed gedaan, het geeft mij hoop en kracht om verder te gaan. Ik herken wat zij zei over irritaties e.d. en dat we compromissen moeten sluiten, dat is helemaal op ons van toepassing. Ikzelf had vandaag al zo'n gevoel dat het weleens een hele andere weg zou kunnen zijn die ik in zou kunnen slaan; en dat komt overeen met wat zei zegt over een nieuwe fase in onze relatie. Bedankt hiervoor!


Ineke - 10 Maart 2017

Ik vond het erg goed gaan. Ik heb antwoord gekregen op mijn vraag en het was een duidelijk en realistisch antwoord. Ik vond Ratna een fijn mens, haar energie voelde goed. Bedankt!


Kim - 10 Maart 2017

Even een duwtje in de goede richting kon ik wel gebruiken!


Wilma - 7 Maart 2017

Ik vond het een leuk gesprek , kwam goed over. 


Bert - 28 Februari 2017

Ik kon mijn verhaal kwijt en ik kreeg antwoord.


Etelvina - 28 Februari 2017

Heel goed,duidelijke bevestiging!


Miranda - 24 Februari 2017

Ratna heeft mij ontzettend geholpen en advies gegeven. En het vertrouwen gegeven dat ik nodig had en wat ik wilde horen.


Rignata - 21 Februari 2017

Het ging goed.


Patricia - 21 Februari 2017

Het heeft me meer duidelijkheid gegeven ik ben er blij mee


Sabrina - 15 Februari 2017

Het heeft heel goed geholpen nu weet ik zeker dat alles weer goed komt met mij relatie bedankt hiervoor


Christina - 14 Februari 2017

Ze was duidelijk en gaf geen gewenst antwoord.


Hestia - 10 Februari 2017

Het consult heeft me in die zin geholpen dat het een stuk onzekerheid bij me heeft weggenomen m.b.t het onderwerp waarover ik contact zocht.


Hilmar - 27 Januari 2017

Het consult heeft mij een goed antwoord gegeven en dat vond ik fijn


Liza - 23 Januari 2017

Net het juiste zetje in de goede richting


Nesli - 22 Januari 2017

Ik heb vorige week een sollicitatie gehad en wou weten hoe het ging verlopen. Ik heb echter nog geen uitslag dus kan niet zeggen of ze het juist heeft. Dat zal achteraf duidelijk worden. De dame was vriendelijk.


Ivan - 17 Januari 2017

Ik vond het een fijn gesprek. Ze heeft mijn vraag ook beantwoord waar ik al langer mee zat.


Sandra - 27 December 2016

Ik heb meer richting in mijn leven gekregen. Hierdoor heb ik meer zekerheid gekregen in hetgeen wat ik in gedachten had.


Annoniem - 22 December 2016

Het geen dat mij bezig houd heeft Ratna bevestigd en een goede tip gegeven.


Heidi - 22 December 2016

Super goed één van besten!


Regine - 9 December 2016

Ratna bracht me tot nieuwe inzichten en herinnerde me aan een aantal aandachtspunten en dit op een zeer tactvolle manier! Ik kan er mee aan de slag..


Katja - 28 November 2016

Ze heeft een duidelijk antwoord gegeven en ik ben er tevreden mee.


Monique - 23 November 2016

Prima gesprek Weet wat er te doen staat duidelijk en direct.


William - 21 November 2016

Het was een fijn gesprek met Ratna. Ze probeert je echt te helpen en vragen te stellen om tot de kern te komen. Dank je wel Ratna


Chantal - 23 Oktober 2016
Top