Eelco

Geeft jou inzichten en antwoorden die je verder helpen

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
Offline

427 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik heb alleen jouw naam en leeftijd nodig, het liefste ook een foto. Aan de hand hiervan krijg ik zuivere, spirituele boodschappen door. Door aandachtig en luisterend oor te hebben en boodschappen/informatie objectief te interpreteren geef ik je de inzichten die jij nodig hebt.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Kaartlegger
 • Life coach

Communicatie:

 • Veel inzichten
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Dankjewel voor je interesse in mijn profiel. Mijn naam is Eelco en ben 31 jaar. Op jeugdige leeftijd bleek dat ik in bezit ben van helderziende gave bezit. Ik ben mijzelf hier verder in gaan verdiepen en in gaan ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik diverse mensen met succes mogen helpen, zowel zakelijk als privΓ©. Dit heeft in mijn leven voor veel voldoening gezorgd en dat blijft het doen! De inzichten die ik mag ontvangen hebben voor velen helderheid gebracht. Bij het kiezen van mij zet i

Mijn werkwijze

Je mag mij van alles vragen, ik respecteer je en je kunt je mij vertrouwen. De energie die ik voel d.m.v. jouw naam, foto en leeftijd werkt direct op mij in. In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Ik krijg boodschappen door en antwoorden komen bij mij naar boven waarmee jij verder kunt. Ik hou het gesprek op een gewenst tempo doordat ik over goede schrijfvaardigheden bezit.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic Mediumchat Spanish

Direct contact met Eelco

12 beoordelingen

Zeer Lieve warme man waar je een goed gezellig gesprek mee kunt hebben. Eelco, kan situaties goed aanvoelen en stelt je op je gemak, geeft veel rust en vertrouwen. Hij Leeft echt met je mee, luistert goed en geeft waardevolle adviezen. Lieve Eelco dankjewel. πŸ₯°πŸ€—πŸ™πŸΎπŸ€


Dm - 7 Mei 2021

Zeer verhelderend gesprek. Eelco wist op heel veel momenten al te benoemen voordat ik er wat over had gezegd. Hij weet heel diep in te voelen en de vinger op de wonde te leggen. Bijzonder lieve zachte man.


Ann - 22 April 2021

Het is ontzetten makkelijk om met Eelco te praten. Hij voelt de situatie heel erg goed aan en brengt een soort rust over. Ik ga zeker nog eens met hem praten!


Maureen - 22 April 2021

Een heel bemoedigend gesprek gehad dank je wel


Liliane - 14 April 2021

Super! Wat voel jij t goed aan. Echt heel fijn dit. Nogmaals dank!


Caroline - 26 Maart 2021

Heel fijn gesprek met heldere herkenbare en eerlijke antwoorden. Eelco is een empathische en vriendelijke jongeman. Ook erg snel in het antwoorden. Ik kom zeker gauw nog eens terug! Licht & Liefde!


Gina - 11 Maart 2021

Eelco kon dingen benoemen die helemaal klopten, zowel over mij als over de persoon waarover ik advies vroeg. Hij kon de situatie goed inschatten en gaf me ook perspectief. Bedankt, Eelco!


Melissa - 8 Maart 2021

Heerlijke connectie Eelco!! Dank je wel! πŸ’•πŸ™πŸ½


Bianca - 6 Maart 2021

Eelco krijgt veel door en is heel kundig in zijn gaven! Een dikke aanrader!


Danny - 4 Maart 2021

Leuk gesprek! Eelco zag het wel goed.


Patricia - 2 Maart 2021

Fijne chat. Heeft me erg gerustgesteld.


Frida - 19 Februari 2021

Het was een heel fijn gesprek, werd tijdens het gesprek steeds meer helder en neem dit gesprek zeker mee naar de toekomst. Heel blij mee!!


Viv - 12 Februari 2021
Direct contact met EelcoTop