Magdeleen

Heb je een vraag? Ik help je graag :)

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

237 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Dag lieve lezer! Gebeurt er zoveel dat het je duizelt? Heb je behoefte om je hart te luchten? Ik luister graag naar je, en geef je inzichten die je verder helpen. Met droomuitleg, met vragen over de liefde en je carrière en je leven (niet overledenen of vorige levens). Mijn gereedschapskist: levenservaring, intuïtie, mijn dierbare Engelentarotspel, en: ik zing graag voor je. Dat hoor je niet, maar het werkt kalmerend. En zo krijg je weer lucht en ruimte om te zien wat je volgende stap is.

Gaven en methodes:

 • Droom analyse
 • Kaartlegger
 • Spiritueel coach
 • Orakelkaarten
 • Innerlijk kind

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Voor een goed gesprek
 • Ik geef adviezen

Iets over mijzelf

Even voorstellen? Mijn naam is Magdeleen. Van kind af aan voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit en door dromen en hun symboliek in het bijzonder. Mijn spirituele zoektocht bracht me, via verschillende opleidingen en werkzaamheden (ik ben ook beeldend kunstenaar), opnieuw bij dromen, en nu ben ik gediplomeerd droomgids. Dat combineert heel fijn met het werk op Mediumchat, waar ik mijn intuïtie en heldervoelendheid met liefde inzet, om jou te helpen een zo mooi mogelijk leven te krijgen.

Mijn manier van werken

Heb je een vraag of een diep verlangen? Laten we er samen naar kijken. Ik zet voor jou mijn heldervoelendheid, intuïtie en levenservaring in, en mijn Engelentarot, die steeds weer rake antwoorden geeft. Heb je een vreemde droom gehad? Deel hem met mij, dan kijken we samen naar de betekenis. Heb je een vraag over iets anders (de liefde, toekomst, familie, carrière of wat dan ook), dan ontvang ik ook graag je foto. En wil je dat ik voor je zing? Vraag maar! Je zult merken dat het helpt. :)

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Wegens vakantie pas weer online vanaf ma. 11-11
Dinsdag : variabel
Woensdag : variabel
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Magdeleen

5 beoordelingen

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!


Sarah - 29 December 2018

Heel fijn ontspannen gesprek. Vooral de vriendelijke warme woorden vielen mij op en voelden goed. Bijzonder ook de kaarten en de uitkomst! Dank je wel !


Chantilly - 27 December 2018

Jazeker, het heeft me het nodige inzicht gegeven. Dat had ik anders zelf zo niet gezien. Dankjewel! Ik kan het nu beter relativeren en minder op mezelf betrekken.


Annoniem - 12 December 2018

Het was fijn om meer duidelijkheid te krijgen over mijn drooom. Ik had wel een vermoeden, maar Magdeleen haalde zoveel meer uit mijn droom dat echt diepgang had. 


Marielle - 27 Oktober 2018

Magdaleen benoemde op een positieve manier een aantal opties om met dingen om te gaan en dacht mee.


Iris - 18 September 2018
Direct contact met MagdeleenTop