Droomgids Magdeleen
Talen :
Nederlandse Droomgids Engelse Droomgids

Droomgids Magdeleen, helpt jou je dromen beter te begrijpen!

Hallo, en welkom!
Ik ben Magdeleen, en als droomgids help ik je graag om je dromen om te zetten in de taal van het hier en nu. Niet alleen begrijp je dan beter wat je dromen je willen vertellen; je zult ook beter in staat zijn de inzichten uit je dromen in te zetten in je dagelijks leven. Om die beeldende taal van je ziel te duiden, maak ik gebruik van mijn hoog-sensitiviteit, intuïtie en krachtige verbeelding. Daarnaast ben ik getraind in Westerse, en eeuwenoude, sjamanistische droom-technieken. 

Specialisatie
Droomuitleg
Jij alleen weet echt wat je droom wil zeggen, anders had ik hem wel zelf gehad. Maar regelmatig staan we zo dicht op onze eigen situatie dat we het niet meer zien. Ook sommige dromen zijn daarom lastig te vertalen, zonder de frisse blik van iemand anders. Jou helpen om van die droombeelden een mooi verhaal te maken, en je te laten ervaren hoe rijk, diep en wijs je droombron is, dat vind ik het mooiste wat er is. -

Zingen
Ik kan ook voor je zingen. Dan stem ik op je af, en zing een geïmproviseerd lied, dat geïnspireerd is door wie jij bent, en dat daar volledig op aansluit. Ook op afstand brengt zo'n lied een gevoel van rust, troost, welzijn, en hoewel je me op afstand niet kunt horen, maakt dat niet uit. Als je behoefte voelt dat ik tijdens een chatsessie voor je zing: gewoon even vragen, ik doe het met liefde.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Ik help je natuurlijk met vragen over je persoonlijke en spirituele groei, maar je dromen geven over veel meer dingen informatie, zoals relaties, werk, creativiteit, toekomst, enzovoort. Tell me your dream!

Wat heb ik van je nodig?
Je naam, leeftijd en een foto, zodat ik op je kan afstemmen. Zeker als ik voor je zing heb ik die foto nodig. Als je wilt dat ik een droom uitleg, vertel je natuurlijk eerst je droom. Dan stel ik je een stuk of vier, vijf korte en zeer gerichte vragen, die leiden naar associaties, ideeën en inspiratie. Met hulp van mijn technieken en mijn intuïtieve vermogens komen we zo tot een uitleg en een idee van wat je met je nieuwe inzichten kunt doen.

Lieve en warme groet,
Magdeleen


Offline

Status van Magdeleen : Lieve jij die dit leest, De derde week van de schoolvakantie is aangebroken. Het is me gebleken dat het in deze periode gewoon onmogelijk is om hier online te zijn. Helaas! Zodra de vakantie voorbij is, vanaf 20 augustus, ben ik er weer. Tot die tijd wens ik je mooie dromen, en fijne vakantie! Lieve groet van Magdeleen

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Magdeleen

Live Chat

Via e-mail kunt u Magdeleen bereiken.

Offline
Top