Heldervoelend Magdeleen
Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend

Droomgids Magdeleen helpt jouw verhaal helder te krijgen!

 Dag lieve lezer! Mijn naam is Magdeleen, en als droomgids help ik je graag om je dromen om te zetten in een begrijpelijke boodschap. Maar ik help je ook graag met andere vragen. Want wat voor dromen geldt, geldt ook overdag: regelmatig staan we zó dicht op onze eigen situatie dat we het zelf niet meer scherp kunnen zien. Door alle lessen die ik zelf geleerd heb in dit leven, kan ik een helder licht werpen op jouw pad. Dat doe ik met hulp van mijn intuïtie, mijn heldervoelendheid en helderziendheid, en daarnaast ben ik getraind in eeuwenoude, sjamanistische droomtechnieken. Ook mijn tarot- en orakelkaarten zijn behulpzame vrienden!
 
Specialisatie
Van kinds af aan voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit, en door dromen en de symbooltaal waarin ze spreken in het bijzonder. Na een lange zoektocht naar spiritualiteit en betekenis, kwam ik, via verschillende opleidingen en werkzaamheden (ik ben ook beeldend kunstenaar), opnieuw uit bij dromen, en nu ben ik gediplomeerd droomgids. Jou helpen om helderheid te krijgen in je huidige levenssituatie, en welke stappen je praktisch kunt zetten, maar ook jou laten zien hoe rijk, diep en wijs je dromen zijn, dat vind ik prachtig werk!
 
Zingen
Ik kan ook voor je zingen. Dan stem ik op je af, en zing een geïmproviseerd lied, dat geïnspireerd is door wie jij bent, en dat daar volledig op aansluit. Ook op afstand brengt zo'n lied een gevoel van rust, troost, welzijn, en hoewel je me op afstand niet kunt horen, maakt dat niet uit. Als je behoefte voelt dat ik tijdens een chatsessie voor je zing: gewoon even vragen, ik doe het met liefde.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Vragen over je persoonlijke en spirituele groei zijn bij mij altijdwelkom. Maar ook met vragen over de liefde, familiebanden, werk, creativiteit, enzovoort, help ik je graag. Tell me your dream!

Wat heb ik van je nodig? 
Je naam, leeftijd en vooral een recente foto, zodat ik op je kan afstemmen.  
 
Tot chats!
Lieve groet van Magdeleen
 


Offline

Status van Magdeleen : Lieve jij die dit leest, Waar kan ik je mee helpen? Heb je een vreemde droom gehad, of zit je met een andere vraag? Ik luister graag naar je verhaal, en geef je wijze raad, met hulp van mijn kaarten, mijn intuïtie en mijn heldervoelendheid. Vertel het me maar! Lieve groet van Magdeleen

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Magdeleen

Live Chat

Via e-mail kunt u Magdeleen bereiken.

Offline

Klantervaringen

Magdaleen benoemde op een positieve manier een aantal opties om met dingen om te gaan en dacht mee.


Iris - 18 September 2018
Top