Manifestatie: de sleutel tot succes

455 dagen geleden geplaatst 6 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Manifestatie: de sleutel tot succes

Manifesteren, is populairder dan ooit tevoren, maar het is niet nieuw. De wet van de aantrekkingskracht bestaat al sinds 700 voor Christus, zoals blijkt uit de term karma. Wat je uitzendt in de vorm van gedachten en emoties komt terug naar je toe. Je onderbewuste trekt alles aan waar je aan denkt. Waarom zou je niet doelgericht realiseren wat je wilt?
 

Wat is manifesteren?

Manifesteren is het proces waarbij je duidelijk bent over wat je wilt, positief blijft en gelooft dat het mogelijk is je doelen te bereiken. Bovendien kan het helpen je te concentreren op positieve gedachten en gevoelens. Wanneer je je dus bezighoudt met manifesteren word je niet alleen gelukkiger, je krijgt ook nog eens wat je je wenst. Probeer het eens uit en kijk wat er gebeurt!
 

Hoe werkt de wet van de aantrekkingskracht?

Volgens de wet van de aantrekkingskracht trekt de energie die je uitstraat vergelijkbare energieën aan. Dit betekent dat je mensen, omstandigheden of dingen kunt aantrekken die in lijn zijn met wat je wilt. Als je bijvoorbeeld positief denkt en positieve energie uitstraalt, trek je positieve mensen, dingen of omstandigheden aan. Als je negatief denkt en negatieve energie uitzendt, trek je problemen aan.
 

Een korte geschiedenis van het manifesteren

Manifesteren is een concept dat oorspronkelijk voortkwam uit de New Thought-beweging, een spirituele en filosofische beweging die aan het einde van de 19e eeuw in de Verenigde Staten ontstond. In der loop der tijd is manifesteren populair geworden en is het opgenomen in de New Age-filosofieën. In het boeddhisme en het hindoeïsme is manifesteren ook terug te vinden, en het wordt ook geassocieerd met de wet van de aantrekking, een spiritueel principe.
 

7 Redenen om te beginnen met manifesteren

 1. Het kan je helpen om duidelijker te worden over wat je wilt.
 2. Het kan je helpen je doelen te bereiken.
 3. Het kan je helpen positiever te denken en om negativiteit te verminderen.
 4. Het kan je helpen om je zelfvertrouwen te versterken.
 5. Het kan je helpen om een gevoel van voldoening te bereiken.
 6. Het kan je helpen je concentratie te verbeteren.
 7. Het kan je helpen je droomleven te creëren.
 

Wil jij zo beroemd of rijk worden als Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey, een van de allerrijkste vrouwen ter wereld, leeft al sinds 1985 volgens de wet van de aantrekkingskracht. Het was Rhonda Byrne die Oprah inspireerde en de wereld veroverde met het boek ‘The Secret’.

Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 
 

Hoe een brief aan jezelf je wensen en doelen kan verwezenlijken 

Oprah’s wensen komen uit, hoe doet ze dat? Ze schrijft een brief aan zichzelf, op stijlvol briefpapier. Ze schrijft  haar wensen op en verstuurt de brief per post naar haar huisadres. Is het zo makkelijk om je wensen uit te laten komen door een brief aan jezelf te schrijven en deze per post naar je huisadres te versturen, zoals Oprah doet? Blijkbaar wel, want Oprah is rijk, succesvol, geliefd en heeft een liefdevolle relatie.
 

Wens je altijd iets dat je echt wilt 

Ben je al een tijdje aan het manifesteren? Maar leef je nog steeds niet het leven waar je van droomt? Is het je nog niet gelukt hetgeen je zo graag wilt te realiseren. Wens je je wel iets dat je echt wilt? Iets dat je blij maakt, wanneer je eraan denkt? De redenen dat je wens nog niet is vervuld kunnen zijn:
 
 • Je bent er nog niet klaar voor, het universum kan je alleen geven als je klaar bent om te ontvangen.
 • Misschien ben je niet specifiek genoeg met wat je wenst, het is belangrijk dat je duidelijk bent om te voorkomen dat je iets krijgt wat je niet wilt. Wanneer je duidelijk bent kan het universum hetgeen je wenst afleveren.
 • Mogelijk denk je vaker aan wat je niet wilt, in plaats van je te focussen op wat je heel graag wilt. Denken aan wat je niet wilt kan het proces van manifesteren vertragen of blokkeren, omdat je aantrekt wat je niet wilt.
 

Manifesteren is geen dagtaak

Er zijn talloze boeken te koop die beschrijven hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Sommigen noemen het de metafysica van het Universum. Hoewel deze boeken bedoeld zijn om je te helpen bij het manifesteren, zijn ze soms ingewikkeld en kost het je veel tijd en moeite om alles te doen wat erin staat. Terwijl het krijgen wat je wilt, geen tijd in beslag neemt en heel eenvoudig is.
 

Stuart Wilde’s stappenplan voor het creëren van wonderen

In het boek “Miracles” vertelt Stuart Wilde hoe je wonderen kunt creëren in 7 stappen. Stuart Wilde was een Engelse schrijver en spreker die meer dan 30 boeken uitbracht over spiritualiteit. “Miracles”, uitgebracht in 1983, was een populair boek en werd geprezen om zijn duidelijke toegankelijke schrijfstijl. De 7 stappen die je moet volgen om wonderen te creëren zijn:
 
 1. Maak een wensenlijst, schrijf de dingen op waar je naar verlangt, in volgorde van belangrijkheid. Dus begin met de dingen die het meest belangrijk voor je zijn. (Luister niet naar je verstand tijdens het opschrijven van je wensen, want dat zal je proberen te vertellen dat sommige dingen onmogelijk zijn. Luister in plaats daarvan naar je intuïtie en vertrouw op het universum).
 2. Zorg ervoor dat je duidelijk bent en omschrijf precies op wat je wilt. Als je bijvoorbeeld een nieuw huis wilt, schrijf dan niet alleen ‘huis’, maar schrijf ook op wat voor soort huis je wilt (bijvoorbeeld ‘een groot huis met 3 slaapkamers, een grote tuin, dicht bij het station’). Nu weet het universum wat je wilt.
 3. Lees je wensenlijst 3 keer per dag. Als je ‘s morgens wakker wordt, halverwege de dag en voordat je gaat slapen.
 4. Mediteer, of fantaseer over je wensen. Besef dat het universum je bestelling ontvangen heeft en op het punt staat je wensen bij je af te leveren.
 5. Praat niet over je wensen met anderen, ze kunnen je wensen vernietigen door negatieve opmerkingen te maken. Vertel er pas over wanneer hetgeen je je wenst bij je is afgeleverd.
 6. Gedraag je alsof je wens al is uitgekomen.
 7. Stel je open en vraag je niet af op welke manier het universum je wensen verwezenlijkt. Lach en maak plezier, want het universum is bezig met het vervullen van je wensen.
 

Be carefull what you wish for… your wish just might come true

“Wees voorzichtig wat je wenst, want je wens kan uitkomen”. Je wens kan namelijk uitkomen op een manier die je niet verwacht. Denk goed na voordat je een wens doet, of je verlangens uitspreek, zodat je bewust bent over de mogelijke gevolgen.
 

Wens je je ex terug in je leven? 

Cindy wilde niets liever dan haar ex terugkrijgen. Ze schreef elk detail op, hoe dit zou gebeuren en hoe gelukkig ze zich daarna zou voelen. Elke dag las ze drie keer haar wens. Na drie maanden gebeurde het: haar ex belde op en vertelde dat hij haar verschrikkelijk miste. De hereniging verliep precies zoals Cindy had opgeschreven. Cindy was intens gelukkig. Maar na drie weken voelde Cindy zich niet meer gelukkig. Haar ex had nog steeds dezelfde streken en het was net zoals voor hun breuk. Cindy’s manifestatie was uitgekomen, maar de uitkomst was niet wat ze had verwacht.  
 

Is het een slim idee om je ex terug te wensen?

Het is niet per se dom om je ex terug te wensen (manifesteren) als je echt gelooft dat dit het beste voor jou is en jullie beiden in staat zijn om een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Maar het is wel belangrijk dat je je realiseert dat het terugkrijgen van je ex niet automatisch betekent dat al je problemen dan opgelost zijn en je gelukkig zult zijn. Wil je weten of je ex terugwensen een goed idee is? Start nu een gratis chat met een van onze mediums of helderzienden. 
 

Pas op dat je niet manifesteert waar je bang voor bent 

Steek niet te veel energie in dingen waar je bang voor bent, omdat dit kan leiden tot het manifesteren van de dingen die je vreest. Ja, dat is moeilijk! Maar als je bewust bent van je gedachten en emoties, je focust op wat je wilt in plaats van waar je ban voor bent, zul je merken dat je niet alleen hetgeen manifesteert wat je wilt, je angst verdwijnt.  
 

Gebruik affirmaties om te krijgen wat je wilt 

Een eenvoudige manier om te manifesteren wat je wilt, is gebruik maken van affirmaties. Affirmaties zijn positieve uitspraken die je kunt opschrijven of in gedachten herhalen. Bijvoorbeeld, in plaats van te denken “Ik krijg nooit een relatie” kun je een affirmatie gebruiken zoals “Ik heb nu een gelukkige relatie”. Affirmaties zijn een krachtig hulpmiddel om je helpen je doelen te bereiken en een positieve mindset te ontwikkelen.  
 

Heb je hulp nodig? 

Vind je het lastig om de juiste affirmatie te bedenken voor hetgeen wat je graag wilt manifesteren. Als je hulp wilt bij het manifesteren kun je contact opnemen met onze mediums of paragnosten. Ze kunnen je advies geven en helpen om de perfecte affirmatie te bedenken. 

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,796 reviews

57,796 reviews

Lieverd hoop je morgen te spreken. Zoveel gebeurt. Hij is geweest en wat hij me vertelde bizar alles wij je de afgelopen tijden zei klopt allemaal als een bus. Hem bijzonder. ❤️😘 Sonja
21 Apr 2024

57,796 reviews

57,796 reviews

footer.top