Deze sterrenbeelden geven je positieve energie

» Mediumchat blog » Deze sterrenbeelden geven je positieve energie
Deze sterrenbeelden geven je positieve energie Zit je niet lekker in je vel? Pieker je, of weet je even niet meer hoe verder? Praat dan eens met een vriend of vriendin die een van onderstaande sterrenbeelden heeft. Hij of zij zal je je energie een boost te geven.
 

 

Ram

(21 maart t/m 20 april)

Ram is positief van nature, wat er ook gebeurd is, een Ram geeft je tips die echt werken zodat jij je weer gelukkig kunt voelen. Ram heeft een wie niet waagt, die niet wint houding, is rap van tong en bruist van energie. Een Ram kan ongeduldig overkomen, vertel daarom wat je dwars zit, of hoe je je voelt zo snel en duidelijk mogelijk. Omdat een Ram strijdt voor degene om wie hij of zij geeft, van uitdagingen houdt, enorm moedig en vastberaden is, voel je razendsnel beter. Een Ram laat je nooit in de steek!
 

Tweelingen

(22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen is een top communicator, een tovenaar met woorden, kan zich goed inleven, is intelligent, grappig en levendig. Wat je probleem ook is, een Tweelingen wil alles weten. De interesse die Tweelingen toont en zijn of haar gezelschap voelt aan als een warm bad. Het opgewekte karakter van een Tweelingen is aanstekelijk, waardoor je je snel energiek voelt. Omdat een Tweelingen een voorliefde heeft voor roddelen kun je echt alles aan hem of haar vertellen, dat lucht op!

 

Leeuw

(23 juli t/m 23 augustus)

Leeuw mijdt het liefst mensen met een negatieve instelling, voor een Leeuw is het glas altijd half vol. Hij of zij kijkt liever vooruit en niet achterom. Een Leeuw weet je aan het lachen te maken en zal je overspoelen met aandacht, als je vertelt dat je niet lekker in je vel zit. Je leven wordt lichter en veel leuker als je samen met een Leeuw bent. Leeuw is gul, warm. Integer, betrokken en zal je nooit in de steek laten.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

 

 

Boogschutter

(22 november t/m 21 december)

Boogschutter kan goed luisteren, is enorm sociaal, heeft veel energie en een zonnige kijk op het leven. Een Boogschutter zal er alles aan doen je te op te beuren, zodat jij je snel weer top voelt. Een Boogschutter is avontuurlijk ingesteld en neemt je nadat je je hart hebt gelucht mee uit om je op andere gedachten te brengen. Boogschutter is enorm inspirerend en zijn of haar optimisme is onverwoestbaar. Je bent een geluksvogel als je een Boogschutter kent!

 

Waterman

(21 januari t/m 19 februari)

Waterman heeft de gave anderen te inspireren, is origineel, spontaan en altijd vriendelijk. Een Waterman staat overal voor open, denkt in oplossingen en niet in problemen. Vertel een Waterman waarom je niet lekker in je vel zit en hij of zij geeft je onmiddellijk een uitstekend advies. Probeer niet te emotioneel te zijn, Waterman kan niet omgaan met onbeheerste emoties. Houd je aan feiten en presenteer die zo kalm mogelijk. Omdat Waterman het maximale uit het leven wil halen en plezier maken zijn of haar drijfveer is, bruis je weer van energie na een paar uurtjes samenzijn met een Waterman.


ā€‹

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

šŸ‘‰ Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]

 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Jaarhoroscoop 2023
Jaarhoroscoop 2023
Ontmoet jij in 2023 de ware? Houd je relatie stand in 2023, of beƫindig je je relatie? Lees nu jouw liefdeshoroscoop 2023.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: singles tijdens de feestdagen
Onderzoek: singles tijdens de feestdagen
Kerst en Oud & Nieuw staan weer voor de deur. Dagen vol met gezelligheid en mensen om je heen. Maar dit is niet voor iedereen zo. Wij hebben onderzoek gedaan naar het gevoel van vrijgezelle Nederlanders rondom de feestdagen. Hiervoor zijn meer dan 1.300 respondenten ondervraagd.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: Bij partner blijven vanwege financiƫn
Onderzoek: Bij partner blijven vanwege financiƫn
Dat de inflatie steeds harder inslaat in Nederland is ook terug te zien als het gaat om onze relaties. EƩn op de vijf Nederlanders die twijfelen over hun relatie blijft namelijk nog bij elkaar vanwege de financiƫn.

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoek: taboe en schaamte over financiƫle zorgen
Onderzoek: taboe en schaamte over financiƫle zorgen
Maak jij je steeds meer zorgen over je financiƫle vrijheid? Dan ben je niet de enige! Door de aanhoudende inflatie zegt 36% van de Nederlanders zich meer zorgen te maken over zijn of haar financiƫn.

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?
Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?
De meeste stellen vrijen dan twaalf keer per maand en na vijf jaar acht keer per maand. Natuurlijk is dat een gemiddeld beeld.

Lees deze blog >

Top