Heb jij een verhouding met een getrouwde man?

1794 dagen geleden geplaatst 6 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Heb jij een verhouding met een getrouwde man?

Verliefd op een getrouwde man

Het is lastig om je gevoelens te negeren als je verliefd bent. Je bent verliefd en dat voelt heerlijk en het gevoel is nog heerlijker als het wederzijds is. Hij is aantrekkelijk, attent en zo lief, het enige minpuntje: hij is getrouwd. Je kunt hem niet weerstaan en voordat je het weet heb je een verhouding met een getrouwde man.
 

Seks met een getrouwde man

Seks met een getrouwde man
De seks is fantastisch, het voelt alsof jullie voor elkaar gemaakt zijn. Dit is waar je naar verlangd hebt, samensmelten en je één voelen met de ander. Het feit dat hij getrouwd is en vanavond met zijn vrouw in bed ligt, misschien dan ook geweldige seks heeft met haar stop je weg. Er bestaat nu geen vrouw, alleen jij en hij, je geniet. Leven in het hier en nu is alles wat telt.
 

Minnares van een getrouwde man

Een minnares, maîtresse, buitenvrouw ook wel bijzit genoemd neemt genoegen met een halve man. Dit kan een bewuste keuze zijn maar ook een situatie waarin je verzeild bent geraakt. Een situatie waarin je heel gelukkig bent maar helaas ook ongelukkig. Het gelukkige gevoel zorgt ervoor dat je de relatie niet verbreekt en het ongelukkige gevoel verlamd je. Je kunt de relatie niet verbreken, het ongelukkige gevoel wordt namelijk gevoed door hoop. Hoop op betere tijden, dat hij binnenkort voor je kiest.
 
Voel jij je gelukkig en ongelukkig tegelijk omdat je verliefd geworden bent op een getrouwde man? Start een gratis chat, onze consulenten oordelen niet, onze consulenten weten hoe jij je voelt en helpen je met liefde zodat jij je weer gelukkig voelt.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Begrip voor je getrouwde man

Hij komt heel eerlijk over als jullie het over zijn vrouw of gezin hebben. Je kunt je in zijn gezinsleven verplaatsten en je begrijpt dat hij niet van de één op andere dag alle schepen achter zich kan verbranden. Zijn kinderen, zijn baan bij zijn schoonfamilie, zijn zieke vrouw, zijn hypotheek, zijn bezittingen etc. etc. Ongetwijfeld zijn er heel veel redenen dat hij ‘nog’ niet voor je kiest.
 

Schuldgevoel door relatie met getrouwde man

Soms heb je zelfs een schuldgevoel omdat je niet in de schoenen van zijn vrouw zou willen staan. ‘Ze moest eens weten,’ denk je soms maar dan stop je snel met denken, je bent gelukkig niet zijn vrouw maar de vrouw van wie hij echt houdt. De vrouw met wie hij geweldige seks heeft en bij wie hij zich gelukkig voelt.
 
 

Wachten tot getrouwde man gaat scheiden

Getrouwde man ring af
Hoe lang wacht jij tot hij zijn vrouw verlaat? Heb je jezelf of hem een ultimatum gesteld? Liefde mislopen door eigen schuld is het stomste wat een mens kan doen maar loop je liefde mis als je een ultimatum stelt? Hij is getrouwd en misschien verlaat hij zijn vrouw nooit. Is al het wachten de moeite waard? Als je begin twintig bent heb je na twee jaar wachten nog volop kansen maar wat als je achter in de dertig of veertig bent?
 

Gedumpt door getrouwde man

Heb je er weleens aan gedacht dat je getrouwde vriend jou zou kunnen dumpen in plaats van zijn vrouw? Hoe voel je je dan? Boos of teleurgesteld? Hoe lang doe jij erover om over de breuk tussen jullie heen te komen? Tel de tijd dat je je gebroken hart weer moet helen op bij het wachten op zijn scheiding. Is je verhouding nog steeds de moeite waard? Hoeveel tijd heb je in hem gestoken? Twee jaar, drie jaar of zelfs tien jaar? Probeer je eens voor te stellen hoe het is dat hij tegen je zegt: ‘Het is voorbij, ik kies voor mijn vrouw.’
 
Gedumpt door je getrouwde vriend terwijl jij hem liever had gedumpt? Woedend, verdrietig en/of teleurgesteld? Probeer alle negatieve gevoelens los te laten, onze consulenten vertellen je hoe je dit het beste kunt doen.
 

Je leven als minnares

Minares van getrouwde man
Het leven van een minnares staat vaak in het teken van haar gehuwde geliefde. Als hij opeens belt omdat hij langs kan komen wordt alles door de minnares afgezegd om hem te kunnen ontvangen. Staat jouw leven in het teken van zijn gezinsleven? Zit jij altijd in de wachtkamer? Verzet jij afspraken met vrienden of familie omdat hij opeens kan afspreken?
Ben jij een oproepkracht of een minnares die in haar eigen leven niet voor hem opzij zet?
 

Date met een getrouwde man

Daten met een getrouwde man als zijn echtscheidingsprocedure al in gang is gezet is niets mis mee. Daten met een gebonden man, alleen voor de lol kan natuurlijk ook. Iedereen moet doen waar hij/zij gelukkig van wordt. Vraag jezelf af of daten met een gebonden man iets is dat jij aan kunt en jij er echt plezier aan hebt of dat je hem alleen een spannende date bezorgd omdat hij in een relatie zit die een sleur geworden is.
 

Goedkeuring tot overspel door echtgenote

Het kan zijn dat de vrouw van je gehuwde geliefde op de hoogte is van jullie affaire. Dat haar man een minnares heeft kan haar goed uitkomen om wat voor reden dan ook. Als de vrouw haar goedkeuring geeft en jij er geen moeite mee hebt dat hij steeds weer terug gaat naar zijn vrouw is dat natuurlijk fantastisch. Heb je de hoop dat hij op een dag helemaal voor jou kiest? Ren voor je leven.
 
 

Doorgaan met een getrouwde man

Doorgaan met een getrouwde man
Je hebt besloten ermee door te gaan, je ziet wel waar het schip strandt. Houdt er dan rekening mee dat je op een gegeven moment niet aan kunt blijven kloppen bij vrienden om erover te praten als het even minder met je gaat. Oordelen van anderen over je relatie met een getrouwde man zullen verschillend zijn van goedkeuring tot afkeuring. Maar vergeet niet op een gegeven moment heeft iedereen er genoeg van als je steeds klaagt. De eerste eenzame kerst nodigen je vrienden je nog uit maar het jaar erop kun je beter een reis naar de tropen boeken.
 
Verliefd op een getrouwde man en niemand om mee te praten? Start een chat met één van onze consulenten en ervaar hoe fijn het is dat er iemand is die naar je luistert en je kan adviseren.
 

 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Breken met een getrouwde man

Je hebt besloten de relatie te verbreken en dit doe je niet om te bereiken dat hij dan zijn vrouw verlaat maar omdat je voor jezelf kiest en klaar bent voor een exclusieve relatie of geen relatie. Een getrouwde man loslaten is net zo lastig als je eigen man of vriend loslaten.  Het enige verschil is dat je nu niet meer in de wachtkamer zit en het heft in eigen handen neemt. Je nu iemand kunt kiezen waar je echt nummer één voor bent.
 


Vrij van Geheimen en Leugens

Leugens getrouwde man
Als je uit de relatie/verhouding stapt ben je vrij. Geen leugens meer, geen geheimen, geen schuldgevoel en vooral geen wachten op niets meer. Stel je voor hoe rustig en kalm je je voelt als je niet steeds op je mobiel moet kijken of hij nu wel of niet kan komen. Dat je geen andere afspraken meer verzet voor hem en vrienden niet meer teleurstelt op het laatste moment. Als je uit jullie verhouding stapt staat er iets moois op je te wachten, opluchting, vrijheid en hele mooie nieuwe kansen.
 
 

Als een getrouwde man zijn vrouw verlaat

Stel hij verlaat zijn vrouw, staat met zijn koffer voor je deur. Wil je hem dan ook echt? Zie jij een toekomst met je getrouwde man? Vertrouw je hem? Natuurlijk krijgt niemand een garantiebewijs maar hoe weet jij dat jij niet op een dag in hetzelfde schuitje zit als zijn vrouw? Van een verhouding naar een exclusieve relatie gaan zonder wantrouwen in je achterhoofd, kun je dat? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Was het een misstap van hem?
 

Verzwegen dat hij gehuwd is

Is hij vanaf het begin eerlijk tegen je geweest? Heeft hij verteld dat hij getrouwd is of dacht je dat hij single was toen je hem ontmoette? Als een man zijn vrouw bedriegt door er een buitenechtelijke relatie op na te houden en jou bedriegt doordat hij vergeten heeft te vertellen dat hij getrouwd is staat je waarschijnlijk niet veel goeds te wachten.
 

Verhoudingen Bitterzoet

Iedereen kent wel iemand die een verhouding heeft of gehad heeft met een getrouwde man. Verhoudingen bestaan al net zo lang als het huwelijk en verhoudingen bestaan overal op de wereld. Er zijn exclusieve relaties ontstaan door verhoudingen, kinderen geboren, relaties zijn hechter geworden doordat de één een verhouding had en echtparen zijn gescheiden door een verhouding. Het woord verhouding smaakt naar veel geluk en helaas ook naar veel verdriet.
 
Heb jij een verhouding met een getrouwde man en wil je weten of hij en wanneer hij voor je kiest? Start een gratis chat met één van onze consulenten en vraag of hij/zij voor jou de Lenormand- of Tarotkaarten wil leggen. Mail het gratis chatverslag naar jezelf zodat je de uitkomst op ieder moment nog eens rustig kunt lezen.
 
 
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 
 
 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,796 reviews

57,796 reviews

Lieverd hoop je morgen te spreken. Zoveel gebeurt. Hij is geweest en wat hij me vertelde bizar alles wij je de afgelopen tijden zei klopt allemaal als een bus. Hem bijzonder. ❤️😘 Sonja
21 Apr 2024

57,796 reviews

57,796 reviews

footer.top