Ook mediums zijn uniek

» Mediumchat blog » Ook mediums zijn uniek
Ook mediums zijn uniek Stel een vraag aan tien mediums en je krijgt tien verschillende antwoorden. Dat kan verwarrend zijn, vooral als de antwoorden tegenstrijdig lijken. Maar zelfs een ‘ja’ en een ‘nee’ kunnen samengaan in de aardse dualiteit. Zo is het leven nu eenmaal. Het is dan verwarrend en daarom zegt een medium ook altijd naar het eigen gevoel te luisteren en vooral daar naar te handelen.

Ieder mens en dus ook ieder medium is uniek en heeft een eigen zienswijze. Op twee manieren uit deze uniekheid zich vooral. Ten eerste kijkt een medium op een eigen wijze naar de wezens, de energie en de situatie. Er zijn duizenden invalshoeken. Ook al zal het medium naar veel daarvan kijken, het is onmogelijk om alles te overzien. Ten tweede is een medium ook maar een mens en derhalve nooit een volledig schoon kanaal naar de bron. Ook een medium is behept met overtuigingen, persoonlijke waarden en bevindt zich in een fase van bewustwording.

Wanneer die fase van bewustwording aansluit op en energetisch resoneert met de vragensteller, dan zal de vragensteller zich beter kunnen vinden in de zienswijze en de antwoorden. Ons denken echter neemt vaak geen genoegen met een innerlijk weten. Ook al resoneert een antwoord en zegt ons gevoel ‘ja’, dan gaat ons denken toch nog vragen stellen. Ons denken wil zekerheid, op een denkwijze en niet op een gevoelswijze. We zijn het meestal niet gewend om puur op ons gevoel af te gaan. Toch is dat de sleutel naar Bewust Zijn. Leren voelen. In balans met ons denken, het denken hoeft dus niet overboord.

Wanneer je een ‘ja’ en een ‘nee’ krijgt als antwoord van een medium, hoef je ‘alleen maar’ naar jouw gevoel te gaan en dat weet je het antwoord voor jou op dat moment. Zo heeft zowel de ‘ja’ als de ‘nee’ meerwaarde in het bewustwordingsproces en om te leren voelen. De verwarring kan worden toegelaten en verwerkt in een veel groter iets dan alleen de specifieke vraag, namelijk jouw eigen groei en verbinding met de Bron. Ook jij zit in een fase van bewustwording.

Bied niet teveel weerstand aan het denken en de twijfels die het oproept. Stel gewoon de vraag aan meerdere mediums als dat voor jouw denken nodig is. Daarna ga je voelen bij jezelf wat het beste past, dan heeft het meerwaarde, voor zowel het antwoord als jouw Zelf Zijn. Zo integreer je jouw denken en voelen. Zo ontwikkel jij jouw eigen gevoel nog beter. Geniet van dat proces.Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Numerologie en de jaarenergie
Numerologie en de jaarenergie
Je kan dus alles in het leven vertalen naar getallen en hun betekenis. In deze blog de nummers over jouw jaarenergie

Lees deze blog >

Lees ook Boodschappen van de Engelen: deel I
Boodschappen van de Engelen: deel I
Meester getallen, dubbele getallen of engelen getallen. Zo worden ze genoemd. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je ‘toevallig’...

Lees deze blog >

Lees ook Aarden of Gronden
Aarden of Gronden
Aarden, je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord. Aarden of gronden is het bewust worden van je lichaam.

Lees deze blog >

Lees ook De toekomst staat niet vast
De toekomst staat niet vast
Het is begrijpelijk dat wij nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er komen gaat. Om ons te kunnen voorbereiden op de toekomst...

Lees deze blog >

Lees ook Zelfbehandeling met Engelenkleuren
Zelfbehandeling met Engelenkleuren
Stel je voor dat je op een wolk ligt met een heleboel engelen om je heen. Zie of voel hoe de engelen met hun handen door je aura gaan..

Lees deze blog >

Top