Mijn liefste Valentijn, waar ben je?

Mediumchat blog » Liefde » Mijn liefste Valentijn, waar ben je?
Mijn liefste Valentijn, waar ben je? Valentijn. Valentijnsdag. Het is vaak een leuke dag waarvan je toch iets verwacht. Ook al is het nog zo klein. Of toch die vele brieven in de brievenbus van geheime aanbidders. Wat een grappige gedachte, wie weet komt het ooit nog eens uit. Heb je al een relatie? Wat voor leuks kun je elkaar dan geven? Even die blijk van waardering voor elkaar. Die aandacht... wat zou het leuk zijn... alleen wat kun je verzinnen?

Filmpje, bioscoop, etentje
Wat bijna iedereen leuk vindt: een bos bloemen krijgen. Voor zowel de vrouw als de man. Waarom kan je je mannelijke partner geen bosje bloemen geven? Vindt hij vast ook leuk. Natuurlijk mag die speciale Valentijnskaart ook niet ontbreken, het liefst met een mooi gedicht erbij. Daarbij schiet je altijd in de roos. Vrouwen houden vaak van chocolade, dus dat mooie chocoladehart van de banketbakker komt altijd goed uit. Met daarna ‘s avonds een etentje of een filmpje in de bioscoop. Dat gooit altijd hoge ogen.

Wil je het echt even anders doen dan is een dagje Spa ook een goede optie. Heb je thuis een bad, dan kun je vanaf beneden allemaal waxinelichtjes aansteken die je naar boven leiden. Kijk hier wel goed uit dat er geen huisdieren en kinderen in de buurt zijn! Enne... steek ze  pas op het laatst aan. Met wat rozenblaadjes in het bad is het meteen een en al romantiek.

Sexy lingerie
Geef haar sexy lingerie of een leuk speeltje voor in bed. Een leuk cadeautje voor hem is ook een goed idee. Heliumballonnen speciaal voor de Valentijn zijn ook een leuk idee om in de slaapkamer te doen, en dan wachten op wat komen gaat. Op internet zijn er leuke kopjes te vinden die met de Valentijn te maken hebben. Echt, je kunt zoveel kanten op. Hang briefjes op en leg ze in de koelkast. Met een mooie spreuk of met de reden waarom je hem of haar zo geweldig vindt.

Ontbijt op bed is een echte verrassing. Met hem of haar zou je toch al graag dat beschuitje eten, toch? :) Of ga samen naar een stad in Nederland waar je een brug hebt en waar er slotjes aangehangen worden. De zogenaamde liefdesbruggen. In het buitenland, in Parijs, Rome en Venetië kun je dit al doen. Bij ons heb je ook al veel plaatsen waar dit mogelijk is. Kijk even op internet waar dit mag en waar ook jullie liefdesslotje geplaatst kan worden, het sleuteltje mag in het water worden gegooid.

Hoe help je Valentijn een handje?
Als je geen relatie hebt op het moment - en je wilt deze echt heel graag -, dan is het belangrijk dat je niet denkt dat de prins op het witte paard ineens bij je voor de deur staat. Hij wil wel, maar hij is niet in staat om je te vinden want hij heeft je adres (nog) niet. Daarom volgen hier wat tips waar je hem zou kunnen tegenkomen. Het is een algemene tiplijst, het kan zijn dat je niet met alles iets hebt. Je kunt hier in ieder geval wel wat tips zien.

Tips!
* datingsites
* uitgaan (clubs of café’s)
* social media
* in een band spelen (als je muzikaal bent)
* zingen in een koor
* feestjes van vrienden
* feestje bij je thuis geven. iedereen die je uitnodigt mag iemand meenemen.
* Parship
* Tinder
* blind dates
* op je werk
* improvisatietoneel of theatersport
* sportschool
* via vrienden
* live muziek clubs
* vrijwilligerswerk
* girls night out
* speeddating

Zorg ervoor dat je niet de indruk geeft dat je wanhopig op zoek bent naar de ware (ook al ben je dit wel). Daar kunnen mannen van schrikken :)
Ik wens jullie een hele mooie dag toe, en voor de vrijgezellen onder ons die ook graag Mister or Mrs Right willen zien: heel veel succes met het vinden van hem of haar.


Maja.Deel deze post op facebook:Lees ook deze blogs


Lees ook Over rouw...
Over rouw...
Rouw, het is een woord wat we allemaal kennen en liever niet mee te maken willen krijgen, al treft het ons allemaal een keer.

Lees deze blog >

Lees ook Self fulfilling prophecy
Self fulfilling prophecy
Zie je wel.... Ik wist het wel! Herkenbaar?

Lees deze blog >

Lees ook Waardering, hoeveel liefde is dat?
Waardering, hoeveel liefde is dat?
Voel jij je niet gewaardeerd? Wil jij het liefst elke dag goedkeuring en hunker je hier ook naar? Voel je je niet fijn als je het niet krijg

Lees deze blog >

Lees ook Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!
Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!
Ik ben opgegroeid met de woorden; “ Doe normaal, dan doe je al gek genoeg!”

Lees deze blog >

Lees ook Vergeven versus goedpraten…
Vergeven versus goedpraten…
Ik denk de laatste tijd steeds weer aan de veelvuldige gesprekken die ik heb op de chat over woede en haat.

Lees deze blog >

Top