Is dit mijn weg?

» Mediumchat blog » Is dit mijn weg?
Is dit mijn weg? Iedere ziel die hier op aarde incarneert, komt met een bepaalde bedoeling. Het is niet toevallig dat iemand geboren wordt, de ziel is hierheen gestuurd om lessen te leren. Lessen die de ziel zelf heeft afgesproken met de zielen in zijn zielengroep, in een zelf gekozen leven met zelfgekozen ouders en zo gunstig mogelijke omstandigheden om de afgesproken lessen daadwerkelijk te kunnen leren. Lessen die in vorige levens zijn blijven liggen of nieuwe lessen, om te groeien tot een energie van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Zo zuiver dat ik me daar als aards wezen volstrekt geen voorstelling van kan maken, al “weet” ik dat het er is. Er zijn schrijvers die de “zevende hemel” benoemen. Een hemel van volmaakt geluk, eenheid en liefde. Ik geloof dat het doel is van iedere ziel om in de “zevende hemel” te komen, ongeacht het aantal incarnaties dat daarvoor nodig is.

Een lastig fenomeen hierbij is, dat we bij elke incarnatie het actieve geheugen naar vorige levens en onze zieleafspraken verliezen. Ik zeg met opzet het “actieve” geheugen, omdat deze levens wel in ons celgeheugen opgeslagen liggen. Dat maakt dat we, als we een klein beetje bewust bezig willen zijn, in dit leven “weten” waar we mee bezig zijn. Sommige mensen lukt het om tijdens dit leven een blik in andere levens te mogen werpen.
 
Maar hoe weet je nou of je met het voor jouw bedoelde levenspad bezig bent. “Is dit mijn weg?”, vragen klanten regelmatig aan me.

De eerste vraag die ik dan aan ze stel is: "Word je blij van wat je doet?" Dat is namelijk het leuke van onze levensopdrachten: we vinden ze leuk, we worden er blij van, het voelt rustig, het voelt als een "bestemming". Wat niet wil zeggen dat we geen minder leuke dingen mee zullen maken. Deze zijn dan bedoeld om ons weer terug op het juiste pad te zetten.

Op mijn website staat de spreuk: "Elke door jezelf opgetrokken muur gaat uiteindelijk scheuren vertonen, zodat het licht naar binnenglipt". Ik geloof dat het voor jouw bedoelde levenspad aan je blijft knagen. Hoe hoog de muren ook zijn die je voor jezelf optrekt, net zo lang je met jouw pad aan de slag gaat. Net zo lang je een glimp van die onvoorwaardelijk liefde, rust en eenheid gaat opvangen. Ga begrijpen waar het over gaat, wat de essentie van het leven is.
De tweede vraag die ik stel is dan: "Wat houd je tegen?" Vaak hoor ik dan:  “Ik vind mezelf niet goed genoeg. Ik verdien er geen geld mee. Wat zullen anderen wel van me denken? Mijn partner vindt het niet goed. Wie zit er nou op mij te wachten? Ik kan het niet. Ik mis opleiding. Ik heb andere verantwoordelijkheden, etc, etc."

Er volgt een rijtje beren op de weg waar je stil van wordt.
 
Die beren op de weg zijn wezenlijk. Het zijn allemaal stenen van de door jou van jongs af aan -  vaak met hulp van anderen -,  zorgvuldig gemetselde muur. Door deze stenen van energie (lading) te veranderen, worden ze transparanter, zodat je het licht gaat zien en de moed krijgt om er naartoe te gaan. Je zult zien dat er dan “ineens” dingen op je pad komen die met je levensopdracht te maken hebben en waar je blij van wordt.
 
Met de meditatie die je bij onderstaande link vindt (Vuur en Passie), neem ik je stukje bij beetje mee in hetgeen je daadwerkelijk beroert. Je passie, je vuur, je levenspad. Tevens geef ik je tools om al die beren op je pad te veranderen van hun energie en lading door ze domweg te verbranden in het vuur, zodat je levenspad makkelijker uitvoerbaar is voor je.

https://www.youtube.com/watch?v=b-5aoKcI414&t=234s

Veel luisterplezier.
 
Lieve groetjes,
Ellie
 Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Ik ben mijn lichaam. Of toch niet?
Ik ben mijn lichaam. Of toch niet?
En weer zit ik in een situatie dat mijn lichaam het even opgeeft. Zoals zo vaak in mijn leven.

Lees deze blog >

Lees ook Jezelf zijn altijd en overal
Jezelf zijn altijd en overal
Eerst wil ik je zeggen, dat ik dit dus niet altijd ben, mezelf. Maar al doende leer ik en leer ik te vertrouwen op mezelf.

Lees deze blog >

Lees ook Kom ik de ware tegen?
Kom ik de ware tegen?
Dit is een vraag die blijkbaar veel mensen bezig houd en waar ik dus graag antwoord op wil geven.

Lees deze blog >

Lees ook Over ego enzo...
Over ego enzo...
Het woord ego wordt volgens mij vaak verkeerd begrepen... Ik doe echt mijn best om het te snappen maar eerlijk gezegd kom ik er niet altijd

Lees deze blog >

Lees ook Ik voel me zo eenzaam...
Ik voel me zo eenzaam...
Eenzaamheid... Ken je het gevoel van God en iedereen verlaten te zijn? Dat het lijkt alsof niemand je begrijpt.

Lees deze blog >

Top