Engelen bestaan!

» Mediumchat blog » Engelen bestaan!
Engelen bestaan!

Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van het bestaan van Engelen en het besef dat zij in dienst staan van de mensheid.

Doordat we op aarde te maken hebben met de vrije wil, is het belangrijk om de Engelen zelf uit te nodigen in ons leven. Zij mogen niet zonder toestemming integreren. Daarom is het alleen al belangrijk dat je via je intentie aangeeft dat ze je mogen helpen. Engelen overzien het hogere doel. Zij weten wat het beste is voor jou en welke weg het pad is van jouw levensdoel. Engelen zijn multidimensionale goddelijke wezens die overal tegelijk kunnen zijn en die er speciaal zijn om de mensen op aarde te helpen. Dit is wat de Engelen zeggen over ons:

Je bent een aardse Engel die door God hierheen is gestuurd om wonderbaarlijke daden van liefde en compassie te verrichten. Je bent geliefd en liefdevol en wij hemelse Engelen zijn hier om je te steunen en begeleiden. Wij zullen je helpen je leven en levensvoertuig te zuiveren. Om je in harmonie te brengen met de oneindige symfonie van aardse muziek die je deelachtig kunt worden. We weten dat jullie af en toe nodeloos lijden, omdat jullie menen dat jullie alleen zijn en geen vrienden hebben. Wij kunnen jullie verzekeren dat dit niet zo is! Wij zijn altijd beschikbaar voor hulp en troost en zullen het licht van liefde laten schijnen over ieder probleem waarmee jullie worstelen. Je bent mooi en een vreugde om te aanschouwen en we wassen je tranen van verdriet weg door je eraan te herinneren dat je je alleen maar hoeft te verheugen. God heeft je voor altijd en eeuwig onze broeder en zuster gemaakt in een en hetzelfde streven”.

Er bestaan 4 categorieën van Engelen:

1) Beschermengelen
Ten eerste zijn er de Beschermengelen en iedereen, niemand uitgezonderd heeft die in zijn/haar nabijheid. Dit zijn Engelen die constant bij je blijven van je geboorte tot het moment waarop je naar de hemel gaat. De liefde van deze Engelen voor jou is onvoorwaardelijk en groter dan wat dan ook op aarde. Beschermengelen worden weleens verward met “gidsen” Maar een gids is een liefdevol wezen dat in menselijke gedaante op aarde heeft geleefd. Deze persoon heeft daarna in de andere dimensie een speciale opleiding gekregen om te leren gidsen. Dit betekent dat de gids niet mag ingrijpen in je vrije wil of beslissingen voor je mag nemen. De gids is er om je algemeen advies te geven, je te troosten en je soms te waarschuwen en te beschermen. De meeste gidsen zijn geliefde personen zoals opa’s en oma’s. ouders, broers en zussen, enz. Het belangrijkste verschil is dat Beschermengelen een hoger vibrerende energiefrequentie hebben. Mensen die heldervoelend zijn kunnen het verschil voelen en helderzienden zien dat Engelen een helderwitte aura hebben en bij gidsen is dat iets minder helder en kan het blauw/wit zijn.

2) De “gewone” Engelen
De volgende groep die ik wil toelichten zijn de “gewone” Engelen. Dit zijn de lichtwezens die reageren op onze vraag om begeleiding, hulp, bescherming en troost. Engelen zijn liefdevolle manifestaties voortkomend uit de gedachten van God en dus zijn er heel erg veel beschikbaar om aan te roepen. Ze zijn heel blij ons te kunnen helpen en ze vragen ons alleen maar om hen af en toe te bedanken, omdat we blij zijn met hun hulp.

3) Aartsengelen
Dit zijn de Engelen die toezien op de beschermengelen en Engelen op aarde. Je kunt Aartsengelen zien als de “managers” in de hiërarchie van aardse Engelen. Je kunt een Aartsengel aanroepen als je behoefte hebt aan krachtige en onmiddellijke hulp. Je roep om hulp klinkt de Engelen als muziek in de oren. Vanwege de “wet van de vrije wil” kunnen Engelen en Aartsengelen niet in ons leven ingrijpen als we hun niet nadrukkelijk om hulp vragen. De enige uitzondering hierop vormen levensbedreigende situaties als het nog niet onze tijd is om over te gaan. Het aanroepen van Engelen hoeft niet helemaal uitgebreid te gebeuren, alleen al je intentie is voldoende om de hulp te ontvangen die je nodig hebt.

4) Natuurengelen
Als laatste zijn er de Natuurengelen, ook wel deva’s of elfjes genoemd. Een oude spirituele tekst zegt “Elke grasspriet heeft een Engel die zich erover heen buigt en zegt: “groei, groei”. Dit zijn kleine twinkelende engeltjes die er speciaal zijn voor de natuur en die zich ook om jou ontfermen als je je in de natuur begeeft. Ze zullen je direct omringen en je voorzien van liefdevolle energie, waardoor een wandeling in de natuur helende effecten heeft. Ook dieren hebben Engelen om zich heen. Je hond, kat, vogel of ander huisdier hebben ook meerdere beschermengelen. Je huisdier kan zelf als Engel functioneren in een gezin, veel dieren zijn hier met een engelenopdracht om de mensen troost en gezelschap te bieden. En zoals ik al in een andere module heb verteld, hebben ze de taak om spanningen in een gezin te absorberen ongeveer zoals een luchtzuiveringsinstallatie rook uit een kamer zuigt. Dieren vinden het fijn om liefde en waardering terug te ontvangen, ze vragen maar weinig en geven ons er heel veel voor terug.

Communiceren met Engelen

Er zijn verschillende manieren om met Engelen te “praten”.
Je kunt hardop vragen aan ze stellen of hardop in je hoofd opzeggen. Als je wat chaotisch en druk bent in je hoofd, zou je het ook op kunnen schrijven. Daarna is het belangrijk om het los te laten en het “hoe” niet zelf in te vullen. Engelen werken via tekens en signalen zoals, een onverwachte tekst die je ziet, een boodschap via de radio, bevestiging via veren, dieren, getallen, regenbogen, enz. Ze zullen er alles aan doen om jou duidelijk te maken welke kant je het beste op kunt gaan. Sta open om te ontvangen en geef aandacht aan plotselinge ingevingen, gedachten en inzichten.
Engelen communiceren voornamelijk via zuurstof moleculen. Regelmatig een wandeling in de buitenlucht en een goede buikademhaling kunnen de communicatie aanmerkelijk verbeteren. Regelmatig de stilte opzoeken door bijvoorbeeld meditatie of luisteren naar ontspannende muziek, een rustgevende hobby of anderszins tijd voor jezelf zal ook in het voordeel werken om de engelen te kunnen "horen".

Een andere manier om direct boodschappen en inzichten te ontvangen is door het werken met Engelen orakelkaarten. Het is een eenvoudige manier om te communiceren met engelen en snel antwoorden te verkrijgen. De wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor dat de juiste kaarten naar voren komen.

JA ENGELEN BESTAAN! Maak gebruik van hun hulp door ze uit te nodigen in jouw leven!

Liefs,
Daniëlle Besseling
 

Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Wie of wat zijn wij eigenlijk?
Er wordt heel wat over geschreven, over de vraag wie of wat zijn we eigenlijk.

Lees deze blog >

Lees ook Integriteit is een prachtig woord...
Integriteit is een prachtig woord...
Mijn zoektocht naar het werken op een integere manier heeft me langs heel veel paden geleid en uiteindelijk kwam ik voor mijn gevoel thuis.

Lees deze blog >

Lees ook Durf kwetsbaar te zijn
Durf kwetsbaar te zijn
‘Gaat het goed met je?’ wordt er vaak aan me gevraagd. Wat zeg ik als het nu niet goed met me gaat?

Lees deze blog >

Lees ook What we think - we become (Buddha)
What we think - we become (Buddha)
Hoe vul jij je leven in? Wat doe jij om jezelf weer op de rit te krijgen? Heb jij het idee dat je dit niet zelf in de hand hebt?

Lees deze blog >

Lees ook Tips voor een positief leven
Tips voor een positief leven
Wil jij tips om positief in het leven te gaan staan? Lees dan deze korte blog.

Lees deze blog >

Top