De betekenis van je dromen

» Mediumchat blog » De betekenis van je dromen
De betekenis van je dromen

Iedereen kent dat wel, je ligt lekker te slapen, maar je hebt een vreemde droom. Een droom die je al vaker gedroomd hebt gehad. Er gebeuren vreemde dingen. Dingen waar je geen verklaring voor hebt. Als je vervolgens op het internet of in een droomboek op zoek gaat naar de betekenis van je droom word je er niet veel wijzer van. De uitleg die wordt gegeven aan de verschillende symbolen, die in je droom voor komen, kloppen niet met wie jij bent. Het is allemaal erg vaag.

Ook ik heb dat jaren gehad. Hoe ik ook zocht, ik vond het niet. Pas toen ik niet meer in boeken op zoek ging, maar stap voor stap naar de droom ging kijken. Pas toen begon ik meer over dromen te leren. Ik heb geleerd dat een droom niet alleen bestaat uit symbolen. Wat ook meespeelt zijn je gevoelens die er zijn, ten tijde van de droom. Dan is er ook nog je persoonlijk leven, die een rol speelt in je dromen.

Verder zijn er ook nog eens verschillende dromen.
Lucide dromen: Een droom waarin je weet dat je droomt en de droom naar je hand kan zetten.
Het kan ook zijn dat je droomt over een “vorig leven”. Of je krijgt een droom die bestaat uit een boodschap van de goddelijke wereld.

Een andere vorm is, dat je droomt over je leven, je angsten, dat wat je moet overwinnen.
Bijvoorbeeld, ik droom veel dat ik mijn dochter kwijt raak. De betekenis? Simpel, dat is mijn angst om haar kwijt te raken.
Dan heb ik het nog niet eens gehad over dromen, die de toekomst voorspellen. In symbolen of in andere vormen.
Als ik voor anderen een droom uitleg, wil ik van je weten, wat er precies gebeurde en hoe jij je op dat moment voelde. Wat er precies in je eigen leven afspeelt, kan belangrijk zijn. Als je meer wilt weten, over dromen. Neem dan contact met me op.

Lieve groetjes,
Nupur

Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Het gevoel van mislukken
Het gevoel van mislukken
Als je relatie is stukgelopen of als je date voor de zoveelste keer mislukt is, voel je de eenzaamheid en tegelijk die innerlijke twijfel.

Lees deze blog >

Lees ook Heldervoelend en hooggevoelig
Heldervoelend en hooggevoelig
Wat heeft hooggevoeligheid met helderziendheid te maken? Voor mijn gevoel alles.

Lees deze blog >

Lees ook Holadiejee, mijn kind is HSP
Holadiejee, mijn kind is HSP
Gefeliciteerd, je hebt een prachtige zoon of dochter. Je komt erachter dat je kindje sneller of langer huilt dan gemiddeld.

Lees deze blog >

Lees ook Groepsangst
Groepsangst
Als je voor je gevoel toch weer even een minder moment, een terugval hebt in een groep.

Lees deze blog >

Lees ook De zoektocht naar Liefde
De zoektocht naar Liefde
'Het is beter om lief te hebben en dat te verliezen, dan nooit lief te hebben gehad...'

Lees deze blog >

Top