Zuivere Mediums en Paragnosten.Hallo, mijn naam is Maureen en ik ben naast Medium, Reiki Master en Winti deskundige, onder andere gediplomeerd Systeemtherapeut, Coach en Counselor. Mijn doel is dat jij je eigen weg op een zo effectief mogelijke manier en vooral zo zelfstandig mogelijk kan vervolgen. Tot chats!

Lees meer over Maureen

Start email consult


Ik ben Ratna, met mijn pendel en speciale Engelenkaarten help ik jou tijdens het consult om inzichten te vinden in de situatie waarin je je nu bevindt qua werk en relatie, zodat je snel weer beter in je kracht komt te staan. Tot binnenkort op de chat!

Lees meer over Ratna

Start email consult


Hoi, ik ben Noud en ben Spiritueel Coach. Het is mijn kwaliteit om mensen hun zelfhelende vermogens te laten gebruiken. Ook help ik je graag met je levensvragen en hierbij gebruik ik de Pendel. Ik help je graag binnekort!

Lees meer over Noud

Start email consult


Mijn naam is Daisy. Ik maak gebruik van het Tarotdeck, dit met het doel om je te inspireren tot zelfontplooiing, (zelf)inzicht en groei. Ook voel ik al gauw aan wat de reden is van iemands huidige gedrag. Hierdoor kan ik vaak snel en effectief de vinger op de zere plek leggen. Tot Chats!

Lees meer over Daisy

Dees

Medium Dees


Mijn naam is Dees, met mijn gaven als medium, foto-reader, en de fijne toevoegingen van heldervoelend en helderziend zijn, kan ik jou op een fijne, warme en  respectvolle manier helpen. Dit mede aan de hand van de beschermengelenkaarten en de rider Waite tarot. Tot Chats!

Lees meer over Dees
SMS alert
Ik ben Angelique, Heldervoelend, Helderziend en Helderwetend. Heb jij net iets meer inzicht nodig, of dat stukje ondersteuning op jouw weg, steun bij verlies, of een grote vraag die rond blijft spoken? Dan help ik jou graag op weg met jouw levensvragen.Tot binnenkort!!!

Lees meer over Angelique
SMS alert

Nieuwste Mediumchat blogs :


Diagnose chronisch ziek, hoe verder?

Wanneer je te horen krijgt dat je een chronische (langdurig, al dan niet erfelijke) ziekte hebt, krijg je te maken met allerlei emoties.

Lees deze blog >

Is dit mijn weg?

Iedere ziel die hier op aarde incarneert komt met een bepaalde bedoeling.

Lees deze blog >

Doorschieten in het paranormale

Het overkomt me gelukkig niet zo heel erg vaak, maar soms krijg ik te maken met mensen die volledig zijn doorgeschoten.

Lees deze blog >

Kom ik de ware tegen?

Dit is een vraag die blijkbaar veel mensen bezig houd en waar ik dus graag antwoord op wil geven.

Lees deze blog >

Jezelf zijn altijd en overal

Eerst wil ik je zeggen, dat ik dit dus niet altijd ben, mezelf. Maar al doende leer ik en leer ik te vertrouwen op mezelf.

Lees deze blog >

Bekijk het complete blog

Betrouwbare mediums op de leukste paranormale contactsite van Nederland en België

In 2014 zochten we online naar zuiverheid en transparantie binnen de wonderbaarlijke wereld van spiritualiteit. Er is immers veel aanbod! We vonden echter niet waar we naar op zoek waren. We keken ook naar functionaliteit en presentatie van andere sites. Al snel kwamen we tot de conclusie dat er geen chatmogelijkheden waren. We zijn erin geslaagd om de zaken anders én beter te doen!  We werden de eerste spirituele chatsite in Nederland.  En daar zijn we trots op!

Er zijn veel redenen waarom Mediumchat de leukste paranormale en spirituele contactsite van Nederland en België is, namelijk:

 • direct, live antwoorden op je vragen door een ervaren specialist;
 • persoonlijke aandacht voor jou;
 • realtime foto upload waardoor fotoreadings mogelijk zijn;
 • gratis kennismaking chats voor iedereen vanaf 18 jaar;
 • gratis gespreksverslag, zodat je elke sessie rustig na kunt lezen;
 • gratis sms-alerts zodat je weet wanneer jouw favoriete specialist beschikbaar is;
 • goed gescreende mediums, paragnosten, kaartleggers, numerologen, astrologen en andere specialisten;
 • loepzuivere ethische codes zoals, bijvoorbeeld, discretie;
 • de hoogste waardering van onze vaste én nieuwe klanten;
 • mediumchat is aangesloten bij diverse keurmerken;
 • tot beste website verkozen door diverse vergelijkingswebsites in de branche;
 • mediumchat staat open voor klantfeedback en verbetert continue;
 • betrouwbare, snelle kantenservice;
 • live aanwezig op diverse spirituele beurzen in Nederland en België;
 • elke dag een gratis dag horoscoop;
 • regelmatig leuke, coole Ebooks en Webinars (gratis) beschikbaar;
 • uitgebreid blog vol leuke en leerzame artikelen;
 • een facebookpagina boordevol leuke items en updates;
 • en, heel belangrijk, veilige en gemakkelijke betalingen via diverse betaalmethoden. 

Direct live antwoorden van mediums, paragnosten, helderzienden en andere specialisten!

Op Mediumchat vind je een overzicht van alle specialisten die direct beschikbaar zijn. Wanneer je op het profiel klikt, zie je nog veel meer informatie. Zo vertellen onze mediums, paragnosten, astrologen, kaartleggers, coaches, numerologen en alle andere specialisten in een introductiefilmpje veel over henzelf. Dat is erg handig want zo maak je als het ware al kennis met jouw specialist voordat je contact hebt gehad.

Allereerst maak je een profiel aan op onze site. Dat is geheel gratis. Daarna kies je de specialist uit met wie je graag wilt chatten. Je chat dus live en je krijgt ook live antwoorden, inzichten en adviezen!

Is de specialist die jij graag wilt spreken niet online? Dan kun je een gratis sms-alert instellen.

Een chat heeft veel voordelen ten opzichte van een 0909 nummer. Ten eerste is het discreter naar de omgeving toe want je hoeft niet te praten. Ten tweede is het bijzonder handig dat je foto’s kunt uploaden die alleen zichtbaar zijn in het chatscherm. Op deze manier kan de specialist jou helpen door een fotoreading te geven. Al met al biedt een persoonlijke chat veel meer voordelen wat door veel van onze klanten als zeer prettig wordt ervaren.
Een ander voordeel van chatten, is dat je een gespreksverslag naar jezelf kunt toesturen. Doe dit wel direct na een gesprek want de gespreksverslagen verdwijnen na vijf dagen uit je account vanwege de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Mediumchat werkt duidelijk, zuiver, transparant en discreet. Een garantie die we jou als klant meegeven!

Gratis kennismaking met onze helderzienden, mediums, paragnosten, numerologen en kaartleggers.

Ben je nieuw op Mediumchat? Je kunt NU kennismaken! Het kost je helemaal niets! Het werkt super eenvoudig. Na het aanmaken van een (gratis) account, kies je een specialist waarmee je wilt chatten én je stelt een vraag. Deze éénmalige, gratis kennismaking duurt 2:30 minuten. De specialist zet alles in om je vraag te beantwoorden. 

Je hebt nu gemerkt hoe plezierig het chat systeem werkt en hoe waardevol onze specialisten voor je kunnen zijn. Na deze korte, online gratis kennismaking is het heel eenvoudig om credits te kopen. Met deze credits kun je, samen met de specialist, dieper ingaan op jouw specifieke situatie en krijg je de mogelijkheid om nog veel meer vragen te stellen.
Is je chat afgelopen? Onze specialisten ontvangen graag feedback! Als je kijkt bij de profielen dan hebben veel klanten een review gegeven. Dat wordt zeer gewaardeerd!

E-mail consult met mediums of paragnosten

Het kan zijn dat je niet de mogelijkheid hebt om te chatten maar toch graag advies wilt. Dan kun je bij Mediumchat ook een mailconsult aanvragen. Jouw mail wordt dan binnen 48 uur beantwoord. Het werkt hetzelfde als bij een chatconsult: je maakt een (gratis) profiel aan, je koopt credits, je kiest jouw consulent uit en je klikt op ‘start email consult’. De voordelen van een mailconsult:
 • je kunt rustig over je vragen nadenken;
 • je weet wat je van te voren betaalt;
 • je bepaalt zelf het tijdstip waarop je het consult aanvraagt;
 • je kunt, net als bij de chats, het consult altijd nalezen.
Laat jezelf inspireren door de grote hoeveelheid positieve klantervaringen die we elke dag krijgen. Onze specialisten zijn er om jou te helpen via de chat én via de mail!

Fotoreadings bij Mediumchat

Binnen het Mediumchat systeem kun je foto's uploaden die direct bij de specialist op het scherm terechtkomen. Niet alle specialisten zijn gespecialiseerd in fotoreadings, let daar goed op voordat je een specialist kiest. 
Tips voor het uploaden van foto’s:
 • de foto mag niet té donker zijn;
 • zorg ervoor dat mensen en/of dieren op foto’s duidelijk te zien zijn;
 • aanstootgevende foto’s zorgen voor directe verwijdering van je profiel;
 • er mag maar één persoon op de foto staan. Zo voorkomen we verwarring van energie.

Klanvriendelijkheid staat voorop bij Mediumchat

Wij vinden het belangrijk een platform van topspecialisten te bieden die jou op de best mogelijke manier vooruit helpen met al jouw emotionele, spirituele en aardse vragen. We zijn niet alleen klantvriendelijk maar ook klantgericht. Mediumchat biedt:

Betrokkenheid:

Als team vragen wij iedereen mee te denken. Daar betrekken we ook de klant bij. Wat kan anders? Wat kan beter? Wat móet beter? We merken dat onze klanten dat zeer waarderen; velen vinden het fijn om mee te denken. Dat schept vertrouwen. Dat geeft een band. 

Feedback:

Daarnaast hebben wij een strenge selectieprocedure. Ruim 53% van alle aanmeldingen komt niet door deze selectie heen. Dat zal niet altijd aan de gaven liggen. Wij vinden bepaalde vaardigheden erg belangrijk zoals een goede typvaardigheid bijvoorbeeld. Wij vragen aan onze klanten na de chatgesprekken om een “klantfeedback”. Deze feedback gebruiken wij om ervoor te zorgen dat alleen de beste specialisten op Mediumchat te vinden zijn. 

Zuiverheid:

Mediumchat doet er alles aan om zo zuiver mogelijk te blijven. Onze paragnosten, mediums, kaartleggers, helderzienden en alle andere specialisten hebben hun eigen werkwijzen en methoden. Binnen Mediumchat moet iedere specialist zich houden aan bepaalde afspraken. Door middel van intervisies en specifieke trainingen houden we iedere consulent scherp en up-to-date. We zorgen niet alleen goed voor onze klant; we zorgen ook goed voor onze specialisten. Mediumchat is daardoor eerlijk, zuiver en transparant.

Extra services:

Maak gebruik van onze gratis SMS alerts! Wanneer jouw favoriete consulent online komt, krijg je direct een melding. Het meest populaire en klantvriendelijke aan Mediumchat is het gratis gespreksverslag! Na elke chat kun je dit verslag naar jezelf e-mailen. Onze top service is natuurlijk de gratis kennismakingschat. Mediumchat is de eerste in Nederland die zowel de gratis chat als het e-mailen van een gespreksverslag geïntroduceerd heeft. 

Klantenservice:

Dan is er nog onze klantvriendelijke klantenservice. Mocht je ergens niet uitkomen, helpen we je graag en snel. 

Kortom:

Al deze elementen misten wij bij andere partijen in de markt. Dit maakt Mediumchat de meest klantvriendelijke paranormale en spirituele contactlijn van Nederland en België sinds oprichting in 2014. Inmiddels zijn er veel sites die ons (letterlijk) gekopieerd hebben en óók een chatfunctie hebben ingebouwd. Het systeem wat wij inzetten, is dermate uniek dat we gerust durven te zeggen dat we hierin dé absolute koploper zijn. 

Extreem hoge klantwaardering zolang wij bestaan

Zoals eerder genoemd, heeft de klant de mogelijkheid om de chatgesprekken te beoordelen. Dit is iets wat bij 0909 bellijnen niet gebeurt. Elke dag krijgen wij tientallen klantwaarderingen binnen. Hierin lezen we constant dat klanten ons waarderen om: 

 • de kwaliteit van het systeem;
 • de kwaliteit van de specialisten;
 • de klantvriendelijke klantenservice;
 • de gebruiksvriendelijkheid;
 • de gratis kennismakingschat;
 • de inhoud van de mail consulten;
 • de profielen van de specialisten;
 • de informatievoorziening middels de nieuwsbrief;
 • winacties.
Beoordeling door klanten: 9.3 / 10 - 2858 beoordelingen Hier zijn we uiteraard erg trots op!

Mediumchat live op spirituele en paranormale beurzen in Nederland en België

Vanaf het najaar in 2016 zijn wij te vinden op diverse spirituele beurzen in Nederland en België. Steeds meer klanten vragen of onze specialisten ook live te ontmoeten zijn. Je vindt ons op diverse paranormale evenementen door het hele land én in België. Op deze manier zijn we altijd wel een keer bij jou in de buurt te vinden. Per beurs vind je verschillende specialisten. Houd onze beursagenda en nieuwsbrief in gaten om te zien waar jij jouw favoriete medium of paragnost kunt vinden tijdens ‘Mediumchat on tour’. 

Spirituele- lifestyle en updates via de kennisbank, onze blog, Facebook en onze nieuwsbrief

Mediumchat breidt steeds verder uit met leuke en waardevolle artikelen. Deze artikelen zijn geschreven door specialisten en consulenten die je ook op de site vindt. Welke artikelen kun je zoal lezen:

 • horoscopen;
 • tarot (en andere orakel decks) uitleg;
 • wat is mediumschap;
 • hoe ontwikkel je je gaven;
 • hoog sensitiviteit;
 • aura’s;
 • een wekelijkse column;
 • en veel meer.
Op onze blog vind je boekrecensies en sfeerimpressies van het spirituele evenement waar we met het team aanwezig geweest zijn. Op onze Facebook pagina trekken wij elke dag een dagkaart. We draaien drie blinde kaarten waarna jij kunt aangeven welke kaart jou het meest aantrekt. Aan het einde van de dag draaien we de kaarten voor je om en kun jij lezen welke betekenis de door jou gekozen kaart heeft. Onder de reacties verloten we elke dag een gratis consult met een specialist naar keuze op mediumchat

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen? Hier lees je een samenvatting van de leukste en meest populaire blogberichten. Daarnaast hebben we regelmatig leuke win-acties met supermooie prijzen.

Onze specialisten geven niet alleen goed, helder en eerlijk advies maar houden er van om over hun vak te schrijven. Lees ook eens een artikel of een onderwerp waar al over geschreven is, namelijk: mediumsparagnosten, astrolijn, heldervoelend, helderziendentarot, engelenkaartensjamanisme
en waarzeggers. Of kijk eens naar onze daghoroscoop en ook naar ons Elle horoscoop alternatief.

Definitie Mediumschap op Wikipedia

Vaak krijgen we de vraag: “wat is een medium en hoe werken mediums of wat is mediumschap”?
Een mooie uitleg kun je vinden op Wikipedia. 

Een medium is iemand met een veronderstelde gave om te communiceren met de geesten van overledenen, engelen, demonen of andere immateriële entiteiten. De betekenis van de term ‘medium’ is dus niet eenduidig. Vandaar dat sommige helderzienden zich ‘paragnost’ noemen en anderen ‘medium’. Ook combinaties komen voor, zoals ‘paranormaal medium’, ‘helderziend medium’ en ‘paragnostisch medium’. Bron: Wikipedia

Maak nu kennis met een medium, paragnost, kaartlegger, astroloog, tarot specialist of numeroloog

Wat leuk dat je tot hier gelezen hebt. Heb je al eens contact gehad met een specialist via de chat? Beleef hoe wij anders werken dan anderen. Ervaar het super plezierige Mediumchat systeem. Ontdek waarom wij anders zijn dan andere aanbieders en maak kennis met onze ervaren mediums en paragnosten. Wij zijn er voor jou!

copyright
Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, het internet of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mediumchat. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mediumchat. Het delen van informatie afkomstig van deze website via sociale media is toegestaan, mits het direct verwijst naar Mediumchat.
Top