Medium en Paragnosten reviews

Na een online consult met een medium of paragnost kun je een review/beoordeling schrijven. Of je beoordeling positief of negatief is, je mening is belangrijk. Doordat je je ervaring deelt geef je een medium of paragnost positieve energie, als je een review achterlaat waarin staat hoe tevreden je ben. Wanneer je beoordeling negatief is kan een medium of paragnost van je ervaring leren. Een onlinesite waar je mening kunt achterlaten maakt de site transparant.

 


Haken en ogen aan Mediums en Paragnosten reviews

Wanneer je na een online medium consult niet tevreden bent, omdat de site opeens uit de lucht ging, je geen verbinding meer had en het niet aan jouw internet lag, ben je terecht teleurgesteld of boos. Het beste wat je kunt doen is dan ook een klacht indienen. De eigenaar van de site heeft dan de mogelijkheid je tegemoet te komen, een oplossing aan te bieden. Maar aan reviews over mediums en paragnosten zitten nogal wat haken en ogen aan.

 

Resultaat van een consult komt vaak later

Als je aan een paragnost of medium gevraagd hebt, of je ex weer bij je terugkomt, je ex nog van je houdt, en het antwoord van het medium was dat jullie weer bij elkaar komen, is dat niet binnen een uur. Een review schrijven dat het geen goed medium is, is dan niet eerlijk. Voor mediums en paragnosten is het lastig om een exact tijdsbestek te geven. De paranormale wereld kent geen tijd.

 

Voorspellingen eisen geduld

Als een medium of paragnost ons vertelt dat onze wens uit zal komen, willen we liever dat het vandaag dan morgen is. Duurt het naar ons gevoel te lang, geloven we er niet meer in. We raadplegen een ander medium, we hebben geen geduld, als we iets willen en het toegezegd is kunnen we niet wachten. Misschien schrijven we zelfs een slechte review over het medium. Maar wanneer onze wens is uitgekomen na een paar weken of maanden, exact op de manier zoals de paragnost of het medium voorspelde doen we niets. We schrijven geen review, we denken er niet eens meer aan dat we een negatieve beoordeling hebben geschreven. We hebben nu toch wat we wensten.

 

Slechte review geven omdat we niet met feedback om kunnen gaan

Een goede paragnost en een goed medium is integer, eerlijk en vertelt wat hij of zij ziet, voelt of hoort. De beste mediums en paragnosten vertellen tijdens een consult niet wat we graag willen horen, maar wat er gaat gebeuren en soms is dat precies het tegenoverstelde van wat we willen. Als we niet met de feedback om kunnen gaan van een medium of paragnost is dat geen reden om een slechte review te schrijven. We mogen niet tevreden zijn over het antwoord, of met de feedback, maar een medium of paragnost erop aanvallen, is aanvallen niet de slechtste verdediging?

 

Reviews over Mediums en Paragnosten zijn belangrijk

Wanneer er iets mis is gegaan tijdens een online consult, is een negatieve review terecht. Er kunnen excuses gemaakt worden en naar een oplossing worden gezocht. Een positieve review geeft anderen en vooral jezelf een goed gevoel. Als we allemaal tot tien tellen, wanneer we gefrustreerd zijn, of er een nachtje over slapen, en dan een review plaatsen, is onze mening pas echt waardevol voor anderen. Ben je benieuwd wat het verschil is tussen een Medium en Paragnost? Lees dan hier verder.

 

Bekijk onze meest recente reviews

Als het uit komt zie je me zeker terug


V - 19 March 2023

Hartelijk dank Armando. Ik zal Uw goede raad volgen. Als ik weer credits kan kopen kom ik even bij Uw langs. Fijn weekend Groetjes Silvia


Silvia - 18 March 2023

Superbedankt weer Gea!! Jammer dat ik het laatste niet meer kon lezen…credits waren weer op🙈 Ik houd je op de hoogte.


A - 17 March 2023

Hai Bert, dank je voor je fijne consult en dat je weer zo veel geduld met mijn soms terugkerende vragen hebt. Je bent hebt me al mijn vragen heel duidelijk beantwoord. Echt super fijn. Je geeft me op meerdere vlakken veel meer vertrouwen. Dank je wel daarvoor. Groetjes Angelique


Angelique - 16 March 2023
Mediums uit krijgen een 9 van 10 op basis van 4526 beoordelingen in 4526 reviews.


Wil je meer te weten komen over Mediums? Lees dan hier alle informatie

Top