Wanneer komt je ex niet meer terug?

Hoop je dat je ex terugkomt? Hoe lang wacht je al op je ex? Zijn er tekenen dat je ex je terug wil? Als je ex je negeert, geen contact meer met je opneemt, of aan het daten is met een ander, is de kans klein dat je ex weer een relatie met je wil. Wachten op een geliefde die jou niet meer wil is pijnlijk. Het voelt alsof de pijn nooit zal verdwijnen. Je weet dat er niets anders opzit dan je ex loslaten, maar hoe? Is je ex stil? Als je er nog niet alles aan hebt gedaan, je ex terug te winnen, niet hebt laten weten dat je hem of haar terug wil, lees dan: Hoe krijg ik mijn ex terug? 
   

13 Tekenen dat je ex niet meer terugkomt

 1. Je ex wil geen contact meer.

 2. Je ex beantwoord je appjes niet.

 3. Je ex spreekt alleen met je af als er anderen bij zijn.

 4. Je ex is aan het daten.

 5. Je ex heeft je geblokkeerd op social media.

 6. Je ex zegt dat het nooit meer goed komt.

 7. Je ex toont geen interesse in jouw leven.

 8. Je ex heeft de tijd van zijn leven.

 9. Je ex is verliefd op een ander.

 10. Je ex beantwoord de telefoon nooit als je belt.

 11. Je ex negeert je, als jullie elkaar tegenkomen.

 12. Je ex heeft al zijn of haar spullen bij je weggehaald.

 13. Je ex is verdergegaan met zijn of haar leven.

 

Je ex wil geen contact meer met je

Wanneer je je ex al maanden appjes stuurt, je nooit antwoord terugkrijgt dan komt je ex niet meer terug. Hoe pijnlijk het ook is, je ex staat niet open voor contact met je. Het is mogelijk dat je ex je zelfs een stalker of stakker noemt, omdat je berichtjes blijft sturen. Telkens weer, wanneer je een appje stuurt, zucht je ex waarschijnlijk. Verwijder het telefoonnummer van je ex, je ex komt niet terug, ook als je vandaag of morgen opnieuw een appje stuurt. Lees ook: Je ex loslaten.

 

Je ex negeert je, als jullie elkaar tegenkomen

Kom je je ex nog regelmatig ergens tegen? Hoe reageert je ex op je? Als je ex je negeert kun je ervan uitgaan dat je ex niet meer bij je terugkomt. Tenzij je ex boos op je is en een excuus verwacht. Stap op je je af, zeg je ex gedag en vraag hoe het met hem of haar gaat. Als je ex je dan nog steeds negeert vraag dan op de man af waarom hij of zij je negeert. Loopt je ex weg of geeft je ex je geen antwoord? Je ex komt niet meer bij je terug. Het is ook mogelijk dat je je vertelt dat hij of zij geen contact meer met je wil. Blijf vriendelijk, hoe pijnlijk het ook is. Loop met opgeheven hoofd weg en huil pas als je thuis bent, of uit het zicht van je ex.


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Je ex is verliefd op een ander

Wanneer je ex verliefd is op een ander, is de kans dat je ex weer terugkomt klein. Natuurlijk is het mogelijk dat je ex na maanden of jaren weer contact met je opneemt, omdat je ex spijt heeft en nies liever wil dan weer een relatie met jou. Als je je ex nog steeds niet vergeten hebt, nog van je ex houdt en ermee kunt leven dat je ex een ander had, kun je je ex vergeven en hem of haar weer terugnemen. Je bent zeker niet de eerste die weer een relatie heeft met een ex van jaren geleden. Als je ex verliefd is op een ander kun je het gevoel hebben dat het een bevlieging van je ex is en je ex misschien toch terugkomt. Maar hoe lang ben je bereid te wachten? Een jaar, twee jaar? Als degene van wie we houden verliefd is op een ander voelen we ons machteloos, afgedankt, boos en enorm verdrietig. We moeten er rekening mee houden dat onze ex niet meer terugkomt en proberen er het beste van te maken.

   

Je ex wil je niet terug

Wil je ex je niet meer terug? Dan voel je je afschuwelijk, soms wanhopig en misschien ben je ook wel boos. Boos op je ex, boos op jezelf, boos op alles. Vrienden vertellen je dat je je over een tijdje beter voelt, maar dat kun je je nu niet voorstellen. Het doet pijn, heel erg pijn, vooral omdat je niets kunt doen. Lees om je pijn te verzachten, Je ex loslaten. Of Start nu een gratis chat met een van onze Mediums of Paragnosten.  Zij kunnen je helpen, je pijn te verzachten en vertellen of je ex terugkomt. Wordt jij (weer) gelukkig in de liefde?​ Krijgt inzicht in wat de toekomst jou brengt! Start hier jouw gratis reading met één van onze mediums.

 

Hoe lang wil je wachten op je ex

Heeft je ex jullie relatie verbroken, of wil je ex een time-out? Een time-out kan een relatie herstellen, maar alleen wanneer beide partners weten waar ze aan toe zijn. Als je ex gezegd heeft een time-out te willen en niets meer van zich laat horen is het een eenzijdige vage afspraak. Het is je ex misschien allemaal te veel geworden, het leven, misschien knapt je ex ervan op als jullie twee of drie maanden afstand van elkaar nemen. Gun je ex en vooral jezelf een time-out, maar eis een einddatum. Je hebt er recht op. Iemand die je lief heeft laat je niet maanden wachten. Stel jezelf een ultimatum, beslis nu hoe lang je op je ex wilt wachten, voordat je een jaar on hold staat en je ex niet meer terugkomt.
 

Lees ook:

Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug
Seks met je ex
Je ex loslaten
Tekenen dat je ex je terug wil
Hoe krijg ik mijn ex terug


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]