Seks met je ex

Seks met je ex kan heerlijk zijn, omdat je je helemaal kunt laten gaan. Je ex kent je lichaam en weet wat je lekker vindt. De eerste keer seks met iemand is meestal toch even wennen. Als je gewend bent aan een stevig gespierd lichaam is het logisch dat je denkt tijdens het vrijen met een slank iemand ‘jeetje wat is hij of zij dun.’ Of je ex nu slank, stevig, kort of lang is, tijdens je eerste vrijpartij met een ander denk je aan je ex. Je herinnert je zijn of haar lichaamsgeur, geslachtsdeel, de manier waarop je ex kust, zijn of haar bewegingen. Je wilt niet je ex vergelijken met degene waarmee je aan het vrijen bent, je wilt niet oordelen. Schenk niet te veel aandacht aan je gedachten, het is normaal dat je nu aan je ex denkt. De eerste keer seks met iemand die je hebt leren kennen is altijd wennen, wanneer je een relatie gehad hebt. Na een keer of vijf wordt het lekker en denk je niet meer aan seks met je ex.
   

De voor- en nadelen van seks met je ex

Seks met je ex heeft voordelen, maar helaas ook veel nadelen. Het is niet voor iedereen weggelegd zorgeloze seks met een ex te hebben. De één knapt ervan op en de ander valt in een eenzaam gat. Wanneer je opknapt van seks met je ex, geen relatie meer met je ex wilt, voel je je na jullie vrijpartij heerlijk. Alsof je een servicebeurt gehad hebt, niets kraakt en piept meer, je kunt er weer een tijdje tegenaan. Seks met je ex in de hoop dat het weer goed komt tussen jullie is niet zo slim. Het moet voor beiden duidelijk zijn dat het alleen om de seks gaat. Als er één van beiden de hoop heeft dat het weer een relatie kan worden vraag je om ellende. Je verdriet over de verbroken relatie begint na de seks weer opnieuw en de pijn kan nog heftiger zijn. Lees ook: Wanneer komt je ex niet meer terug of Je ex loslaten.

 

Seks met je ex omdat je je ex terug wilt

Je wilt je ex terug en je hoopt dat je je ex terugkrijgt door seks met je ex te hebben. Seks met je ex kan je het gevoel geven dat jullie weer een relatie hebben. Maar vergeet niet, jullie zijn uit elkaar. Wat doen jullie na de seks? Vertrekt je ex, of jij meteen? Gaan jullie uit eten? Waar praten jullie over? Wanneer het na de seks ongemakkelijk aanvoelt samen te zijn, is dat misschien een teken dat je door seks met je ex hem of haar niet terug kunt winnen. Lees ook: Tekenen dat je ex je terug wil


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.

 

Spijt van seks met je ex

Heb je één of meerdere keren seks gehad met je ex en nu spijt? Ben je boos op jezelf en voel je je verdrietig? Of ben je boos op je ex, omdat je ex gebruik heeft gemaakt van het moment dat je niet zo sterk in je schoenen stond. Probeer je gedachten en vragen erover te stoppen. Het heeft geen zin jezelf gek te maken met vragen waar je toch nooit een antwoord krijgt. Neem jezelf voor geen seks meer met je ex te hebben, Drink geen alcohol als je met je ex afspreekt, of vertel je ex dat je geen seks meer wilt als je nooit alcohol drinkt. Je hebt iets gedaan waar je nu niet meer achter staat, doe het niet nog een keer. Accepteer dat je nog gevoelens hebt voor je ex. Wanneer je positieve energie nodig hebt, of wilt weten of je ex weer terugkomt, start dan nu een gratis chat. Onze Mediums en Paragnosten helpen je graag. Start nu een gratis chat

 

Niet alleen door seks krijg je je ex terug

Seks is niet het enige middel om je ex terug te krijgen. Wanneer je je verdrietig voelt en er alles aan wilt doen om je relatie te herstellen kun je veel doen. Maar je moet wel geduld hebben en zeker weten dat, als het je niet lukt, het niet als verspilde tijd ziet. Het kan 6 maanden duren voordat je succes hebt, maar ook een jaar of langer. Je moet het vertrouwen van je ex winnen en dat kun je alleen als je oprecht bent, je kwetsbaar op kunt stellen en je niet gedraagt zoals een stalker. Lees ook: Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug.

 

Lees ook:

Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug.
Je ex loslaten
Tekenen dat je ex je terug wil.
Wanneer komt je ex niet meer terug.
Hoe krijg ik mijn ex terug


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]