Reïncarnatie en vorige levens

14 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Reïncarnatie en vorige levens

Stel je voor: een leven vóór je geboorte en een leven na je dood. Reïncarnatie stelt dat leven en dood geen recht lijn vormen van begin tot eind. In plaats daarvan is het meer als een cirkel. Je leeft, je gaat dood, en dan begin je weer opnieuw in een ander lichaam. Dit geeft je de kans om te blijven leren en jezelf te verbeteren, keer op keer.
 

Wat is reïncarnatie?

Reïncarnatie is het idee dat je ziel na je dood opnieuw geboren wordt in een ander lichaam.
Het is niet zo dat je ziel altijd weer in een menselijk lichaam opnieuw geboren wordt. Je ziel kan ook na je dood in een dier terugkomen. Waar je ziel opnieuw geboren wordt, hangt af van je karma.
 

Het hangt af van je karma

De vorm waarin je opnieuw geboren wordt, hangt af van je karma. Karma is een soort puntensysteem van goede en slechte daden die je in je leven hebt gedaan. Als je veel goede dingen hebt gedaan, kom je in een betere situatie terug. Heb je slechte dingen gedaan, dan kom je als een dier of in een mindere gunstige situatie terug dan je in je vorige leven was.
 
Tarotlegging

Ben je nieuwsgierig naar je eigen vorige levens?

Onze Mediums geven eerlijke antwoorden op alle vragen over reïncarnatie en vorige levens
  [3:30minuten gratis testen]
 

Wetenschappelijk onderzoek naar reïncarnatie

Geloven in reïncarnatie komt in vele culturen voor, zoals in het hindoeïsme en boeddhisme.
Je zou denken dat reïncarnatie puur een geloof is, maar er zijn wetenschappers die dit serieus onderzoeken. Ze praten bijvoorbeeld met kinderen die zeggen dat ze zich een ander leven kunnen herinneren. Deze kinderen vertellen soms dingen die ze niet kunnen weten, zoals namen van mensen of plekken waar ze nooit zijn geweest.
 

Kinderen vertellen dingen die ze niet kunnen weten

Dat kinderen dingen vertellen die ze niet kunnen weten, is dit keihard bewijs? Nee, dat is het niet. Maar het is wel iets dat je aan het denken kan zetten. Want als deze kinderen dingen weten die ze niet kunnen weten, waar komt die kennis dan vandaan? Het is een vraag die veel mensen nieuwsgierig maakt.
 

Verhalen van kinderen over vorige levens

Voordat we ingaan op de bijzondere verhalen van kinderen die zich vorige levens herinneren, is het belangrijk om te begrijpen hoe uniek deze situaties zijn. Deze kinderen zijn niet zomaar kinderen met een levendige fantasie; ze delen details en informatie die ze niet zouden kunnen weten. En het is niet alleen wat ze zeggen, maar ook hoe ze het zeggen - met een zekerheid en ernst die je niet zou verwachten van iemand van hun leeftijd. 
 
1. Een kind als zijn eigen grootouder:
Dit kind begon op zeer jonge leeftijd te praten over zijn leven als zijn eigen grootvader en wist zelfs details over de dood van een familielid.
 
2. Een jonge Hollywood-kenner:
Een ander kind had nachtmerries en beweerde een vorig leven in Hollywood te hebben gehad. Hij wist zelfs details over beroemdheden en straatnamen.
 
3. Een jongen uit Thailand:
Dit kind beweerde een leraar te zijn geweest die werd doodgeschoten. Hij kon zelfs het dorp en de ouders van zijn 'vorige leven' identificeren.
 
4. Een kind met fysieke kenmerken:
Dit kind had fysieke kenmerken die overeenkwamen met de verwondingen van een overleden familielid en begon te praten over het huis van zijn 'vorige familie'.
 
5. Een meisje en haar zwemcoach:
Dit kind beweerde de gereïncarneerde baby van haar zwemcoach te zijn en wist details over een abortus die de coach had gehad.
 
6. Een kind met oorlogsherinneringen:
Dit kind beweerde een piloot te zijn geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog en had nachtmerries over vliegtuigcrashes.
 
Deze verhalen zijn onderzocht door een psychiater die concludeert dat deze kinderen gedetailleerde en specifieke informatie geven die ze niet op een andere manier hadden kunnen weten.
 
Wie was jij in een vorig leven? Start je gratis chat
 

Hoe reïncarnatie ons leven beïnvloedt

Als je in reïncarnatie gelooft, kan dat je kijk op het leven veranderen. Je gaat misschien bewuster leven of hecht meer waarde aan spirituele groei. Reïncarnatie is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Het roept vragen op over het leven, de dood en wat er daarna komt. Of je nu gelooft of niet, het blijft een fascinerende gedachte.
 

Praten over je eigen vorige leven

Ben je na het lezen van deze fascinerende verhalen nieuwsgierig geworden naar je eigen mogelijke vorige levens? Dit is je kans om dieper te graven en antwoorden te vinden die je altijd al hebt willen weten. Start nu een gratis chat met een ervaren medium of paragnost.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Onze deskundige mediums en paragnosten staan klaar om je te helpen jouw eigen vorige levens te verkennen. Wie weet wat voor verbazingwekkende ontdekkingen je zult doen?

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,056 reviews

56,056 reviews

Bedankt Lysbeth 🙏voor de inzichten! Ingrid
21 Feb 2024

56,056 reviews

56,056 reviews

footer.top