Orakelkaarten geven inzichten en antwoorden


Wat is een Orakel?

Een Orakel is een begrip uit de Griekse mythologie en de oud Griekse godsdienst. Griekse mythologie is het geheel van mythologie en sagen. Mythen zijn verhalen over goden en halfgoden die contact hebben met mensen. Sagen zijn volksverhalen en bevatten vaak bovennatuurlijke elementen en vertellen over waarzeggers, tovenaars, heksen, reuzen, duivels en bovennatuurlijke wezens zoals klopgeesten. Goden spelen in sagen geen rol wat bij mythen wel het geval is.
 

Orakel en Griekse mythologie

De Griekse mythologie gaf de oude Grieken antwoorden op het ontstaan van de wereld, de goden, de mensen, het kwaad, de hemellichamen, ziekten en natuurverschijnselen. De verhalen, de sagen en mythen, gaven de oude Grieken verklaringen en vormde de basis van de Griekse religie. De Grieken geloofden dat er goden, half goden en andere wezens bestonden.
 

OrakelplaatsenIn de oudheid werden Orakelplaatsen druk bezocht. Het orakel van Delphi is de bekendste plaats. Het bevond zich in het centrum van de Griekse plaats Delphi. Het orakel van Delphi was een heel belangrijk orakel en gewijd aan de god Apollo. Van heinde en ver bezochten duizenden mensen waaronder ook koningen, jaarlijks het orakel van Delphi.  Mensen bezochten de orakelplaats om raad te vragen bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen.
 

Bekende Orakelplaatsen

 • Orakel van Clarus
 • Orakel van Cumae
 • Orakel van Dodona
 • Orakel van Didyma
 • Orakel van Trophonios
 

Orakels zijn plaatsen, personen of methoden


Al duizenden jaren is een orakel raadplegen een manier om antwoorden te krijgen op vragen of duidelijkheid over een situatie. Een orakel kan een plaats zijn, een persoon zoals een Paragnost of Helderziende maar ook zijn er technieken om antwoorden op vragen te krijgen.
 
 
 

Orakels die geraadpleegd kunnen worden om antwoord op vragen te krijgen of de toekomst te voorspellen zijn:

 • Tarotkaarten
 • Lenormandkaarten
 • Engelenkaarten
 • Orakelkaarten
 • Astrologie
 • Handlijnkunde, handpalm lezen
 • I Tjing
 • Stokjes, stenen of munten
 • Koffiedikkijken lezen
 • Numerologie
 • Pendel
 • Foto
 • Orakelbotten 
 

Orakelkaarten

Orakelkaarten

Orakelkaarten worden gebruikt door kaartleggers als hulpmiddel om bovennatuurlijke krachten en tekens nog beter te interpreten tijdens het voorspellen van de toekomst. Orakelkaarten worden al duizenden jaren gebruikt. Dit verklaart dat er verschillende soorten Orakelkaarten en methoden van kaartleggingen bestaan. Hele oude beschavingen gebruikten de orakelkaarten zelfs om met elkaar te communiceren als ze elkaars taal niet spraken.
 

Gratis Orakel kaartlegging voor jou

Je kunt nu gratis 2:30 minuten kennismaken met een kaartlegger of kaartlegster zodat je kunt ervaren hoe het is om antwoord te krijgen op je vragen door middel van orakelkaarten.  Houdt je vraag in gedachten en tik je vraag in het chatvenster. Verbaas je niet als je antwoorden krijgt die op jouw situatie van toepassing zijn. Probeer het maar, ook als je geen specifieke vraag hebt.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat
 
 

Orakelkaarten Zigeunerkaarten Osho Zen Tarotkaarten

Er bestaan veel soorten orakelkaarten zoals onder andere de moeder aarde kaarten en medicijnkaarten. Zigeunerkaarten bestaat uit een set kaarten met op iedere kaart een intrigerende afbeelding. Osho Zen Tarotkaarten zijn gebaseerd op de oude Zen wijsheid.
De orakelkaarten zijn een spiegel van het onderbewuste en gericht op het hier en nu.
 

Orakelkaarten Tarotkaarten Lenormandkaarten Engelenkaarten

Orakelkaarten

Het verschil tussen alle orakelkaarten is groot. Tarotkaarten bestaan uit 78 kaarten die verweven zijn met de astrologie, alchemie, numerologie en kabbala. Lenormandkaarten is een set orakelkaarten dat bestaat uit 36 kaarten, op elke kaart staat een afbeelding met een versje. Engelenkaarten zijn orakelkaarten waarop engelen staan afgebeeld, iedere engel heeft een boodschap of antwoord op een vraag.
 
 

Orakelkaarten Ja Nee Vraag

Online zijn advertenties die ons willen laten geloven dat als we op een kaart klikken antwoorden krijgen op onze vragen. Het is een vermakelijk spelletje maar het is en blijft een geprogrammeerd spel. Er komt geen kaartlegger aan te pas. Het kunnen geen antwoorden zijn die op jou van toepassing zijn, ze zijn immers geprogrammeerd. Kaartleggers gebruiken de orakelkaarten als hulpmiddel naast hun gaven. Ze geven advies en leggen uit wat de kaart betekent. Probeer het maar eens en start een gratis chat.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Orakelkaarten Liefde Gezondheid Werk

Voorspellingen door middel van orakelkaarten worden door kaartleggers altijd met zorg en heel veel liefde gedaan. Orakelkaarten hebben nooit de bedoeling om iemand bang te maken. Wanneer orakelkaarten iets vertellen dat negatief is, dan is het altijd een waarschuwing om je de kans te geven een beter inzicht te krijgen. Orakelkaarten kunnen je de weg wijzen maar jij beslist zelf altijd welke afslag je neemt.

 

Tarot oudste Orakelkaarten

De oudste Tarot orakelkaarten uit het jaar 1390 bevinden zich in een Europees museum. de geschiedenis van Tarotkaarten gaat echter zonder twijfel veel verder terug. De Tarot geeft al duizenden jaren aan beschavingen inzichten, antwoorden op vragen en wijst mensen de weg. Tarotkaarten zijn orakelkaarten die veel vertellen over onszelf vertellen. Tarotkaarten zorgen voor onthullingen waardoor wij ons leven beter kunnen organiseren en overzien.

 

Orakelkaarten en het verleden, heden en de toekomst

Graag willen wij weten wat de toekomst ons brengt. Het kan voorkomen dat de kaartlegster of kaartlegger over het verleden of het heden vertelt omdat er nog niets over de toekomst in de kaarten staat. Als het verleden nog sterk aanwezig is zal dit altijd in de kaarten staan, mocht het heden ellendig zijn dan zien kaartleggers dit ook in de kaarten.

 

Gratis orakel kaartlegging

Voor zichzelf de orakelkaart leggen en interpreteren is niet de bedoeling. Het mag wel bij wijze van experiment om vaardigheid te krijgen in de techniek van het kaartleggen. De betekenis moet dan verwaarloosd worden. Leg dus nooit de kaarten voor jezelf om een antwoord op je vragen te krijgen, leg de kaarten alleen om te oefenen. Kies liever voor een gratis kaartlegging op Mediumchat als je een vraag hebt.

 

Ja Nee Tarot Orakelkaarten Gratis Online

Een ervaren Tarotist, kaartlegger heeft jaren nodig om de Tarotkaarten juist te interpreteren. Naast het kaartleggen heeft de Tarotist gaven, de Tarotist is Helderziende/Paragnost ook in het bezit van andere gaven. Online Tarot is een geprogrammeerd spel dat een willekeurig antwoord geeft door het klikken op een paar kaarten. Dit is niet hoe Tarotkaarten gebruikt moeten worden en je kunt nooit een antwoord krijgen dat klopt.
 
 

Enkele Kaartlegging Visioenlegging Keltisch Kruis

Er zijn verschillende soorten orakelkaarten maar ook heel veel methoden om orakelkaarten te leggen. Helderzienden en Paragnosten die met behulp van orakelkaarten voorspellingen doen hebben allen een eigen systematiek. Drie kaarten naast elkaar, een kruis maar ook alle kaarten kunnen gebruikt worden om inzichten te krijgen over het verleden, heden en de toekomst.
 
 

Gratis Orakel Dagkaart

Heb jij een specifieke vraag over een situatie of een vraag over de toekomst? Start nu een gratis chat en vraag aan de consulent die kaarten legt naar een gratis dagkaart. Onze consulent vertelt je meteen wat het antwoord is. Als de chat is afgelopen ontvang je, als je dat wilt, een gratis chatverslag in je mailbox. Het gesprek kun je dan later nog eens lezen.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 Top