Hoe krijg ik mijn ex terug? Strategie en stappenplan!

Wil je je ex terug, maar weet je niet hoe? Voel je je intens verdrietig en lijkt het een onmogelijke opgave, je ex terugkrijgen? Een relatie herstellen is niet altijd mogelijk, het ligt eraan hoe beschadigt je relatie is. Wanneer je zeker weet dat je niet over je liefdesverdriet heen komt, je er alles aan wilt doen om je ex terug te krijgen, omdat je nu weet dat hij of zij de ware is, kun je proberen je ex terug te krijgen. Het goede nieuws is dat er manieren zijn je ex terug te krijgen. Het slechte nieuws is dat je, wanneer je alles geprobeerd hebt zal moeten accepteren dat het is zoals het is. Maar omdat je niets te verliezen hebt is het de moeite waard om het op de juiste manier aan te pakken.
   

Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug

Wanneer je je ex terug wilt is het belangrijk dat je de tijd neemt en geen resultaat verwacht na één poging, geduld is vereist. Het is belangrijk dat je je ex de ruimte geeft en hem of haar tegelijk laat weten dat je er alles aan wilt doen om de relatie te herstellen. Het is geen gemakkelijke opgave, maar de moeite waard het stappenplan te volgen. De helft van de mensen die het stappenplan volgden hadden succes. Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug.

 

Wil je wel echt je ex terugwinnen?

Je ex terug willen, omdat je verdrietig bent, of omdat je niet graag alleen bent is heel normaal. Vraag jezelf daarom af of je relatie te goed was om ermee te stoppen, of te slecht om ermee door te gaan. Wanneer je in een relatie zat die niet goed voor je was, door mishandeling, manipulatie of iets anders dat onacceptabel is, kan het zijn dat je je ex terug wilt, omdat je terugdenkt aan gelukkige tijden. Zoek altijd hulp bij een professional als je je ex terug wilt, ondanks dat hij of zij veel schade heeft aangericht. Schaam je niet, het is heel normaal dat je naar je ex verlangt.

 

Hoe groot is de kans dat je ex terugkomt?

Wanneer komt je ex niet meer terug en hoe lang moet je wachten op een twijfelende ex-partner? Wacht je weken, maanden of jaren? Als je liefdesverdriet hebt, enorm naar je ex verlangt, is het normaal dat je liever vandaag dan morgen, of volgende week, weer samen met hem of haar kunt zijn. Maar hoe meer tijd je hem of haar gunt, geen druk op hem of haar legt, des te groter is de kans dat je ex terugkomt. Geef je ex de ruimte en de tijd om ook jou te missen. Als je elke dag contact zoekt met je ex geef je je ex niet de tijd om naar je te verlangen. Lees ook: Wanneer komt je ex niet meer terug of Tekenen dat je ex je terug wil.
 
  

Komt echte liefde altijd terug?

Liefde overwint alles, hebben we geleerd of gehoord. Maar overwint liefde echt alles? Helaas is het ego van veel mensen groter dan de liefde. Hoe groot iemands liefde ook is, zijn of haar ego kan zijn of haar liefde voor jou onderdrukken. Zijn of haar trots kan groter of belangrijker zijn dan liefde. Ook is het soms moeilijk voor iemand om te vergeten en te vergeven. Echte liefde kan terugkomen, maar ook verdrongen worden. Iemand kan ervoor kiezen dat er geen plaats meer is voor liefde. Wil je weten of de liefde van je ex terug kan komen? Lees dan: Wanneer komt je ex niet meer terug.


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Tekenen dat je ex je terug wil

Wanneer je ex regelmatig vraagt hoe het met je gaat en iets met je wil ondernemen is dat een goed teken. Maar, ja helaas maar, als je ex gezegd heeft dat hij of zij alleen vrienden met je wil zijn, kan het een slecht teken zijn. Je ex meent het, of je ex heeft op het moment afstand nodig om te bepalen of hij of zij weer een relatie met je wil. Luister goed naar wat je ex je vertelt als jullie samen zijn. Praat hij of zij over jullie gelukkig tijden, of alleen over zichzelf en zijn of haar nieuwe leven zonder jou? Lees ook: Tekenen dat je ex je terug wil.

 

Psychologische trucs om je ex terug te krijgen

Je wilt je ex natuurlijk liever niet manipuleren om hem of haar terug te krijgen, je wilt dat je ex met heel zijn of haar hart bij je wil zijn. Voor 100 % weer voor je gaat en altijd bij je blijft. Maar om je ex zover te krijgen zul je je uiterste best moeten doen. Helaas zit er niets anders op dan een paar psychologische trucs te gebruiken. Vooral als het moeilijk is om contact te krijgen met je ex. Lees het stappenplan, hoe krijg ik mijn ex terug, als je wil weten hoe je je ex terug kunt winnen.

 

Je ex terugkrijgen via whatsapp

Je vriend of vriendin terugkrijgen via whatsapp is mogelijk, maar de kans is groot dat je ex je blokkeert. Wanneer jullie in het verleden onenigheden vaker via whatsapp hebben bijgelegd is je ex misschien gevoelig voor een appje van je. Maar misschien deze keer niet, je ex kan nog bozer op je worden, omdat je het jezelf wel heel makkelijk maakt. Wanneer je je een paar keer per dag afvraagt: ‘zal ik wel of niet appen?’ Probeer dan een week, of langer, geen appjes aan je ex te sturen. Wanneer je je excuus aan wilt bieden kun je beter een kaart kopen. Wanneer je ex eraan toe is, je bedankt voor de kaart, ontvang je een appje van je ex mag je antwoorden. Verwacht niet dat je ex meteen een appje stuurt, als hij of zij je kaart ontvangen heeft, geduld is vereist. Lees ook: Wanneer komt je ex niet meer terug.

 

Seks met je ex

Vrij je met je ex, omdat het zo vertrouwd en lekker is? Of heb je seks met je ex omdat je je ex terug wilt? Seks met je ex kan onverstandig zijn, als je ex je duidelijk heeft gemaakt geen relatie meer met je te willen, terwijl je niets liever wilt dan je ex terug te krijgen. Wanneer je na seks met je ex doorgaat met je leven, niets verwacht, is seks met je ex niet schadelijk voor jou. Lig je na de seks met je ex de hele nacht wakker? Voel je je verdrietig en eenzaam? Wacht je op een nieuwe afspraak, maar hoor je weken niets van je ex? Stop ermee, jullie staan er beiden niet gelijk in. Seks met je ex maakt je niet gelukkiger. Lees ook: Seks met je ex

 

Wanneer komt je ex niet meer terug

Je spreekt je ex niet meer, of alleen af en toe, en als jullie elkaar spreken lopen jullie gesprekken geforceerd en ben jij degene die interesse toont. Je ex vraagt niet hoe het met je gaat en toont geen enkele belangstelling op welk levensgebied dan ook. Ook reageert je ex niet meer op je berichtjes. Je ex is met van alles en nog wat bezig, behalve met jou. Op sociale media zie je dat je ex de tijd van zijn of haar leven heeft, of heeft je verwijdert en je ziet niets. Wanneer je hebt gehoord of gezien dat je ex aan het daten is, dan is het tijd je ex los te laten. Lees ook: Wanneer komt je ex niet meer terug.


Wordt jij (weer) gelukkig in de liefde?​ Krijgt inzicht in wat de toekomst jou brengt! Start hier jouw gratis reading met één van onze mediums.

 

Je ex loslaten

Hoe kun je je ex loslaten, als je je ex blijft missen? Wanneer de pijn ondragelijk is, je geen zin en al helemaal geen energie hebt iets te ondernemen, geef je dan over. Laat alle gevoelens toe, doorleef je gevoelens, ga ze niet uit de weg. Blijf niet langer dan een week op de bank hangen of in bed liggen. Je hebt nieuwe gedachten nodig die je gedachten aan je ex vervangen. Spreek met een vriend of vriendin af, ga naar een café of restaurant dat je niet aan je ex herinnert. Praat niet de hele tijd over je ex, 10 minuten is genoeg. Onderneem minimaal twee keer per week iets. Vraag je niet af wanneer je levensvreugde terugkomt, er komt een dag dat je weer gelukkig bent. Lees ook: Je ex loslaten.

 

Zo krijg je je ex terug na maanden of jaren

Wanneer je na maanden, of zelfs na jaren nog dagelijks aan je ex denkt en niets liever wilt dan je ex terug, is het mogelijk je ex terug te winnen. Maar je moet er wel de tijd voor nemen en er rekening mee houden dat je ex niet meer dezelfde persoon is. Hij of zij heeft misschien een relatie gehad of zelfs meerdere relaties Je ex kan teleurgesteld of gekwetst zijn in de liefde, moeite hebben met het zich openstellen, en wantrouwend zijn. Lees het stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug. Of vraag aan een van onze Mediums of Paragnosten of je je ex terug kunt winnen. Start nu een gratis chat.

 

Lees ook:

Stappenplan: Hoe krijg ik mijn ex terug
Seks met je ex
Je ex loslaten
Tekenen dat je ex je terug wil
Wanneer komt je ex niet meer terug


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]