Welk sterrenbeeld is het meest sexy?

118 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welk sterrenbeeld is het meest sexy?

Wat is sexy? Volgens het woordenboek betekent sexy: aantrekkelijk, onweerstaanbaar, gewild, interessant en seksueel aantrekkelijk. Vaak associëren we ‘sexy zijn’ met korte rokjes, lage décolletés, enorm hoge hakken, of gespierde armen en strakke billen. Maar is dat alles wat sexy uitmaakt? Oké, voor sommigen onder ons misschien wel.


Moeiteloos aantrekkelijk

Er is een sterrenbeeld dat, zelfs in de meest onopvallende outfit, onweerstaanbaar sexy is. Dit sterrenbeeld heeft het gewoon. Het hoeft niets bijzonders te doen, of specifiek de nadruk te leggen op een lichaamsdeel om de aandacht te trekken. Dit sterrenbeeld is van nature sexy. Welk sterrenbeeld? Het is de Schorpioen!

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Schorpioen (23 oktober - 21 november)

De Schorpioen is charmant, mysterieus en heeft de meeste seksuele aantrekkingskracht van alle sterrenbeelden. Het is je vast weleens overkomen. Je staat in een winkel, zit in een restaurant, of je loopt op straat. Je ziet iemand en je blik wordt onbewust getrokken. Je moet gewoon naar haar of hem kijken. Dan is die persoon een Schorpioen! Mensen kunnen er niets aan doen, maar ze staren altijd naar Schorpioenen, omdat ze onder de indruk zijn.


Karaktereigenschappen van de Schorpioen

De Schorpioen weet wat hij of zij wil en zet alles op alles aan om dit te bereiken. Is eigenwijs en verandert niet zomaar van mening. De Schorpioen kiest zijn of haar woorden zorgvuldig uit, omdat woorden altijd tegen je gebruikt kunnen worden. De scherpe humor van een Schorpioen wordt niet door iedereen gewaardeerd, waardoor er ongemakkelijke situaties kunnen ontstaan. Sterke eigenschappen van een Schorpioen zijn: loyaal, beschermend, trots en krachtig. Klik voor alle karaktereigenschappen hier.


De Schorpioen en de liefde

De Schorpioen is beschermend, zorgzaam en serieus in een relatie. Hij of zij geeft veel liefde, maar verwacht meer liefde terug dan hij of zij geeft. De Schorpioen toont interesse in zijn of haar partner, is loyaal en zal dierbaren nooit slecht behandelen. Omdat de Schorpioen van tijd tot tijd de behoefte heeft zich af te zonderen, kunnen er problemen in een relatie ontstaan. Schorpioen kan mysterieus overkomen, waardoor zijn of haar partner kan denken dat er iets verborgen wordt gehouden.

Tarotlegging

Weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Welk sterrenbeeld past bij een Schorpioen?

Er zijn sterrenbeelden die geen match zijn voor een Schorpioen. Sterrenbeelden die zich niet aan de regels houden, of niet met emoties kunnen omgaan passen niet bij een Schorpioen. Een van de sterrenbeelden met wie de Schorpioen het goed kan vinden is de Vissen, ze voelen elkaar feilloos aan. Wil jij weten welke sterrenbeelden bij een Schorpioen passen?

Leer meer over de sterrenbeelden die passen bij een Schorpioen. 


Vragen over het sterrenbeeld Schorpioen

Heb je vragen over het sterrenbeeld Schorpioen of een ander sterrenbeeld? Onze astrologen, mediums en paragnosten kunnen je helpen met het vinden van antwoorden. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn een gesprek kan zijn en antwoorden te krijgen op al jouw vragen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top