Numerologie: Het getal 08 - Wat betekent het cijfer?

De spirituele betekenis van 0808 en 08:08 uur

Wanneer je de getallen 0808 tegenkomt of 08:08 uur ziet op je mobiele telefoon of digitale klok, heeft het Universum een boodschap voor je. Je beschermengel wil met je communiceren, je waarschuwen, helpen of iets belangrijks vertellen. De getallen 0808 staan voor empathie. Als je je openstelt voor engel 0808, je bereid bent te luisteren naar wat engel 0808 je vertellen heeft, waarom engel 808 je deze getallen stuurt, zal je leven in positieve zin veranderen. Lees nu wat de getallen 0808 voor jou betekenen en welke boodschap engel 0808 heeft, als je de getallen 0808 ziet.

 

De getallen 0808 hebben een betekenis of boodschap voor jou als: 

 • Je de getallen regelmatig 0808 tegenkomt. 
 • Je op je mobiele telefoon of digitale klok regelmatig 08:88 uur ziet.
 • Je een bedrag van € 08,18 moet betalen.
 • Een order- of factuurnummer 0808 is.
 • Je kamernummer in een hotel 0808 is.
 

Wat het betekent als je 0808 of 08:08 uur ziet

Engel nummer 0808 heeft een belangrijke boodschap voor je, als je de getallen 0808 tegenkomt of 08:08 uur op je telefoon of digitale klok ziet. Engelen gebruiken getallen om je goed nieuws te vertellen, te waarschuwen, te helpen, te troosten of om je iets belangrijks te vertellen. Wanneer je niet meer weet hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan, kun je de engelen om hulp vragen. Maar ook kun je aan de engelen vragen wat er voor je in het verschiet ligt. Engelen helpen je altijd, de enige voorwaarde is dat je duidelijk bent over wat je nodig hebt of wilt weten.

 

Wil je weten wat de getallen 0808 of 08:08 uur voor jou betekenen?

Zie je regelmatig de getallen 0808 of 08:08 uur op je mobiele telefoon of digitale klok? De engelen hebben een belangrijke boodschap voor je. Ze willen met je communiceren. Weet je niet hoe je moet reageren? Onze Mediums en Paragnosten kunnen je in een persoonlijke reading vertellen wat het nieuws van de engelen is. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen

 

De betekenis van de getallen 0818 of 08:18 uur 

 1. Concentreer je meer op de realiteit dan op je dromen.
 2. Verlies jezelf niet in het verdriet van anderen. 
 3. Richt je meer op je werk, dan op de problemen van je collega’s.
 4. Koop minder spullen voor jezelf en geef meer weg.
 5. Je kunt niet de ellende van de hele wereld op je schouders dragen.
 6. Verdiep je in spirituele boeken.
 7. Op financieel gebied gaat het nu beter.
 


De boodschap van de getallen 0808 of 08:08 uur

De boodschap van engel nummer 0808 is dat wanneer je je meer op je eigen leven en die van je dierbaren richt, het leven lichter voor je zal worden. De ellende van de wereld kin je niet alleen oplossen. Kijk naar wat je wel kunt doen. Je kunt je aansluiten bij gelijkgestemden die vrijwilligerswerk doen. Stoppen met piekeren en iets ondernemen, zal je een bevredigend gevoel geven. Het zal je leven verrijken.
 
Wil je weten wat jouw getallen zijn of wat bepaalde getallen betekenen in de Numerologie? In ons Numerologie dossier vind je alles over jouw getallen en de betekenis van deze getallen.

 

De getallen 0808 of 08:08 uur en de liefde 

 • Als je een relatie hebt en de getallen 0808 tegenkomt heeft engel nummer 0808 een belangrijke boodschap voor je. Stel je partners wensen niet altijd op de eerste plaats. Manipuleer je partner niet door hem of haar op alle gebieden te bevredigen. Vertel je partner nu waar jij behoefte aan hebt. Je relatie wordt dan hechter, liefdevoller en gelijkwaardiger.
 
 • Als je single bent wil engel nummer 0808 je helpen degene waarnaar je verlangt te ontmoeten. Thuis op de bank blijven zitten fantaseren over je toekomstige partner heeft geen zijn. Hij of zij klopt niet op een dag aan je deur. Je bent nu aantrekkelijker dan ooit, je charme is onweerstaanbaar. Ga naar plaatsen waar je gelijkgestemden tegenkomt. Seminars, beurzen, demonstraties of boekenwinkels zijn de plekken waar je moet zijn. Probeer tijdens een date niet alleen de ander in de spotlights te zetten. Eis ruimt op om jezelf en waar je voor staat te laten zien.
 
 

De getallen 0808 vertellen je iets over je liefdesleven 

De getallen 0808 zijn krachtige getallen, liefde is dichterbij dan je denkt. Ben je op zoek naar een partner of verlang je naar meer liefde in je relatie? Een persoonlijke numerologie reading helpt je met het vinden van en partner en meer liefde in je relatie. Start nu een gratis chat.
 
 

Engelen nummer 0808

Wanneer je de getallen 0808 of 08:08 uur ziet geeft engel nummer 0808 je een teken. Engel nummer 0808 vertelt je dat je uit je eigen gecreëerde wereld moet stappen. Je bent aantrekkelijk, charismatisch en zeer intelligent. Als iemand zich niet onzeker hoeft te voelen ben jij het. Het is altijd eng om iets anders te proberen, je anders te presenteren dan je voorheen deed. Engel 0808 steunt je, helpt je en geeft je aanwijzingen, wanneer je bereidt bent de adviezen van engel 0808 op te volgen, ga je je niet alleen lichter maar ook veel gelukkiger voelen. Vertrouw engel 0808, de engelen hebben altijd het beste met je voor.

 

Zo vraag je engel nummer 0808 om hulp

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp of advies vragen. Vergeet niet dat de engelen je altijd horen, ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt.
 
 • Schrijf een brief
 
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, daarna schrijf je je vraag. Let erop dat je niet de uitkomst of oplossing van je probleem opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.
 
 • Visualiseer
 
Sluit je ogen en zie in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je voelt of dwars zit en stel daarna de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.
 
 • Bedank de engelen
 
Wanneer je klaar bent met je brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben en je willen helpen. Vertrouw op de engelen, laat los en denk er niet over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!

 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat de getallen die je regelmatig ziet voor jou betekenen. Start nu een gratis chat met een medium of paragnost, ze kunnen je vertellen op welk levensgebied of situatie de engelen een boodschap voor je hebben.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]