Ervaringen Mediumchat


Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

38434 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Bibi

Medium Bibi
star star star star star
Bella | 15 Augustus 2022

Lieve Bibi, ik doe het eventjes zo. D heeft mij zonder reden verwijderd of geblokkeerd op de app. Ik was gisteravond mijn foto aan het wijzigen maar vergat een nieuwe te plaatsen. Hierna heeft hij dit gedaan. Ik ben wel teleurgesteld dat dit nu gebeurd is, want het v

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
star star star star star
Bella | 15 Augustus 2022

Lieve Kitty, vorige week donderdag hadden wij nog contact met elkaar. Het zag er allemaal goed uit, alleen kom ik er nu achter dat Dennis mij heeft geblokkeerd of verwijderd. We hebben elkaar nog niet gesproken. Ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat er nu speelt en

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
star star star star star
Christa | 15 Augustus 2022

Top vrouw. Heel prettig en je kunt echt alles met haar bespreken

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 363 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
N | 15 Augustus 2022

Super veel inzichten en raad!super dame

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 969 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Esmeralda | 15 Augustus 2022

Nogmaals bedankt voor je mooie en fijne consult 🙏🏼 Wauw, dat is het enige wat ik er even over kwijt kan….. Ik moet het gesprek even laten bezinken, maar wilde wel gelijk een review plaatsen. Jij bent echt een aanrader 🙌🏼❤️ Voor jou ook nog een

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Krista

Medium Krista
star star star star star
Bella | 15 Augustus 2022

Lieve Krista, excuses voor het abrupte einde van ons gesprek. Bedankt voor jouw boodschappen en het invoelen. Ik zal natuurlijk jouw adviezen meenemen en de focus verlegen op mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 179 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Nvt | 15 Augustus 2022

Hoi lieve engel, dank je wel weer voor een helder inzicht. Moest zo lachen om je mail, wat een stelletje bij elkaar zeg.... 😂 Had ik het toch goed gehoord. Ik kan er alleen maar om lachen nu eigenlijk gelukkig en dat toont ook weer de groei bij me aan. Het is een

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 712 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Conny | 15 Augustus 2022

Dit consult heeft mij zeker geholpen .. Mieke is iemand die laat je heel goed zien waar de angel zit in het verhaal en hoe je moet proberen (juist voor jezelf) om die eruit te Halen en dat is de kracht van Mieke omdat zo snel en efficiënt mogelijk te doen en zij

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 304 beoordelingen



Armando

Medium Armando
star star star star star
Nicky | 15 Augustus 2022

Armando geeft inzichten mbt elke situatie. Hij is in staat om zich goed in te stemmen op je energie en energie van je naasten. Een echte aanrader. Bedankt voor je inzichten en adviezen!

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 229 beoordelingen



Onur

Medium Onur
star star star star star
Danielle | 15 Augustus 2022

Zojuist een heel fijn gesprek gehad met Onur.

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
star star star star star
Henk | 15 Augustus 2022

Kan ik nu nog niet beoordelen, maar ik denk dat Nikita in de goede richting zit. En zij komt heel lief over en is dat volgens mij ook, een goed mensje!! Henk Lukkien.

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
Linda | 15 Augustus 2022

Dankjewel💚

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Rika

Medium Rika
star star star star star
Christel | 15 Augustus 2022

Het consult met Rika heeft voor mij bevestigd wat ik zelf al wat had aangevoeld. Ze heeft mij laten weten dat ik me op het juiste spoor bevind en dat de toekomst er goed uitziet.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 201 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
star star star star star
Sharon | 15 Augustus 2022

Kort, krachtig en bevestigend. Voelde fijn aan.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Janine

Medium Janine
star star star star star
An | 14 Augustus 2022

Wow thank you 💜🔮😘

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Melissa | 14 Augustus 2022

Kon mijn zin niet afmaken.. toen heb ik t toch maar weer verwijderd. Dus t enige wat er heeft gestaan is dat ik een bericht had verwijderd🤣 dus ja ik heb echt geen idee meer..

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 362 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
star star star star star
Iris | 14 Augustus 2022

Hey Sebastiaan, Fijn je weer even gesproken te hebben! Ik vind je manier van invoelen heel fijn en overzichtelijk en herkende er veel in. Ik kon helaas niet bijwaarderen, moet even rustig aan doen met de centjes vandaar, maar bedankt, je bent een topper! Hoop dat je

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
star star star star star
Ann | 14 Augustus 2022

Dankjewel lieverd. Laat ons hopen karma en liefde he. 💟💟💟🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



José

Medium José
star star star star star
Marielle | 14 Augustus 2022

Fijne consult gehad 😀

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Monique | 14 Augustus 2022

Bianca heeft een enorm talent om haarfijn aan en in te voelen. Dankbaar om de gesprekken die ik met haar heb en de handvatten die ze geeft. 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Editha

Medium Editha
star star star star star
Simone | 14 Augustus 2022

Editha! Dank je voor je tijd, hij kan heel erg in zijn ego zitten dus dat is heel kloppend, maar zo verwarrend dat ik hem nog steeds niet kan vergeten na 9maanden Liefs simoon

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 360 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Chantal | 14 Augustus 2022

Barb spreek ik sinds 2020, en ze heeft me zo geholpen bij mijn groei, waardoor mijn zelfvertrouwen met sprongen vooruit ging, en ik steeds meer op mijn intuitie durf te varen, al is het soms vaag en onaantastbaar. ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 562 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
star star star star star
Ann | 14 Augustus 2022

Dankjewel lieverd het duifje helpt me ook erdoor. Zien wel wat wie op pad komt verwarm je nog he. 💟🙏

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 265 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
star star star star star
Anne | 14 Augustus 2022

Lieve Andrea dank je voor de antwoorden die ik van je kreeg. Ben er super blij mee en het doet me goed heel veel dank daarvoor 🙏🏼❤️

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Willem

Medium Willem
star star star star star
Linda | 14 Augustus 2022

Ja ik bedankt u voor raad en vertrouwen

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Liset

Medium Liset
star star star star star
Desiré | 14 Augustus 2022

Je was weer super liset nu hopen dat alles weer uit komt en stelt me echt gerust dankjewel lieverd ❤️❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 341 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
star star star star star
Cheryl | 14 Augustus 2022

Heel fijn chatgesprek gehad met Naomi. Heel helder en inzichtelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Elles

Medium Elles
star star star star star
Maikel | 14 Augustus 2022

Wat ben jij goed Elles, je beschreef de situatie goed, zag bepaalde dingen die ik niet had verwacht. Je draait er niet omheen maar je bent direct.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
star star star star star
Sunshine Sol | 14 Augustus 2022

Heel goed, Hans communiceert met overleden dierbaren. Mooie gave 😇

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 561 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
Janet | 14 Augustus 2022

Weet je vaak weet je zelf dingen wel maar stop je t weg of negeer je t en t is fijn zonder dat ze dingen weet dat zij t befestigd

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Miki

Medium Miki
star star star star star
Tjeerd | 14 Augustus 2022

Diep inzicht en vertrouwen

Bekijk alle beoordelingen van Miki Start chat met Miki
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yassmina

Medium Yassmina
star star star star star
Ines | 14 Augustus 2022

Lieve vrouw, duidelijk en eerlijk, en ze zei iets wat ze echt niet kon weten! Fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Yassmina Start chat met Yassmina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
star star star star star
Marleen | 14 Augustus 2022

Lieve Angelique, ik laat heel graag weten dat jij me inzichten hebt gegeven waarmee ik verder kan. Ik ben enorm dankbaar met je email. Je vertelt zo gedetailleerd de zaken die spelen dat ik er versteld van sta. Ook je voorspelling is gedetailleerd. Angelique jij bent

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1462 beoordelingen



Max

Medium Max
star star star star star
Anastasia | 14 Augustus 2022

Ik merk dat vele op deze site in mijn energie voelen waardoor de voorspellingen alleen mijn hoop of angsten weergeven en dat is bij Max niet het geval. Hij ziet en voelt dingen snel en haarfijn aan en draait niet rond de pot. Hij zegt gewoon waarop het staat en dat i

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Claudia | 14 Augustus 2022

verbluffend sterke consultatie, Simone voelde alles zo zerk aan zonder dat ik iets zelf vertelde - en heel waardevol advies gekregen - dank u !!!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
star star star star star
Natacha | 14 Augustus 2022

Hartelijk dank lieve Chasny en zoals beloofd geef ik je een review. Je hebt me zo ontzettend goed gehopen in de rouwverwerking van een zeer sympathieke collega die gestorven is. Maar ik heb nog een lange weg te gaan. Het is zwaar om een goede vriend te verliezen, dan

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
star star star star star
Natacha | 14 Augustus 2022

Je hebt me erg goed geholpen en ik dank je hartelijk voor je inzichten en om samen met mij van gedachten te wisselen, het was verrijkend. Spijtig dat ik met weinig vrienden kan praten over de Moslims zonder dat ze onmiddellijk haatdragend beginnen te worden. Dank je

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
star star star star star
Meike | 13 Augustus 2022

Chloe ik wil je bedanken en ik hoop zooooooo dat je voorspelling uitkomt 😍🙏🏼 ben heel benieuwd wat je nog aan het schrijven was. Ik spreek je vast snel weer. Slaap lekker zo! 💙

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Soraya | 13 Augustus 2022

Bedankt voor het gesprek je gaf aan dat belazeren een groot woord was kan natuurlijk ook over vriendschappelijke contacten gaan weet niet hoe je het bedoelde ik geef echt om heb hoop dat je nog een kort berichtje kunt sturen om te antwoorden. Bedankt voor het gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Ton

Medium Ton
star star star star star
Eveline | 13 Augustus 2022

Super duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 576 beoordelingen



Desi

Medium Desi
star star star star star
Simone | 13 Augustus 2022

Ik drukte per ongeluk op het knopje dat de chat werd verbroken.. Maar maak niet uit, echt Want jij zei mij al wat mijn onderbuik al een beetje aanvoelde en het kost me ook best wat energie... Klopt hellemaal!!! Ik ga hem nu echt proberen wat uit mijn hoofd te zetten,

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
star star star star star
Hans | 13 Augustus 2022

Het heeft mij rust en vertrouwen gegeven, erg belangrijk.

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 299 beoordelingen



Magda

Medium Magda
star star star star star
Melissa | 13 Augustus 2022

Lieve schat je bent fantastisch alles wat je zegt klopt en al heel veel ondervonden 🙏🙏🙏🙏🙏 je bent gids naar een fantastisch leven. Zonder jouw ging ik zo ver niet geraken. Je bent mijn steun en toeverlaat kan je zelf dingen zeggen die ik aan geen ander

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 329 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
star star star star star
Elisa | 13 Augustus 2022

Wauw ik vind Siebe erg goed ben onder de indruk van haar. Ze is snel en to the point en weet met amper te vragen de situatie meteen goed te omschrijven. Absoluut aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Nelly | 12 Augustus 2022

alexandra is een schat en heeft mij al heel veel geholpen. Zij is ook heel eerlijk en betrouwbaar . Ik ben haar zeer dankbaar voor wat ze voor mij al gedaan heeft

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 405 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
star star star star star
Heidi | 12 Augustus 2022

Bedankt Suzanne Het heeft mij echt deugd gedaan. Je bent echt een topper. Zeer vriendelijk, duidelijk in de antwoorden. Ben zeer tevreden xxx

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
star star star star star
An | 12 Augustus 2022

Bedankt weer Mariet. Ik hoop dat ik nog antwoord kan krijgen op die laatste vragen want credits waren op. Je bleef tot nu toe altijd bij wat je eerst zag en al die hele tijd ziet... benieuwd of dit ook echt goed zal aflopen.

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Nele

Medium Nele
star star star star star
Simone | 12 Augustus 2022

Dank je wel voor je tijd Nele.... Je zat er goed op...,op het laatst was het ook beetje zwart voor mij omdat hij beetje doorsloeg in de middelen en schulden opbouwde, maar toch hou ik nog van hem... Ik heb gehoord dat zijn ouders zijn schulden hebben betaald. Maar ik

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
star star star star star
Astrid | 12 Augustus 2022

Maar de tijd gaat wel heel snel he !

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 419 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
star star star star star
Roxana | 12 Augustus 2022

Opheldering omtrent mijn relatie.

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Simone | 12 Augustus 2022

Barbara!! Was een tijdje geleden idd.. Leuk om je weer even te hebben mogen chatten..., Ik weet dat jij ook geen wonderen kan verrichten betreft in de verre toekomst, maar ik ben nog wel benieuwd wat jij nou invoelde 🙏🏻ofdat Robin en ik nog ooit weer terug in c

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Yusra | 12 Augustus 2022

Lieve vrouw, mooie woorden ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Lara

Medium Lara
star star star star star
Danielle | 12 Augustus 2022

Toch een bevestiging gegeven waar ik om vroeg, maar dat ik er wel moeote voor moet doen. Ik vond zeer kort gesprek maar de keuze is op de korte gesprek gevallen omdat mij interessant lijkt om het een keer in het echt te bespreken

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yve

Medium Yve
star star star star star
Mariska | 12 Augustus 2022

Kon het net niet afmaken. 😊 Bedankt lieve Yve en tot de volgende keer. Kom gauw weer bij je terug. Je blijft bij wat je ziet en dat is heel fijn. ❤️ Dank je en een fijne dag nog en alvast een fijn weekend. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 697 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Wendy | 12 Augustus 2022

Lieve Bianca, en toen was het op. Tot snel weer. Ik haal veel positiviteit uit jouw energie en antwoorden. 💗

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



René

Medium René
star star star star star
Janneke | 12 Augustus 2022

Dank je wel Rene. Jij hebt mij zojuist de perfecte inzichten gegeven. Zeker tot ziens.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Helga

Medium Helga
star star star star star
Jamila | 12 Augustus 2022

Kort maar krachtig , ik kom zeker bij Helga terug❤️

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 183 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
star star star star star
Ilse | 12 Augustus 2022

Heel erg bedankt voor ons fijne gesprek. Ik ga erop vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Sharela | 12 Augustus 2022

Met veel geduld en lief.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Allard

Medium Allard
star star star star star
Sabrine | 12 Augustus 2022

zo fijn gesprek, rustige man die heel veel verteld zonder dat je zelf iets moet zeggen, waarvan je heel veel weet amai ik kom zekers nog terug bij jou voor een volgende gesprek super

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 419 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
star star star star star
Leonieke | 12 Augustus 2022

Ze heeft het werkelijk nog nooit bij het verkeerde eind gehad. Als ik wil weten hoe iets echt zit ga ik naar Húrrem. Het antwoord is altijd gelijk gelopen met de werkelijkheid ook al wilde ik graag een andere uitkomst. In mijn geval heeft ze het altijd bij het

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 346 beoordelingen



Tony

Medium Tony
star star star star star
Bea | 11 Augustus 2022

Altijd goed, die Tony. En zo aardig.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Ester

Medium Ester
star star star star star
Nicolette | 11 Augustus 2022

Ze zei meteen dingen die klopte! Raak

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 365 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
star star star star star
Geralda | 11 Augustus 2022

Bedankt Stephan je bent een van mijn favorite toppers op M.C . Prachtig mailconsult en ook zo snel beantwoord .

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
star star star star star
Naomi | 11 Augustus 2022

Dank je wel voor je luisterend oor en voor de inzichten. Ik kom nog terug.🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
star star star star star
Steph | 11 Augustus 2022

Fijn gesprek en geeft snel antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
star star star star star
Angela | 11 Augustus 2022

Dank je voor je inzichen wetend dat ik goed bezig ben en mijn angst een plekje maggaan geven om los te laten en verder te mogen gaan

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 195 beoordelingen



Donna

Medium Donna
star star star star star
Sharon | 11 Augustus 2022

Donna is heel goed, ze voelt alles super aan. Ik had de afgelopen dagen echt advies nodig en iemand om tegen aan te praten om door een bepaalde situatie heen te komen. Ze verteld geen leugens en ze weer precies waar ze het over heeft. Ze is nieuw hier maar ik ben sup

Bekijk alle beoordelingen van Donna Start chat met Donna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Ellen | 11 Augustus 2022

Emily is zo lief! Ik ga steeds te rade bij haar. Ze is erg oprecht, voelt de dingen juist aan en geeft handvaten. Ik ga genieten Emily.. Thanks again

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
star star star star star
S. | 11 Augustus 2022

Hey Cynthia, Ik sprak jou voor het eerst na het lezen van all die blije & gelukkige reviews! En...... je bezorgde mij kippenvel en gaf mij inzicht om niet in emoties te handelen. Ik geloof het weer maar wacht toch op de bevestiging. Dankjewel voor je tijd en alle

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 228 beoordelingen



Angie

Medium Angie
star star star star star
Nadia | 11 Augustus 2022

Dankjewel voor je mooie inzichten …. 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 309 beoordelingen



Bert

Medium Bert
star star star star star
Maikel3 | 11 Augustus 2022

Erg bedankt voor het gesprek, die was erg fijn

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 216 beoordelingen



Gea

Medium Gea
star star star star star
Simone | 10 Augustus 2022

Gea.... Ik zou zo graag nog willen weten, ofdat hij nog van zich zal laten horen aan mij, en spijt heeft van zijn acties tegenover mij :( :( Dat was me vraag ook eigenlijk, maar ik ben niet zo goed in snel typen... Ik hoop dat je mij dit nog zou kort willen toelichte

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
star star star star star
Lotte | 10 Augustus 2022

Fijn gesprek, kon helaas het laatste antwoord niet meer lezen want de credits waren op.

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Mario

Medium Mario
star star star star star
Nathalie | 10 Augustus 2022

Dankjewel voor de heldere en zo fijne mail. Ik kan weer vooruit ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
star star star star star
Margot | 10 Augustus 2022

Anouschka is zuiver, voelt de situatie goed aan. Kloppend. Hopelijk komen de volgende voorspellingen ook uit! 💖 zou je me middels pb nog willen laten weten of hij vanaf nu de komende weken meer moeite gaat doen voor ons , zodat de groei zich verder ontwikkelt?

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Chell | 10 Augustus 2022

Super goed geholpen!!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Roos

Medium Roos
star star star star star
Ilse | 10 Augustus 2022

Heel erg bedankt voor de fijne chat, ik kom zeker terug 🌹🌹🌹.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
star star star star star
Cindy | 9 Augustus 2022

Begrip, luisteren, iets zeggen wat zij niet kon weten. Ben in diepe rouw en zij begreep dat zo goed. Kom zeker terug!

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 364 beoordelingen



Anita

Medium Anita
star star star star star
Eline | 9 Augustus 2022

Anita is echt geweldig, wanneer ik haar nodig heb is ze mijn steun 💜 Zo blij met haar! Een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 249 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
star star star star star
Orelia | 9 Augustus 2022

Zeer blij dat ik Ferry aan de lijn kreeg na een periode van afwezigheid en blij dat het goed gaat. Vooral blij dat hij bevestiging kan geven op hetgeen wat ik aan hem vroeg, heel blij. Ferry is voor mij iemand die heel goed en helder ziet in elke situatie. Het voelt

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 263 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
star star star star star
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
star star star star star
W | 8 Augustus 2022

Dankjewel Xiorèse! ❤❤❤ je hebt mij weer meer posiviteit gegeven 💋 X fijn avond

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Marja

Medium Marja
star star star star star
Cherly | 8 Augustus 2022

Fijn gesprek had jammer mijn credits waren op

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Monica

Medium Monica
star star star star star
Trudie | 8 Augustus 2022

Fijne comsulent

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
star star star star star
Kirsten | 8 Augustus 2022

Thanks voor het gesprek tijd ging alweer snel. Het is zo'n verandering en echt een grote stap denk ik ook voor hem maar ik wil ook niet te hard roepen dat het zo goed gaat. Ik hoop dat we het op deze voet kunnen voortzetten en niet dat die weer in ze angst schiet

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Mona Liza

Medium Mona Liza
star star star star star
Nele | 7 Augustus 2022

Wat is Mona steengoed! Ze voelt zo helder aan hoe je in elkaar zit en waar je groei zit/ligt of wat je mag aankijken nog. Ik hoefde amper vragen te stellen en alles wat ze vertelde klopte gewoon. Ze verwoord het ook heel mooi! Dankjewel Mona voor de fijne chat! ♡

Bekijk alle beoordelingen van Mona Liza Start chat met Mona Liza
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
star star star star star
Nathalie | 7 Augustus 2022

Een top vrouw en recht voor de raap .Ik had er een heel goed gevoel bij.Een aanrader !

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
star star star star star
Jolanda | 7 Augustus 2022

Ze is heel eerlijk.en to the point

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 295 beoordelingen



Marina

Medium Marina
star star star star star
Patrick4 | 7 Augustus 2022

Heb fijne chat gehad. Ik kan deze consulent aan iedereen aanraden.

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Inge | 7 Augustus 2022

Hey lieverd! Ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen. Jij geeft mij inzichten en vertrouwen. Zoveel goede gevoelens en kracht. Good vibes door jou. Jij raakt me door inzichten en advies. Thx!!! Liefs 😘😘😘🥰

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Purdey

Medium Purdey
star star star star star
Vanes | 7 Augustus 2022

Je hebt me duidelijkheid gegeven en dat laatste....wauw! tot snel xxx

Bekijk alle beoordelingen van Purdey Start chat met Purdey
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



An

Medium An
star star star star star
Annemarie | 7 Augustus 2022

Zoveel informatie! Moet het even laten bezinken, heel erg fijn!

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
star star star star star
Heidi | 7 Augustus 2022

Heb er een fijn gevoel bij. Jammer dat ik het niet tetug kan lezen

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
star star star star star
Pamela | 7 Augustus 2022

Zegt wat het op staat en daar hou ik wel van 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 214 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
star star star star star
Sylvia | 6 Augustus 2022

Ik ben dol op Lysbeth. Heel wijs en liefdevol verteld ze duidelijk wie ik ben en wie ik kan worden. Met voorbeelden, tips en humor. Een genot met haar te kunnen chatten. Dankjewel Lysbeth!

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 558 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
star star star star star
Esmeralda | 6 Augustus 2022

Lieve Marijke, ik wil je extra bedanken dat je mijn steun en toeverlaat was de afgelopen maanden, in mijn tweelingziel reis. Ik ben mede dankzij de filmpjes van Lorraine (waar jij mee kwam), steeds meer op mezelf aan t vertrouwen wat ik voel en wil dit graag blijven

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Klaas | 6 Augustus 2022

Super goede uitleg gehad fijn gesprek met Linda

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Rune

Medium Rune
star star star star star
Angela | 5 Augustus 2022

Dank je wel Rune ben gerust gesteld

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Romy

Medium Romy
star star star star star
M | 5 Augustus 2022

TOP! De beste! Ik chat al 2 jaar met Romy, en het klopt altijd!

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
star star star star star
Nadia | 4 Augustus 2022

Dankjewel voor je mooie inzichten . Het heeft me veel bijgebracht .🙏

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Katinka | 4 Augustus 2022

Heel fijn gesprek❤️

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Shirley | 3 Augustus 2022

Jammer dat de credits al op waren, maar een heel fijn gesprek gehad. Ik ga meer naar mijn eigen intuïtie luisteren. Dankjewel Yvonne 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 209 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
star star star star star
Dominique | 3 Augustus 2022

Wat een lieve dame . Correct , een hele mooie uiteenzetting, verduidelijking. Ik heb met haar een deal als alles uitkomt 😅 Ze steekt er met kop en schouders boven uit. Merci 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
star star star star star
Sana | 3 Augustus 2022

Dankjewel lieve Raymond xx

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
star star star star star
Tamara | 2 Augustus 2022

Een hele lieve vrouw die me op een positieve manier even liet huilen. Ik ga en moet rustig blijven en elke dag zeggen dat ik het kan. Ik doe zo erg me best met alles, alleen het stukje zelfvertrouwen over mezelf moet meer worden. En ik ga werken aan goeie communicati

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 239 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
star star star star star
Tine | 2 Augustus 2022

Fijn om weer even de dingen op een rijtje te krijgen. Lieve voelt het supergoed aan! Dikke dankjewel..

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
star star star star star
Michel | 2 Augustus 2022

Doorheen een aantal consultaties heb ik Rachella leren kennen als een heel sterk medium en een geweldige coach. Haar antwoorden op mijn vragen voelden dadelijk heel correct aan, zodat mijn mind en ego rust vonden. Ze heeft ook heel wat tools die je uit angst en ego t

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Jill

Medium Jill
star star star star star
Hetty | 2 Augustus 2022

Ze sloeg precies de spijker op zijn kop!! Heel fijn deze nieuwe inzichten

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
D | 1 Augustus 2022

Dankjewel lieve Inge voor alle info en duidelijkheid/helderheid in de korte tijd!! Hecht waarde aan je woorden en je hebt me gerust gesteld🙏🍀✨️ Altijd fijn om met je te praten. Hopelijk tot snel !🥰

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
N | 1 Augustus 2022

Dankjewel!wat een inzichten!!’Heel fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 151 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Anoniem | 1 Augustus 2022

Oprecht! Spreekt vanuit haar gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 363 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Ellen | 1 Augustus 2022

Emily is echt ongelooflijk Ze beschrijft een persoon / situatie helemaal precies zoals het is.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 132 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
star star star star star
Naomi | 30 Juli 2022

fijn om je weer even te kunnen spreken! Dank voor de inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Grace

Medium Grace
star star star star star
Petra | 30 Juli 2022

Fijn gesprek gehad met Grace, Grace is lief en heel meelevend. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Henny

Medium Henny
star star star star star
Connie | 30 Juli 2022

Henny geeft me telkens weer inzichten en geruststelling over de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
star star star star star
Ellen | 30 Juli 2022

Dank je wel lieverd In heel mijn proces was jij er steeds... Echt een geluk je hier te treffen op MC ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
star star star star star
Astrid | 30 Juli 2022

Max weet dingen zonder dat je iets vertelt. Een lieve man. Hij heeft mij goed geholpen. Ik raad iedereen deze favoriet aan. Of eigenlijk niet, want dan is hij bezet als ik hem nodig heb 😉 Dankjewel Max 🐺❤️

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 453 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
star star star star star
Pascale | 29 Juli 2022

Liefste naamgenoot , ik zeg dit met weinig woorden maar je bent zeer goed in jou voorspellingen , steeds vriendelijk snel en je verteld hoe het zit zonder rond de pot te draaien en waar het opstaat , dank je voor mij ben je top !❤️💋👍

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Doré

Medium Doré
star star star star star
Susanne | 29 Juli 2022

Ze is een vd weinige die ik heb gesproken die echt weet wat energie lezen is. Ik was onder de indruk van de juistheid van wat ze zei. Daarnaast warm en liefdevol mens. Kom zeker bij haar terug

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Bart

Medium Bart
star star star star star
Janneke | 29 Juli 2022

Bart is zeer vriendelijk, to the point en geeft veel inzichten. Dank je wel Bart, ik kan weer vooruit. Zeker tot ziens. Veel liefs

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Peggy | 29 Juli 2022

Ik had bij Ann's foto een zeer goed gevoel. Eerlijke beoordeling. Rechtuit.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
star star star star star
Jolanda | 29 Juli 2022

Wat gaat de tijd dan weer snel als we zo aan het brainstormen zijn. Dank je wel voor je kracht en liefde die je mij geeft. Heel veel knuffels terug. ❤💋😘🍀⚘namaste

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Madeleen

Medium Madeleen
star star star star star
Lis | 29 Juli 2022

Zeer helder met de nodige inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Madeleen Start chat met Madeleen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Elisabeth

Medium Elisabeth
star star star star star
Claudia | 28 Juli 2022

dank u - ik spreek u morgen in de chat !

Bekijk alle beoordelingen van Elisabeth Start chat met Elisabeth
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
star star star star star
Karin | 28 Juli 2022

Lieve kavita, bedankt dat je weer even naar mij wou luisteren. Ik ben hier weer heel blij mee. Ik hoop dat ik nu mijn vertrouwen langzaam weer terug krijg. Tot gauw!😘

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
star star star star star
Angela | 27 Juli 2022

Lieverd ! Heel erg bedankt voor je duidelijke en uitgebreide mail geeft me wel rust en ga het zeker even los laten ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 214 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Simone | 27 Juli 2022

Dank je wel lieve Laura.... De moeder heeft mij nooit gemogen, en waarschijnlijk omdat het zo plots was kan ik het nog niet loslaten denk ik / of aan hem blijven denken...en blijven voelen dat hy nog aan mij denkt/ ofdat ik hem nog zal horen..., ergens vindt ik dat h

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Mar

Medium Mar
star star star star star
Kirsten | 26 Juli 2022

Dankjewel voor je fijne gesprek en nog voor je privé bericht. Het is ook echt heel leuk samen dat is het niet maar er zit een angst bij hem en hopelijk gaat hij daar wat mee doen. Ik zal met hem afpsreken en rustig met hem praten wat hij nou zelf graag wilt wa

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Alain | 26 Juli 2022

bedankt voor het zeer fijne gesprek . hoop dat alles uit komt

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Hermina

Medium Hermina
star star star star star
Gertjan | 26 Juli 2022

Super bedankt voor de contact.

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Helen

Medium Helen
star star star star star
Kirsten | 26 Juli 2022

Dankjewel voor je gesprek. Lastige situatie dit. Erge is nog dat ik hem echt nog leuk vind daarom niet weet wat te doen. Ik ga ook afpsreken met hem maar weet niet goed waar ik het over moet hebben. Hij heeft idd medicatie om antwoord op je vraag je stellen. Sorry ma

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Nico

Medium Nico
star star star star star
Egon1 | 26 Juli 2022

Heeft mij goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Katy

Medium Katy
star star star star star
Simone | 26 Juli 2022

Ik wacht even tot ik je op de chat kan spreken... :)

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
star star star star star
V | 26 Juli 2022

Vanessa is super vriendelijk en zit continue bij de juiste punt qua info. Toppertje dank u wel Vanessa

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ornella

Medium Ornella
star star star star star
Kim | 26 Juli 2022

Heel vlot en goeie antwoorden, naar waarheid! Top

Bekijk alle beoordelingen van Ornella Start chat met Ornella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Fay

Medium Fay
star star star star star
Hennie | 26 Juli 2022

om toch bevestiging van mijn eigen gedachten gang te krijgen

Bekijk alle beoordelingen van Fay Start chat met Fay
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Elke | 26 Juli 2022

Sabine heeft mij geholpen met inzicht te krijgen in mezelf, ze heeft me bijgestaan om mezelf anders te zien zodat ik voorruit kan. Ze voelde me dan ook perfect en juist aan. Dank je wel Sabine!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
star star star star star
Francine | 26 Juli 2022

Anissa heeft me zeer goed geholpen, klaar en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 174 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
star star star star star
Kirsten | 26 Juli 2022

Sorry als laatste zei je nog dat hij al gebonden is aan me wilde graag nog weten wat je daarmee bedoelde eigenlijk maar mijn tijd was op sorry Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
star star star star star
Kirsten | 25 Juli 2022

Voor het eerst met jou gesproken. De tijd ging zo snel dat ik je nog wilde bedanken. Je wilde nog wat zeggen maar ik kon het niet meer lezen. Ben natuurlijk wel nieuwsgierig. Ik kan opzich wel met hem afspreken maar ik blijf wel me grenzen aan geven. Nogmaals dankjew

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Nance

Medium Nance
star star star star star
Meike | 25 Juli 2022

Ik heb fijn met Nance gepraat. Ik had het even nodig, zelfs vanaf een vakantie bestemming. Nance kwam oprecht over op mij en sprak mij niet naar m’n mond.

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Angel

Medium Angel
star star star star star
Simone | 25 Juli 2022

Dank je wel voor je eerlijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 201 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star
Angela | 24 Juli 2022

Dank je wel Linda om mijn inzicht te verbreden

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Christel

Medium Christel
star star star star star
Heidi | 24 Juli 2022

Zeer goed gesprek. Weet nu waar ik mij aan mag verwachten. Alvast bedankt ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
star star star star star
Sofie | 23 Juli 2022

Zeker aan te raden fijn gesprek met haar en klopte ook met alles top

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Tjeerd | 22 Juli 2022

INZICHT HELPEN GEVEN

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
star star star star star
Diana | 22 Juli 2022

Ik ben heel tevreden over Sandra ik houw van haar oprechte mening dat ik te horen krijg watmijn fouten zijn daar moet ik aan werken want soms weet je het niet van jezelf mvg.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
star star star star star
Susanne | 21 Juli 2022

Wilma is helder, duidelijk en warm. Fijne vrouw en goed in haar afstemming. Prettig consult. Kom graag nog eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
star star star star star
Ingrid | 20 Juli 2022

Was een erg fijn gesprek met Ilja. Ze is hele concreet en duidelijk en ze voelt het allemaal heel goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 189 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Nathalie | 20 Juli 2022

Denise heeft vaak gelijk gehad in haar voorspellingen. Wat ik me toen niet kon voorstellen is dan toch uitgekomen🤗super blij met haar❤️

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 237 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
ELLEN | 19 Juli 2022

Heeft mij zeer goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
star star star star star
Naomi | 19 Juli 2022

Als een engel op aarde heeft Nynke mij weer even teruggezet op de plek waar ik mocht zijn!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Mathilde

Medium Mathilde
star star star star star
Erwin | 19 Juli 2022

Wow Mathilde dankjewel voor de mooie Reading en hulp amazing 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Mathilde Start chat met Mathilde
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Elke

Medium Elke
star star star star star
Kati | 18 Juli 2022

Super consult van Elke, weet de vinger op de zere plek te leggen en heeft me goed geholpen, voelt zuiver en weet veel dingen te benoemen

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Mathilde | 18 Juli 2022

Goed consult

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
star star star star star
Sharon | 16 Juli 2022

Lief en beantwoorde juist wat ik al vermoede 💕

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
star star star star star
Rianne | 13 Juli 2022

Ik voel zelf wel van alles, maar dan slaat ook twijfel toe. Door het consult met Shaneqa heb ik weer helder wat me te doen staat. Dat geeft lucht en nieuwe energie!

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Minet

Medium Minet
star star star star star
Radha | 11 Juli 2022

Voel mij beter als ik Minet heb gesproken. Ze is gewoon TOPPP

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 187 beoordelingen



Thea

Medium Thea
star star star star star
Martine | 7 Juli 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
star star star star star
Caroline | 5 Juli 2022

Dankjewel voor het fijne gesprek. Xx

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Geralda | 4 Juli 2022

al mijn vragen uitgebreid beantwoord via een mail bedankt lieve mandy

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Senay

Medium Senay
star star star star star
Janice | 29 Juni 2022

Ik spreek Senay nu al bijna een half jaar. Ze weet elke keer de juiste adviezen te geven. Ik ben erg blij met haar!

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
star star star star star
Anoniem | 28 Juni 2022

Eerlijke uitspraak

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Mara

Medium Mara
star star star star star
Jasinta | 27 Juni 2022

Stukje zekerheid gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
star star star star star
Mary | 26 Juni 2022

Heel fijn gesprek, met een lach. Kon wel uren door kletsen hihi Ondanks heeft ze mij een verlichting gegeven tijdens de chat. Mijn gevoel is bevestigd. Ik spreek je gauw weer lief ☺️☯️😘🙏🌹 Don t 4 get IT .... Liefs Mary Hehalatu 🌹😘🌹

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Karen

Medium Karen
star star star star star
Samantha | 25 Juni 2022

Dankjewel karen. Ik hou hoop dat focussen op mezelf doe ik al. Het komt goed xx❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Carine | 22 Juni 2022

Voelt het allemaal heel goed aan! Draait niet rond de pot

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Isabelle

Medium Isabelle
star star star star star
Anne | 21 Juni 2022

Een fijn en duidelijk gesprek gehad. En ook tips gekregen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Isabelle Start chat met Isabelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Antina

Medium Antina
star star star star
Angela | 20 Juni 2022

lief mens dank voor gesprek metje Antina

Bekijk alle beoordelingen van Antina Start chat met Antina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
star star star star star
Rosa | 20 Juni 2022

Fijn om mee te praten en zeer lief! Liefs 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
star star star star star
Mmhgsievers1968 | 20 Juni 2022

Ik wil Gerdie nog bedanken voor de extra mail die ze me heeft gestuurd. Ik vind het alleen Moeilijk dat Gerdie best wel negatieve antwoorden voor me heeft terwijl Gladys hele positieve reacties me heeft gegeven dus ik weet nu eigenlijk niet wat de waarheid is

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Nathalie | 17 Juni 2022

Dank je wel weer even om dit weer even helder te maken voor me....elke weer als ik het even niet meer weet Enne je weet al waar ik me op ga storten 😂😂. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 179 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Claudia | 16 Juni 2022

u voelde de situatie onwaarschijnlijk goed aan, zonder dat ik iets van info gaf, enkel op basis van een vraagje. Heel duidelijke informatie, advies en toekomstperspectief, heel hartelijk dank !

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
star star star star star
Anne | 15 Juni 2022

Wijbrigje is altijd super goed ! 1 van de beste consulenten !

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Martine

Medium Martine
star star star star star
Anoniem | 13 Juni 2022

Spijtig van de laatste vraag niet beantwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
star star star star star
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Anoniem | 11 Juni 2022

Vindt dit heel aangenaam gesprek !! Allen het laatste had ik graag beantwoord gehad zo dat ik niet in herhaling moet vallen

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
star star star star star
Anita | 8 Juni 2022

Fijn gesprek weer gehad, alleen verbrak helaas de verbinding weer. Bedankt hoop dat het goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Nadia | 8 Juni 2022

Waw wat heb jij een geweldige analyse gemaakt (via foto's) voor mij! Het duurde 65 minuten (super boeiend!) en ik kreeg alle antwoorden op mijn vragen. Typen ging ook heel snel 😀👍 Super bedankt voor de liefdevolle aanpak ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Moniek | 1 Juni 2022

Hoi Sabine! Je hebt gelijk gekregen hoor, we hebben een super fijne avond met elkaar gehad en hij gaf aan dat de deur voor hem nog niet helemaal dicht is… we doen het rustig aan 😊❤️

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
star star star star star
Lotte | 28 Mei 2022

Wat een fijne lieve vrouw met goed advies. Dankjewel voor je reading

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Aurora

Medium Aurora
star star star star star
Man | 28 Mei 2022

Lieve Aurora, Dankjewel voor je lieve woorden en je advies. Ik vond het echt heel prettig hoe je naar mijn verhaal luisterde ❤️. Dankjewel voor je fijne gesprek! Ik kom snel weer terug🤗

Bekijk alle beoordelingen van Aurora Start chat met Aurora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Patti

Medium Patti
star star star star star
Marja | 25 Mei 2022

Lieve fijne vrouw, de tijd was zo om. Heb nog maar een extra gesprek gedaan. Patti Groetjes Marja

Bekijk alle beoordelingen van Patti Start chat met Patti
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Esmee | 25 Mei 2022

Hey lau! Hoop dat alles goed met je gaat en hoop je snel weer te spreken ❤ xxx

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
star star star star star
Sjarmaine | 24 Mei 2022

Geeft mij hoop ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Lineke

Medium Lineke
star star star star
Vicky | 19 Mei 2022

Dankjewel voor het open gesprek, het wordt allemaal weer wat duidelijker wat mijn levenspad is.

Bekijk alle beoordelingen van Lineke Start chat met Lineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
star star star star star
Nvt | 2 Mei 2022

Hoi Nestalis, dank je wel weer voor je mail! Nou, ik zeg ook up 2 the next hahaah 😁😋 ben zo benieuwd naar wat er nog meer komen gaat, kijk er enorm naar uit en ben ontzettend dankbaar. Ik was helemaal verrast om een berichtje te krijgen en ik had ook niet verwa

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star
Natasja | 29 April 2022

Helder, eerlijk.... ik heb hier echt aan...wordt echt goed geluisterd naar je vragen En bijzonder aardig! De kosten zijn wel hoog.... je wilt wat langer praten, dus snel de neiging weer te kopen... Dus wanneer je dit net mate af en toe doet/nodig hebt, is deze site/a

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
star star star star star
Marleen | 25 April 2022

Lieve Fiore, hartelijk dank voor je consult, per email vind ik veel beter dan chatten...en je hebt zo snel gereageerd, binnnen 20 min. Ik heb je eerder gesproken via Astro tv en ik ging internet zoeken naar je omdat ik je de beste vind. En vanaf nu lees ik je mooie v

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 274 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
star star star star star
Britt | 20 April 2022

Heeft me meer inzicht gegeven in mijn huidige situatie waarvoor dank

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
star star star star star
Anne | 14 April 2022

Zoals nog meegemaakt : de dame kent de personen waarover je iets vraagt zeer goed maar toekomstgewijs heb ik niets meegekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
star star star star star
Nathalie | 12 April 2022

Lieve Jacqie, blij je weer even te hebben gesproken in dit zo lastige en zware traject.... eigenlijk weet ik het zelf ook allemaal wel en voel dit ook heel sterk maar dan slaat toch weer de twijfel toe. Gelukkig ben jij er dan en geeft me weer dat vertrouwen om er in

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Dave

Medium Dave
star star star star star
Teunie | 10 April 2022

💋💋💋💋

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 600 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
star star star star star
Michelle | 7 Maart 2022

Ik heb even wat bevestiging gehad. Lisandra is amazing❤

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
star star star star star
Lindsey | 4 Maart 2022

Heel snel antwoord gekregen op mijn emailconsult. Voor al mijn vragen werden aandachtig uitgelegd. Het geeft me een gerust gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top