Engelenreader Nicky
Talen :
Nederlandse Engelenreader

Engelenreader Nicky, helpt je op weg naar het juiste pad aan de hand van de Engelenkaarten!

Hallo lieve mensen,
Mijn intenties naar je toe zijn liefdevol en vol licht. Als lichtwerker tracht ik door middel van mijn innerlijke kracht, het heldervoelend, helderwetend en helderziend zijn, een antwoord te geven op al je vragen. Met behulp van verschillende engelenkaarten geven de Engelen me tijdens een Engelenreading door wat ik je als raad mag meegeven. De Lenormandkaarten geven me meer inzicht in je huidige leven en toekomst.

Specialisatie
De jarenlange opleidingen zowel vanuit de Hogere sferen als hier op aarde hebben mij gevormd tot wie ik nu ben, zodat ik kan samenwerken met de Engelen en Meesters van het Licht om je inzicht te geven in jouw groeiproces. Mijn opleidingen gingen als volgt het Reiki - Masterschap, shiatsu, voetreflex, engelencoach, Lenormand-kaarten, sensitherapie (voornamelijk voeding), kinder&tieneryoga docente, verschillende massagevomen, baby massage etc...... Ik vond ook mijn weg naar het Masterschap I.E.T. (integrated energy therapy), een prachtige energetische behandelwijze. De laatste jaren heb ik me vooral toegelegd op voedingsleer en alternatieve geneeswijzen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kan bij me terecht met al je levensvragen, over thema's als werk, liefde,voeding, gezondheid (geen medische adviezen).....Ook als je gewoon iets van het hart moet ben ik er graag voor je.

Wat heb ik van je nodig?
Via de chat is het belangrijk om ten minste je voornaam en geboortedatum mee te geven. Ook als je vragen hebt over partner, vriend etc heb ik graag deze gegevens van jou. Houdt er rekening mee, hoe preciezer de vraag, hoe duidelijker het antwoord. Ik hoor je gauw!

Liefs,
Nicky


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Nicky

Live Chat

Via e-mail kunt u Nicky bereiken.

Offline

Klantervaringen

Erg fijn gesprek met duidelijke antwoorden.


Annemieke - 15 Oktober 2018

Ze is zo goed, ze is eerlijk en gaf me weer meer vertrouwen in mezelf en in bepaalde dingen. Volgende keer als ik iets kwijt wil kom ik weer bij Nicky, echt een topper!


Katja - 5 Oktober 2018

Als je een paragnost zoekt die goed op iemand kan invoelen naast jezelf, dan moet je bij Nicky zijn. Ik maak al lang gebruik van haar diensten en keer op keer bleek ze gelijk gehad te hebben. Ze kan echt heeeeel goed op iemand invoelen. Ze is ook heel "down to earth"!


Marleen - 28 Augustus 2018

Het gesprek met nicky voelde vertrouwt. Ze is goed in haar werk, neemt de tijd voor je. Ze bevestigde wat ik al vermoedde en dat geeft toch extra kracht. Ze is eerlijk en oprecht, ik kom zeker bij haar terug. Thanx


Jolanda - 22 Augustus 2018

Er zijn dingen verteld die kloppen, die ze niet had kunnen weten. Ik vond het een waardevolle chat.


Francoise - 6 Augustus 2018

Zeer Duidelijk. En Oprecht. Heel Fijn!


Sylvia - 3 Augustus 2018

Heeft mij echt tot rust gebracht! Net wat ik nodig had.


Kelly - 7 Juli 2018

Het was verhelderend! Door aan te geven welk sterrenbeeld ik en mijn partner hebben, gaf ze me meer inzichten!


Monika - 25 Juni 2018

Ik heb nu meer inzichten!


Melanie - 3 Mei 2018

Liefdevol en correct voor mij een zeer waardevol. Heel erg bedankt.


Lisanne - 23 April 2018

Heel duidelijk gesprek, geen valse hoop gekregen en hele lieve klik!


Rebecca - 25 Maart 2018

Het heeft mij zeker geholpen, Nicky is echt geweldig en we lagen op 1 lijn en is fijn om dan met zo iemand te praten. Ze gaf me bevestigingen die ik al voelde of zag en dat is gewoon top. Ik zal zeker vaker gebruik maken van Mediumchat met Nicky.


Samantha - 9 Maart 2018

Ik wil haar bedanken voor de mooie treffende woorden waardoor ik weer vertrouwen heb en weet dat ik op goede weg ben.


Jolanda - 8 Maart 2018

Vriendelijke eerlijke vrouw. Luistert goed naar jouw zodat ze goed antwoord kan geven op je vragen! Goed gedaan Nicky! Heb er veel aan gehad!


Vanessa - 18 Januari 2018

Lieve Nicky, bedankt dat je zo’n steun voor me bent! Zonder oordeel en altijd eerlijk! Je sleept me er door heen en geeft vertrouwen!! Enorm bedankt!


Meet - 12 December 2017

Nicky heeft mij heel erg goed op weg geholpen met de antwoorden die ik nodig had . Het voelde heel vertrouwd en betrouwbaar aan. Dankzij haar weet ik dat ik niet aan mijn gevoel hoef te twijfelen . Dankjewel lieve Nicky!


Toushka - 23 November 2017

Het geeft de kracht om vol te houden en geeft hoop.


Tamara - 9 November 2017

Het was een korte kennismakingschat maar erg waardevol!


Monique - 13 Oktober 2017

Rust en duidelijkheid gegeven!


Claudy - 9 Oktober 2017

Heel fijn gesprek open en eerlijk en Nicky heeft de onrust weg kunnen nemen.


Danielle - 17 September 2017

Nicky ik wil je even bedanken voor je kundig en goede inzicht en advies... beveel je van harte aan... je hebt het helemaal goed.. hartelijk bedankt


Sandra - 11 September 2017

Ik vond het gesprek zeer aangenaam. Ik werd echt geruststellend en kreeg zeer duidelijke antwoorden op mijn vragen. Het was zeer verhelderend!


Kelly - 22 Augustus 2017

Geweldig en heel ophelderend, was zeer tevreden. Ze was heel vriendelijk, good job!


Aruna - 21 Augustus 2017

Ik koos voor haar omdat de reakties van enkele anderen zeer positief waren. Ze is idd. erg vriendelijk, maar had meer verwacht als medium, want je betaald toch per minuut. Had meer het gevoel alsof ik met een goede vriendin aan het praten was en er kwam weinig info waar ik iets aan had. Dit is mijn eerlijke mening.


Anne - 29 Juli 2017

Nicky is een topper! Lief, eerlijk en oprecht. Ik voelde me zo goed bij haar. Echt maar ook echt een aanrader, hier krijg je geen spijt van!


Anita - 26 Juli 2017

Het gesprek met Nicky was geweldig! Ze had het meteen goed en wist ook echt waar het over ging. Ik raad Nicky ook iedereen aan. Lieve Nicky, bedankt voor de mooie woorden en deze reading. Veel liefs


Chantal - 20 Juli 2017

Snelle antwoorden, duidelijke antwoorden, een fijn gesprek waar ik wat mee kan. Dankjewel Nicky!


Janneke - 17 Juli 2017

Helder en duidelijk. Een fijn gesprekje!


Ellen - 15 Juli 2017
Top