Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Kauri reader Ingrid-Anna geeft je duidelijke inzichten in het nu, om morgen verder te kunnen!Welkom,
Ik ben Ingrid-Anna. Aan de hand van de Kauri schelpen geef ik je meer inzicht bij je levensvragen. Je krijgt inzichten bij het nemen van keuzes en bij het nemen van beslissingen bij problemen die je dagelijks functioneren belemmeren. 

Kaurileggingen
De kauri schelpen worden op tafel gestrooid. Door de ligging van de schelpen geef ik je inzichten en antwoorden in het heden, help ik je terugkerende problemen op te lossen uit het verleden en kijk ik af en toe met je mee naar de toekomst. Kauri schelpen vertellen evenveel als tarot of andere spirituele hulpmiddelen.

Orde op zaken stellen in je hoofd en hart
Ervaar je vaak stress-situaties, loop je tegen een burn-out aan, zit je niet lekker in je vel en heb je nood aan een goed diepgaand gesprek? Ik reik je geen kant en klare oplossingen, wel laat ik je nadenken over wat je doet, hoe je zaken benadert en wat je anders mag doen. Samen bewandelen we het pad van nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Ik stuur je, laat je nadenken en ondersteun je bij je beslissingen.

Cultureel Filosoof, therapeut en spiritueel counsellor
Heel wat ervaringen heb ik opgedaan in verschillende landen, door deze verschillende culturen heb ik mij leren inleven in situaties en voel ik ook snel mensen aan. Ik leer je om niet op te geven. Kun je het niet oplossen dan kun je het verzachten of verlichten, zolang je maar openstaat voor verandering. Ik help je graag door je hierin te begeleiden en te ondersteunen.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens mijn chatgesprek heb ik je volledige (meisjes)naam nodig en je vertrouwen in mij. 

Lieve groet,
Ingrid-AnnaStatus van Ingrid-Anna : Het is altijd fijn om iemand in je leven te hebben die je kan laten glimlachen zelfs als die gene niet bij je is: Welkom op mijn profiel.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ingrid-Anna

Live Chat

Start nu een chat met Ingrid-Anna.

Start Chat
Top