Heldervoelend Ingrid-Anna
Talen :
Nederlandse Heldervoelend

Kauri reader Ingrid-Anna geeft je duidelijke inzichten in het nu, om morgen verder te kunnen!Welkom,
Ik ben Ingrid-Anna. Aan de hand van de Kauri schelpen geef ik je meer inzicht bij je levensvragen. Je krijgt inzichten bij het nemen van keuzes en bij het nemen van beslissingen bij problemen die je dagelijks functioneren belemmeren. 

Kaurileggingen
De kauri schelpen worden op tafel gestrooid. Door de ligging van de schelpen geef ik je inzichten en antwoorden in het heden, help ik je terugkerende problemen op te lossen uit het verleden en kijk ik af en toe met je mee naar de toekomst. Kauri schelpen vertellen evenveel als tarot of andere spirituele hulpmiddelen.

Orde op zaken stellen in je hoofd en hart
Ervaar je vaak stress-situaties, loop je tegen een burn-out aan, zit je niet lekker in je vel en heb je nood aan een goed diepgaand gesprek? Ik reik je geen kant en klare oplossingen, wel laat ik je nadenken over wat je doet, hoe je zaken benadert en wat je anders mag doen. Samen bewandelen we het pad van nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Ik stuur je, laat je nadenken en ondersteun je bij je beslissingen.

Cultureel Filosoof, therapeut en spiritueel counsellor
Heel wat ervaringen heb ik opgedaan in verschillende landen, door deze verschillende culturen heb ik mij leren inleven in situaties en voel ik ook snel mensen aan. Ik leer je om niet op te geven. Kun je het niet oplossen dan kun je het verzachten of verlichten, zolang je maar openstaat voor verandering. Ik help je graag door je hierin te begeleiden en te ondersteunen.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens mijn chatgesprek heb ik je volledige (meisjes)naam nodig en je vertrouwen in mij. 

Lieve groet,
Ingrid-Anna


Offline

Status van Ingrid-Anna : Het is altijd fijn om iemand in je leven te hebben die je kan laten glimlachen zelfs als die gene niet bij je is: Welkom op mijn profiel.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ingrid-Anna

Live Chat

Via e-mail kunt u Ingrid-Anna bereiken.

Offline

Klantervaringen

Zeer fijne consult gehad met Ingrid-Anna. Ze heeft me goed op weg geholpen. Ze heeft ook veel dingen goed aangevoeld. Was heel erg onder de indruk.


Rajae - 17 Augustus 2018

Leuk en fijn gesprek. Vertelde precies hoe het is.


Ellen - 15 Augustus 2018

Fascinerend!! Echt raak! Zowel haar inzichten over verleden, heden als over de toekomst. Ongelooflijk! Heel hartelijk ook. Het werken met de schelpen wekte bij mij eerst weinig vertrouwen. MAAR, toen ik naar de herkomst van haar kunde vroeg, stond ik perplex. Ze deed 30 jaar geleden een doctoraatsstudie over 'Geloven en voorspellingskunde bij Afrikaanse stammen'. Vandaar de schelpen. Dit verklaarde voor mij plots alles. Want iedereen weet toch dat volkeren in Afrika hier bijzonder sterk in zijn hé. Thxxx Ingrid-Anna! 


Fran - 10 Augustus 2018

Ze voelde me goed aan. Ik weet wat ik moet doen.


David - 1 Augustus 2018
Top