Engelenreader Yvonne
Talen :
Nederlandse Engelenreader

 

Paragnost Yvonne geeft je duidelijk inzichten en doelen om mee aan de slag te gaan!

Mijn naam is Yvonne. Ik ben paragnost,heldervoelend met specialisme ADHD, relaties en kinderen. Ik krijg daardoor ook dingen door die ik u dan mag meegeven op uw pad. Ik geef u duidelijke inzichten en doelen waarmee u zelf aan de slag kunt. Ik hou van warmte, oprechtheid, eerlijkheid en ben erg betrokken bij de medemens. Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid. 

Specialiteit. 
Als aanvulling werk ik met de tarot kaarten en ben een groot fan van Doreen Virtue, ik heb van haar verschillende mooie kaartdeks. Zoals de Engelen tarotkaarten, de magische boodschappen van de elfen, de liefdevolle woorden van Jezus en de inspiratiekaarten voor innerlijke groei van medium Bianca. 

Verder voel ik in en vraag mijn hogere zelf en de engelen om antwoorden die voor u van belang zijn. Al vanaf heel jong ben ik erg spiritueel betrokken met alles om mij heen, vooral mensen met name kinderen.

Gevolgde aanvullende opleidingen; natuurvoedingsdeskundige, reiki , mindfulness, invoelen bij cliënten en in September start ik met rainbow Tai Chi.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
U kunt bij mij terecht voor vragen over van alles, U krijgt dan tips en handvaten met betrekking tot liefde, werk, helpen in je eigen kracht te staan, rouwverwerking, kinderen, ADHD en dyslexie. Ook help ik u om te gaan met Hoogsensitiviteit, met dementerende personen en hoe dit te verwerken. Of gewoon even uw hart luchten over de problematiek van alle dag. Ik kan ook gewoon voor u de kaart leggen om tot inzichten te komen. 

Wat heb ik van u nodig? 
Indien u vragen heeft over een partner/mogelijke partner of uw kinderen is het voor mij handig zijn of haar naam en geboortedatum te weten. Ook uw eigen naam en geboortedatum is handig. Maar is niet verplicht. Dat maakt het makkelijker om tot inzichten te komen. Ik hoor graag van u tot gauw.

Groetjes en veel liefs, 
YvonneOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yvonne

Live Chat

Via e-mail kunt u Yvonne bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ja ik vond dat ze wel goeie dingen gezegd heeft, alleen moet het nog allemaal blijken achteraf of ik inderdaad ook het geluk ga vinden enzo. 


Tamara - 4 Augustus 2018

Heel bijzonder om informatie te krijgen die klopt zonder erom te vragen. Ik stelde een vraag over werk, maar kreeg ook nog bonus informatie over een relatie.


Pamela - 23 Juli 2018

Heel attent, lief en goed advies! Dankjewel Yvonne voor de positiviteit! Ik ga zeker wat doen met jou advies. Lieve groetjes Najet


Najet - 11 Juli 2018

Dit was een fantastisch en loepzuiver gesprek.


Annette - 26 Juni 2018

Erg positief mens, heel prettig! Ze wist meteen waar het over ging, zat meteen goed omtrent de situatie, gaf duidelijke antwoorden, ik kan er echt iets mee! Aanrader!


M-J - 13 Juni 2018

Heb er erg veel aan gehad, ze wist precies waarmee ik zat!


Monique - 11 Juni 2018

Heel veel informatie gekregen!


Ellen - 7 Juni 2018
Top