Engelenreader Yvonne
Talen :
Nederlandse Engelenreader

Paragnost Yvonne geeft je duidelijk inzichten en doelen om mee aan de slag te gaan!

Mijn naam is Yvonne. Ik ben paragnost, heldervoelend met specialisme relaties en kinderen ieder met hun eigen problematiek o.a. ADHD. Ik krijg naast de tarotkaarten en het pendelen ook korte boodschappen door die ik u dan mee mag geven op uw pad. Ik geef u duidelijke inzichten en doelen waarmee u zelf aan de slag mag gaan. Ik hou van warmte, oprechtheid, eerlijkheid en ben erg betrokken bij de medemens. Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid. 

Specialiteit
Als aanvulling op de boodschappen werk ik met de pendel en de tarot kaarten en ben een groot fan van de Lenormand kaart en Doreen Virtue, ik heb van haar verschillende mooie kaartdeks. Daarnaast werk ik ook met het kaartdek, de inspiratiekaarten voor innerlijke groei van medium Bianca. 

Verder voel ik in en vraag mijn hogere zelf en de gidsen en engelen om antwoorden die voor u van belang zijn. Al vanaf heel jong ben ik erg spiritueel betrokken met alles om mij heen, vooral mensen met name kinderen.

Naast mijn normale opleidingen en werk ervaringen in de gezondheidszorg als verzorgende C en doktersassistente. De volgende spirituele opleidingen / cursussen gevolgd: "natuurvoedingsdeskundige, reiki , mindfulness, gecertificeerd magnetiseur. (Magnetiseren = Invoelen en pendelen bij cliënten waar de blokkades liggen. Het schoonmaken en het met positieve energie vullen van de chakra's en de 7 aura lagen). Begin september start ik met rainbow Tai Chi".

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
U kunt bij mij terecht met alle vragen waar u tegen aanloopt. Geen vraag is te gek. U krijgt dan tips en handvaten met betrekking tot liefde, werk, helpen in je eigen kracht te staan, kinderen. Ook help ik u graag met uw eigen hoogsensitiviteit of van uw familie leden. Daarnaast heb ik vanuit mijn vroegere vakgebied jaren lange ervaring en een uitgebreide expertise betreffende dementerende personen. Of gewoon even uw hart luchten over de problematiek van alle dag. Ik kan ook gewoon voor u de kaart leggen om tot inzichten te komen.

Ik vind het wel belangrijk dat  u weet dat de kaarten en de pendel een leidraad zijn mogelijkheden die ze nu van bovenuit voor u zien liggen. De uiteindelijke beslissing maakt u natuurlijk zelf. Als ook de weg die u graag wilt volgen bepaald u zelf. Het is uw weg, uw leven. Het leven is zo mooi omdat niet alles defenitief vast ligt, alles kan en mag. Er is altijd een nieuwe weg, een deur, een mogelijkheid om het leven om te draaien. En het mooiste is dat Iedere nieuwe weg weer nieuwe mogelijkheden en nieuwe mooie inzichten geeft:).

Wat heb ik van u nodig? 
Indien u vragen heeft over een partner/mogelijke partner of uw kinderen is het voor mij handig zijn of haar voornaam en geboortedatum te weten. Ook uw eigen voornaam en geboortedatum is handig. Maar is niet verplicht. Dat maakt het makkelijker om tot inzichten te komen. Ik hoor graag van u tot gauw.

Ps: Wij beantwoorden geen vragen over gezondheid dus ook niet over zwangerschappen. Wij verwijzen dan altijd naar u behandelende arts of huisarts.

Groetjes en veel liefs, 
YvonneOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Yvonne

Live Chat

Via e-mail kunt u Yvonne bereiken.

Offline

Klantervaringen

Heel duidelijk!


Miranda - 27 September 2018

Yvonne heeft begrip en ondersteuning gegeven en laten zien dat voor de toekomst het waard is om verder te gaan en niet op te geven. Super consult!


Ursula - 23 Augustus 2018

Ja ik vond dat ze wel goeie dingen gezegd heeft, alleen moet het nog allemaal blijken achteraf of ik inderdaad ook het geluk ga vinden enzo. 


Tamara - 4 Augustus 2018

Heel bijzonder om informatie te krijgen die klopt zonder erom te vragen. Ik stelde een vraag over werk, maar kreeg ook nog bonus informatie over een relatie.


Pamela - 23 Juli 2018

Heel attent, lief en goed advies! Dankjewel Yvonne voor de positiviteit! Ik ga zeker wat doen met jou advies. Lieve groetjes Najet


Najet - 11 Juli 2018

Dit was een fantastisch en loepzuiver gesprek.


Annette - 26 Juni 2018

Erg positief mens, heel prettig! Ze wist meteen waar het over ging, zat meteen goed omtrent de situatie, gaf duidelijke antwoorden, ik kan er echt iets mee! Aanrader!


M-J - 13 Juni 2018

Heb er erg veel aan gehad, ze wist precies waarmee ik zat!


Monique - 11 Juni 2018

Heel veel informatie gekregen!


Ellen - 7 Juni 2018
Top