Medium Kitty
Talen :
Nederlandse Medium

Medium Kitty biedt u handreikingen en inzichten waar u verder mee kunt!

Hallo ik ben Kitty Tijssen, en ben sinds 1996 werkzaam als medium. Het mediumschap is al vanaf mijn kindertijd aanwezig, ik voel, hoor en zie al van jongs af aan dierbare overledenen. Door de jaren heen heb ik mij op diverse manieren ontwikkeld, en ben blij om mijn gave op een zuivere en eerlijke manier te mogen gebruiken. Ik mag inzichten en handreikingen geven op uw pad, waar u verder mee kan.

Mijn specialisatie
Contact met overledenen in combinatie met de bloemenkaarten en muziek.
Soms willen we even contact met een dierbare overledene en mag ik ook even een doorgeefluik zijn van de overledene naar u. Voor mij zeggen de bloemen heel veel, en mag via deze kaarten kijken naar uw mogelijkheden. Ze zijn voor mij een ondersteuning van wat ik voel en door mag krijgen.
Muziek is de klankbord van onze emotie, en via een lied kan en mag ik soms ook waarnemingen doorgeven. Ook mag ik via een lied even een stukje kern van u aanraken. U mag een lied noemen, en vanuit daar kan ik contact maken met een dierbare overledene. Tarotkaarten Ook mag ik via verschillende tarot kaarten handreikingen geven.

Ook mag ik via Reiki een stukje rust geven en kan healing op afstand je helpen. Verder kan ik de energie voelen van foto's , hoe zit iemand in zijn energie. Waar zitten blokkades, en hoe kan ik die blokkades doorbreken. 

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Je kan bij met met alle vragen terecht, met betrekking tot relaties, werk, financiën. Maar ook als je contact wilt maken met een dierbare die overleden is, het kan net dat ene stukje zijn waardoor je kan verwerken. Ook kan je met vragen terecht over je spirituele groei, en waar sta ik in het leven Geen vraag is mij vreemd. Ik beantwoord geen gezondheidsvragen, ben geen arts.

Wat heb ik van je nodig?
Als ik chat heb ik eigenlijk alleen je naam en geboortedatum nodig. Ik stem mij dan af op jouw energie. Tot zo op de chat!

Warme groet,
Kitty Tijssen


Offline

Status van Kitty : Ik start het consult met het luisteren naar een lied wat op dat moment de ingang mag vormen op de vraag die je hebt, eventueel mag je ook vragen welk lied het is, maar voor mij is de opening met een lied het beginnen van het consult. Onder het lied krijg je al je boodschappen aangereikt.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Kitty

Live Chat

Via e-mail kunt u Kitty bereiken.

Offline

Klantervaringen

Met Kitty is het altijd fijn praten. Ze ziet de dingen juist en is meevoelend en opbeurend. Heldere kijk op zaken.


Nicole - 24 September 2018

Heel erg mooi gesprek gehad met Kitty. Een van de beste hier vind ik. Ik had geen specifieke vraag en ze benoemde gelijk wat er speelt bij mij. En echt gedetailleerd. Heel bijzonder. Ik hoop dat haar voorspellingen uit gaan komen.


Laura - 27 Augustus 2018

Ik heb een fijn gesprek gehad met Kitty, ze geeft me een goed gevoel en goede adviezen.


J. - 12 Juli 2018

Heel goed en fijn gesprek. Ze wist het héél goed te vertellen, hoe de vork in de steel zat. Top !


Renee - 28 Juni 2018

Ik heb altijd weinig vertrouwen in mediumchats, omdat het via internet is. Maar bij het gratis consult sloeg ze meteen de plank raak en ben ik toch verder gaan praten. Ik heb er veel aan gehad en ben zeker dankbaar.


Elisa - 20 Juni 2018

Fijn gesprek gehad. Bevestiging!


Ellen - 10 Juni 2018

Fijn gesprek gehad ze wist wat er speelde.


Nicole - 10 Juni 2018

Kitty sloeg de spijker op zijn kop en de antwoorden gaven mij de inzichten waar ik mee verder kan.


Sabina - 8 Juni 2018
Top