Sandy

Kijkt samen met jou naar het juiste pad

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen

SMS alert

8657 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over je liefdesleven? Bijvoorbeeld, is dit mijn twinziel of komen we voorbij deze fase in onze relatie ? Mischien wil je weten of je gaat verhuizen? Of vraag je je af of je op juiste pad bent? Stel ze gerust ;) Samen met mijn gidsen , Lenormand kaarten en pendel zal ik jou zo goed mogelijk beantwoorden . Samen vinden we de antwoorden op jouw vragen.

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Healer
 • Pendelen
 • Lenormand kaarten
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Voor een goed gesprek
 • Via engelen / gidsen
 • Geven van praktische tips

Iets over mijzelf

Welkom op mijn profiel , Mijn naam is Sandy en als persoon ben ik open en communicatief en hou ik er van om anderen te helpen waar ik kan. Door mijn eigen pad - dat niet altijd recht verloopt -, kan ik me snel inleven in het jouwe. Ik bied je een luisterend oor als je dat nodig hebt, en kan je eventueel inzicht geven over hetgeen je op dat moment zelf niet ziet door je pijn of verdriet.

Mijn werkwijze

Ik ben heldervoelend en horend wat maakt dat ik in samenwerking met mijn Gidsen en mijn Lenormand kaarten, jou de inzichten kan geven die je op dat moment zelf even niet ziet. Ik kan je bevestigen of je op het juiste pad zit. Wanneer ik voel dat er blokkades zijn kan ik deze met jou toestemming ook helen. ik werk ook met kristallen schedels en via hun spirits kunnen er ook automatisch schrift boodschappen doorkomen .je kan en mag alles vragen, ik zal je eerlijk antwoorden.

SMS alert

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Sandy

Live Chat

Sandy is in gesprek.

206 beoordelingen

Sandy is een lieverd.


Anne - 19 September 2021

Die Sandy, ik vind je zo geweldig. Ik ben zo trots op mezelf en toch heb ik zo nu en dan even antwoord op mijn onrust en angst nodig. Wat fijn dat je me dan gerust kan stellen.


Frida - 10 September 2021

Het is dat ik financiëel wat krapper zit ,anders sprak ik vaker met Sandy . Ze is realistisch en altijd geduldig , want omdat ik haar niet vaak spreek als ik haar Dan spreek overlaad ik haar met vragen . Ik kan echt iedereen Sandy aanraden . Wil via deze weg ook nog tegen Sandy zeggen bedankt voor vandaag en tot snel weer .


Christina - 7 September 2021

Geduld en inzicht zullen leiden tot een positieve afloop, bedankt Sandy


Ilse - 2 September 2021

Tot nu toe is alles uitgekomen wat Sandy heeft gezegd. Het vergt wat geduld maar dan heb je ook wat ๐Ÿ˜‰. Lieve Sandy, Bedankt voor je tips en ik geef niet op! Dikke knuffelโค๏ธ๐Ÿ˜˜


Jolanda - 30 Augustus 2021

Sandy is een medium met heel veel geduld๐Ÿ™. Al stel je soms dezelfde vragen opnieuw, of zie je het even niet meer zitten en val je daardoor even terug in het negatieve of in angst gedachten, legt ze je alles op een rustige en duidelijke manier uit zonder enige vorm van oordeel. Ze laat je weten dat die gevoelens menselijk zijn en ze er mogen zijn ,maar dat je er niet in moet blijven hangen. Ze neemt echt de tijd voor je en laat je zien waar je eigen krachten liggen /zitten en hoe deze te benutten zodat je sterker kan komen te staan in de situaties waar je mee worstelt. Heb heel veel aan haar adviezen . Wat Sandy door mag geven via haar kaarten/gidsen is zeer kloppend zowel voor mij persoonlijk over mijzelf, maar ook als het over personen gaat bij de situatie betrokken. Ze weet alles super te omschrijven. Maar praat je niet naar de mond. Als iets minder leuk is om te horen of ze mag iets niet zeggen geeft ze dit ook aan. Sommige dingen zijn immers lessen en die kun je niet leren als je alles voorgeschoteld krijgt. ๐Ÿ˜‰ Sandy is echt 1 van de toppers hier voor mij en ik raad anderen aan om ook is een mooi consult bij haar te nemen. Lieve Sandy, dank je wel steeds voor je hulp/kijk/luisterd oor en advies, maar bovenal je eerlijkheid. Liefs Claudia ๐Ÿ™โค๐Ÿ€


Claudia - 28 Augustus 2021

Bedankt voor het heldere gesprek.


Tessa - 25 Augustus 2021

Lieve sandy Bedankt voor het eerlijke gesprek. Dat heeft mij goed gedaan. Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen met het gesprek tussen hem en mij. Laat het je nog zeker weten


Sylvia - 22 Augustus 2021

Mijn steun en toeverlaat โค


F. - 22 Augustus 2021

Dank je Sandy! Heb hier veel aan gehad.๐Ÿ™‚ Top!


Patricia - 18 Augustus 2021

Dank je wel voor de bevestiging ๐Ÿ™๐Ÿ˜˜


Alexanda - 17 Augustus 2021

Super bedankt voor de steun !het hart voelt wat lichter!!!Spiktig dat de werkplicht riep Veel liefs en echt bedankt


N - 17 Augustus 2021

To the point en zeer relevant. Kwamen details naar voren die ze niet kon weten. Blij mee.


Larisa - 9 Augustus 2021

Had het idee dat ze oprecht was


Celine - 2 Augustus 2021

Dankjewel weer he ๐Ÿ˜˜ Je blijft 1 van mijn vaste mediums hier, Fijn dat ik een bevestiging kreeg, voelt altijd goed om even met je te "kletsen " .


Frieda - 31 Juli 2021

Heel fijn gesprek gehad


Janneke - 26 Juli 2021

Ze heeft me een goed gevoel gegeven en ik weet nu ook dat het niet aan mijn ligt dank je


Gonnie - 26 Juli 2021

Was goed geholpen op al mijn vragen. Nu maar hopen dat ze ook echt uitkomen๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿป


Rene - 24 Juli 2021

Sandy schat de situatie, zonder veel toelichting snel in. Ook zonder foto van de persoon waar de vraag over gaat. Ik ben er mee geholpen en geeft me rust om te ervaren, dat mijn vermoeden gedeeld wordt. Heel fijn.


Janet - 18 Juli 2021

Ze heeft duidelijk antwoord gegeven nu geduld hebben


Roland - 17 Juli 2021

Dank je Sandy, ik ga proberen wat meer uit mijn hoofd te gaan en te genieten.


Patricia - 16 Juli 2021

Heel erg goed en Sandy doorziet dingen feilloos


Stephanie - 13 Juli 2021

Dank je wel Sandy. Je bent een mooi mens en weet me altijd weer op te beuren. En ik hoop zeker dat je het bij het rechte eind hebt. Een warme knuffel van mijโค


Jolanda - 12 Juli 2021

Wat een mooie bevestiging heb ik gekregen!


Patricia - 11 Juli 2021

Sandy is een luistered oor. Ik ga vanaf nu elke keer langs bij haarโค๏ธ Ze is geweldig!


Tanisha - 5 Juli 2021

Was even verhelderend


Lammie - 4 Juli 2021

Sandy is erg goed, weet ook echt dingen te vertellen die precies zo zijn. Ze geeft tips en daardoor komen dingen op hun plek. Ze is echt goed en stelt je ook gerust.


Carolina - 4 Juli 2021

Sandy is duidelijk, blijft constant. Fijne consulente om mee te praten!!


Patricia - 4 Juli 2021

Toegegeven, ik had eerst twijfels of het consult daadwerkelijk waar was. Dit was mijn eerste consult met Sandy en ik moet zeggen, hetgene wat ze me gezegd heeft is zeker uitgekomen deze week. (Zelfde week van consult.) Ik hoop dat het andere dat je me verteld hebt ook uit komt lieve Sandy! Ook al vraagt dit geduld. :) Ik kom zeker en vast nog terug naar jouw.


Jonas - 3 Juli 2021

Ze kon me goed gerust stellen en duidelijk vertellen. Helaas waren de minuten op en kon ik haar niet persoonlijk bedanken.. maar dankjewelโค๏ธ


Mivhelle - 3 Juli 2021

Duidelijke antwoorden En aangenaam gesprek


Saskia - 28 Juni 2021

Altijd een duidelijk gesprek met Sandy. Ze draait er niet omheen. Leuk je weer eens gesproken te hebben. X


Frida - 28 Juni 2021

Sandy nam gelijk het ekele punt aan.bedankt Sandy


Toos - 27 Juni 2021

Bedankt Sandy voor het gesprek! Je blijft hetzelfde voelen dus het zal goed komen! Geduld en vertrouwen hebben is mijn grootste les geweest het afgelopen jaar! Inderdaad even loslaten en blijven vertrouwen maar is soms heel moeilijk! ๐Ÿ˜‚


Krista - 26 Juni 2021

Super bedankt Sandy


Laura - 25 Juni 2021

Vorig jaar had ik Sandy gesproken en zat ik in een bepaalde situatie en die heeft ze haarscherp aangevoeld en ook wat er stond te gebeuren. Vandaag heb ik haar weer gesproken, omdat mijn situatie is veranderd (heb daar niets over verteld) en zij voelde het weer heel zuiver aan waar ik nu sta. Ook heeft ze me een mooie inkijk gegeven in wat ik kan verwachten. Met datgene wat ze allemaal heeft waargenomen, terwijl ik haar niets heb verteld, heb ik alle vertrouwen in haar voorspellingen. Sandy is een topper! Je krijgt er geen spijt van!! Tot slot is Sandy ook een echte lieverd!


Vanessa - 25 Juni 2021

Sandy heeft me al meermaals geholpen om rust te vinden wanneer ik het zelf even niet meer zie. Ze blijft ook bij wat ze zegt en ik krijg een goed gevoel bij onze gesprekken. Bedankt, Sandy!


Melissa - 24 Juni 2021

Ben zo blij dat ik met haar gesproken heb


Stefanie - 16 Juni 2021

Altijd fijn Sandy te spreken! Is geduldig en lief en geeft goed advies.


Patricia - 14 Juni 2021

Luistert goed, geeft duidelijk en snel antwoord, ben goed geholpen door je Sandy dankjewel!:)


Vlad - 7 Juni 2021

Super goed, ik chat zo graag met je๐Ÿ˜˜ Ik zou het liefst nog uren willen kletsen maar dat laat het budget niet toe๐Ÿ˜‰ Dankjewel weer, voor je duidelijke antwoorden. Hier heb ik iets aan.


Frida - 6 Juni 2021

Heb er een zeer goed gevoel bij. In afwachting of het nu gaat uitkomen Een echte aanrader


Patricia - 2 Juni 2021

ze heeft goed geluisterd en mij altijd geantwoord op mijn vragen.


Carla - 24 Mei 2021

Ze antwoord vlug en oprecht .en na de 1 ste chat in maart heb ze gelijk gehad en ze heb me nu weer gerustgesteld . Ik krijg altijd energie na het spreken met haar


Christina - 23 Mei 2021

Ze was erg fijn benaderbaar en uitgebreid en vooral gedetailleerd met haar antwoorden. Had er echt wat aan, neem het in acht en ben benieuwd naar de komende periode.


Marieke - 22 Mei 2021

Goed geholpen gelijk antwoorden en zeer juist


Wyem - 21 Mei 2021

Afwachten of het ook echt klopt, maar het is een vriendelijke vrouw die rustig en duidelijk praat en goede tips geeft.


Mandy - 20 Mei 2021

Het laat mij de situatie beter begrijpen en geeft mij gemoedsrust. Ik ben daar dankbaar voor.


Tania - 18 Mei 2021

Doeltreffend


Barbara - 18 Mei 2021

Sandy is een eerlijke vrouw die fijn en snel antwoord geeft! Voel me altijd erg goed als ik met haar heb gesproken. En ik ga werken aan mijn eigen onzekerheden zodat mijn situatie kan verbeteren! ๐Ÿ˜Š


Lisa - 17 Mei 2021

Sandys geeft mij goed advies en is eerlijk. Voel mij een stuk beter na mijn gesprek met haar en hopelijk komt het in orde. Ga zeker nog terug chatten met haar.


Isebel - 15 Mei 2021

Altijd een fijn gesprek met Sandy. Sorry voor dat abrupte einde Sandy, maar ik ben niet meer de onzekere van een paar maanden terug dus ik blijf bij 1 gesprek, met jou ๐Ÿ˜‰ Veel liefs X


Frida - 14 Mei 2021

Bedankt Sandy, ik vind het allemaal erg spannend zo op deze manier, maar als ik meer vragen heb dan kom ik zeker bij je terug, liefs


Sabrina - 14 Mei 2021

Snel getypt, maar vooral lief en duidelijk... Hopelijk verloopt het zoals je zei.


Carla - 13 Mei 2021

Haar advies neem ik zeker ten harte


Wim - 10 Mei 2021

Beste!!!


Natisha - 7 Mei 2021

Bedankt voor het fijne gesprek Sandy, helaas kon ik het laatste niet meer lezen en je bedanken. Dus doe ik het via deze weg. Ik zal proberen geduld te hebben en hoop dat je gelijk krijgt. Nog een fijne konongsdag ๐Ÿ’


Karin - 27 April 2021

ze voelde het goed aan


Dalibor - 27 April 2021

Hoi Lieve San !! Vond weer n beregoed gesprek Je hebt me met jouw gids en je kaarten wr helemaal rustig gekregen!! En sorry as ik niet zo gezellig maar paniekerig deed !! Was erg nerveus vsndaag want er gaan allerlei Doemscenario's door min hoofd heen.. Maar nu dankzij jouw woorden en bijz gave Weer rustig geworden.. Xxx dikke knuffel xxx als ik weer nieuws heb kom ik weer gezellig op de chat bij je Tot gauw !!..grutjes en knuff van Jenny๐Ÿ˜˜๐Ÿ’–๐Ÿ’


Jenny - 26 April 2021

Ik had even een ' je zit op het goede pad ' bericht nodig en die heeft Sandy mij gegeven en dat doet me heel goed!! Dankjewel en ik ben benieuwd naar de toekomst van mij en mijn persoon! ๐Ÿ˜˜


Lisa - 24 April 2021

Lief, duidelijk, snel. ๐Ÿ™‚


Kristel - 23 April 2021

Supersnel doelgericht inzicht in de situatie .Heel fijn en vele antwoorden


N - 22 April 2021

Dankjewel Sandy om samen met mij te voelen en verder te kijken. Je bent zo duidelijk. Van jou kreeg ik een mooi totaalbeeld. Jouw bevestiging doet mij echt deugd. Ik voel mij sterker door ons chat-gesprek.


Veerle - 19 April 2021

Sandy bedankt om mij gerust te stellen ik hou u verder op de hoogte goe het verder evolueert


Nadine - 17 April 2021

Duidelijk, snel antwoord. Heel goed. Super. Dankje wel. Mooie bevestiging van mijn situatie.


Christel - 16 April 2021

Lieve Sandy.. dankjewel om mij zo gerust te stellen... wat ben ik toch blij met je... dikke kus ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ wendy


Wendy - 15 April 2021

Prettig gesprek, goed ingevoeld en rustgevend


Nelleke - 10 April 2021

Hoi lieve San...je hebt me weer helemaal blij gemaakt met "" hij is ermee bezig"" Hoop echt dat de zon en regenboog vr ons Binkort gaan schijnen ..in ied geval ben jij Mijn zonnetje op MC..!! Lieverd xxgoed Paasweekend en bedankt weer vr je privébericht je heb me ee onwijs mee blij gemaakt ..!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’je hoort v mij na 6 april as ik in winkel ben gew...grt en knuffel XXJENNYXX


Jenny - 1 April 2021

Wat een heldere antwoorden. Veel respect voor Sandy


Anjo - 1 April 2021

Sandy is altijd to the point.Het is een topper!


Sandra - 31 Maart 2021

Sandy is heel fijn om mee te praten โค๏ธ


Mandy - 31 Maart 2021

Lieve vrouw met een goed inzicht ! Voelde alles goed aan !


Yara Van Der Weij - 30 Maart 2021

Fijn even mijn hart te luchten. ๐Ÿ˜˜


Frida - 29 Maart 2021

Sandy je bent altijd heel lief .. je voelt meteen in op mensen en verteld heel veel . Ik weet wat mij te doen staat dankjewel voor alle steun. Liefs, sam


Samantha - 29 Maart 2021

Dank je wel Sandy. En ik zal mijn gedachten er eens over laten gaan wat je me nu hebt gemeld. Ik wil zo graag maar dan moet er nog veel veranderen. Jammer dat ik het laatste niet helemaal meekreeg.


Jolanda - 22 Maart 2021

Ze heeft mij gerust gesteld dank je wel


Christina - 21 Maart 2021

Lieve Sandra bedankt wr voor je steun en privé bericht erg lief ..ik geloof er nu wr in ben weer rustig geworden door jouw stem en je kaarten liegen er niet om... Dus moet maar vertrouwen hebben al is t n lange tijd nu geen nieuws maar iets zegt mij hij gaat gauw komen of uitleggen iets .. Tot gauw lieverd xxx Dikke knuffel Jen xxx en fijne dag met je Kids erbij xxx


Jenny - 12 Maart 2021

Lieve Sandra had kort consult v 6 min maar je hebt me weer helemaal blij en optimistisch gemaakt met jouw goede Kaartlegging En je goede gidsen. Ik blijf ook vertrouwen in goede afloop . Grote Knuff v mij en bedankt weer tot gauw xx Als ik nieuws heb kom ik op MC.. GRT JENNY๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’๐Ÿ˜ป


Jenny - 11 Maart 2021

Dankjewel voor de affirmatie 's, ik schrijf ze op voor ik ze vergeet๐Ÿ˜‰ X


Frida - 11 Maart 2021

Super fijne reading gehad Dank je wel


Tamara - 7 Maart 2021

Wauw lieve Sandy heeft me helemaal uit de put gehaald en ze zei hij komt want ik zie m nu dit en dat regelen en dat wist ik ook. Dus ze ziet alles in de kaarten wat er a d hand is of wat thuis daar afspeelt.. Lieve san hartstikke bedankt weer ik kan r weer n week tegen aan... Tot gauw op MC als ik verder nieuws heb..โฃ๐Ÿ’–๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ‘‹ JENNY


Jenny - 7 Maart 2021

Sandy bedankt voor de raad en klare kijk op m'n relatie met m'n ex partner door haar advies zit is het weer ok tussen ons ondanks de opstaksels tss ons .ik besef door jou Sandy dat ik nog een lange weg te gaan heb en mentaal niet meer de oude zal zijn . warme groetjes Karl


Annoniem - 4 Maart 2021

Sandy is echt een kanjer! Helpt me al zolang met een bepaalde situatie. Ze blijft me steunen met haar inzichten en geduld en daar ben ik haar mega dankbaar voor! Ze is een lichtpuntje voor me in soms hele zware dagen. Ze is eerlijk in wat ze ziet en praat je absoluut niet naar de mond. Ze luistert echt naar je en oordeelt niet. Wat ze doorkrijgt/ mag zien in de kaarten klopt echt. Ik raad mensen echt aan om met haar te chatten. Lieve Sandy blijf doen wat je doet ,je helpt er veel mensen mee. Je bent een schat/prachtmens! Heel veel liefs, Claudia ๐Ÿ™โค๐Ÿ˜Š๐Ÿ’‹


Claudia - 1 Maart 2021

Fijn gesprek! Dank voor je mooie woorden en advies!


Roset - 28 Februari 2021

O Sandy is echt mijn steun en toeverlaat.


Frida - 28 Februari 2021

Helder


Dewi - 24 Februari 2021

โคโคโคโคโค


Frida - 19 Februari 2021

Ik kom vaker bij je en elke keer op de een of andere reden, vergeet ik een recensie te schrijven. Terwijl je die meer dan verdiend. Je bent tof, je praat niet mee en gewoon als je even wil klankborden moet je hier bij Sandy zijn. Ik wilde bij deze geloof ik nog gewoon even dank je wel zeggen


Jessica - 19 Februari 2021

De vermoedens die ik had heeft zij bevestigd Ik zou zeker weer naar haar gaan ,voel mij opgelucht door haar


Miep - 30 Januari 2021

Dank lieve Sandy, ik spreek je snel โค


Frida - 29 Januari 2021

Sandy is heel duidelijk en echt een luisterend oor. Vond haar ook zeer vakkundig.


Nourviany - 27 Januari 2021

Heeft duidelijk andw gegeven


Hennie - 25 Januari 2021

1 van mijn favorieten. Links of rechtsom ik sluit altijd met een goed gevoel af.


Frida - 23 Januari 2021

Lieve Sandy , Wat voel jij mensen goed aan! Je ondersteund me op voor mezelf te kiezen en met een nogal egoïstische man is dat verdomd moeilijk ! In mijn achterhoofd weet ik dat mijn prins op mij wacht dus daar heb ik rust over . Men zei ooit eens ' Dat wat je geeft krijg je terug ' ik geloof er heilig in ! Dankjewel lieverd xx s


Samantha - 21 Januari 2021

Ze begreep me beetje kort maar dat kwam omdat ik nog maar 5 credits had


Simone - 21 Januari 2021

Helder inzicht gekregen. Op vriendelijke manier een duidelijk antwoord gekregen. Bedankt Sandy. Top


Melanie - 15 Januari 2021

Zeer blij met Sandy! Wachten wat de toekomst brengt en kijken wat daaruit voortkomt. Heb er alle vertrouwen in. Al eens eerder een chat bij haar gedaan en het is zeker raak! Dank u wel Sandy. Je bent een topper!


Jolanda - 13 Januari 2021

Dankjewel Sandy


Frida - 11 Januari 2021

Al een aantal keer een gesprek gehad met Sandy. Ze is ontzettend liefdevol, eerlijk en heeft het bij het juiste eind. Zonder een foto te sturen weet ze precies aan de hand van de kaarten in te voelen wat er op mijn pad kom. En ze weet mij als persoon te omschrijven en waar ik tegenaan loop. Na een gesprek met Sandy voel ik mij meteen goed en sta ik er weer positief in. Ik raad iedereen aan met haar te praten.


Larissa - 6 Januari 2021

Bevestigd dat er nog hoop is en we op de goede weg zitten


Irene - 3 Januari 2021

Dit consult heeft mij heel erg geholpen, voelde vertrouwd, realistisch en oprecht.


Chantรฉ - 3 Januari 2021

Sandy heeft me de inzichten gegeven die ik nu net nodig had.


Anja - 2 Januari 2021

1 januari 2021 Slechte start van het jaar, maar je hebt een deel weggenomen en voor een ander deel gewoon eerlijk dat het niet duidelijk is. Heel lief van je En logisch, als we alle antwoorden wisten waren er geen lessen meer te leren. Veel liefs van mij.


Frida - 1 Januari 2021

Sandy , je bent ene heel lief mens ben altijs blij als ik jou gesproken heb .. ben benieuwd naar alles ๐Ÿ’—


Samantha - 24 December 2020

Dankjewel Sandy! Ik ben gerust gesteld en je voelde de situatie heel goed aan! Ik kon je niet meer bedanken via de chat dus bij deze! Een heel fijn gesprek gehad!


Wendy - 20 December 2020

Ze is heel erg duidelijk, vertelt je precies zoals het is!


Sandy - 18 December 2020

Ik ben je zo dankbaar dat je mij een bericht hebt nagestuurd! Dit had ik echt nodig. Bedankt voor je hulp altijd. En je advies!


Melissa - 17 December 2020

Ze erg eerlijk zegt waar het op staat. Voel mij een stuk beter nu. Bedankt


Sylvia - 17 December 2020

Hele mooie Reading Bedankt Sandy


Jessica - 16 December 2020

Sandy heeft me heel goed geholpen. Alles wat ze zei klopte. Ben blij dat haar heb gesprokenโค๏ธ


Tanisha - 13 December 2020

Lieve Sandy...zat de h e le dag met onrust..en wist dat ik weer met jou moest praten om alles weer helder te zien..!!!! Je was weer FENOMENAAL..!! je voelde weer feilloos aan wat ik vermoedde dat ie n besluit gaat nemen en dat t even tijd kost..en dat t allemaal t.z.t. goed gaat komen ..Door jouw woorden kreeg ik weer moed erin te blijven geloven !! Dankjewel lieve schat !! Ik kan nu rustig met me zoontje wekend gaan vieren !! Jij ook fijn wekend !! En weer n privebericht v je gekregen !! Hartstikke lief en toppie !! Sandy je ben n Topper !!! En n sterk medium!! Tot gauw !!! JENNY XX๐Ÿ’๐Ÿ’–


Jenny - 11 December 2020
Het was een erg fijn gesprek, ik voelde Sandy energetisch toestemming vragen om โ€˜binnen mijn muren te komenโ€™. Ze gaf me goede tips en stelde me gerust.
Marrit - 6 December 2020

Het was een erg fijn gesprek, ik voelde Sandy energetisch toestemming vragen om ‘binnen mijn muren te komen’. Ze gaf me goede tips en stelde me gerust.


Marrit - 6 December 2020
Sandy heeft tijdens eerdere gesprekken al laten weten dat alles goed ging komen.
Nooit een andere mening of ander verhaal, ze bleef erbij.
En het is inderdaad zo uitgekomen, en sneller dan verwacht.

Frida - 6 December 2020

Zal laten weten als ik de liefde gevonden heb ๐Ÿ˜‰


Nico - 6 December 2020
Sandy heeft me veel vertrouwen en raad gegeven .tot nu toe waren alle inzichten over m'n partner juist indrukwekkende klare kijk .veel steun aan gehad .

Dank u Sandy
Annoniem - 5 December 2020
Super lieve vrouw die echt moeite doet om je te helpen! Weet duidelijk antwoord te geven op al je vragen
Donna - 5 December 2020
Dankjewel ๐Ÿ˜˜
Frida - 21 November 2020
Danku โค๏ธ Ik ben je dankbaar voor je geduld en mooie woorden!
Thailien - 20 November 2020

Dank je wel weer voor je steun ik laat het je wetenโค


Esther - 17 November 2020

Is duidelijk en typt snel. Denkt met je mee.


Aimรฉe - 15 November 2020
Sandy bedankt voor dit mooie duidelijke gesprek ik hoop dat alles mag uitkomen wat jij mij vertelt...en ik ga weer meer op mijn gevoel vertrouwen.
Bedankt
Esther - 13 November 2020

Een heel fijn en open gesprek gehad waar ik veel aan zal hebben!


Lisa - 12 November 2020

Ik weet niet of het mij geholpen heeft, maar zij heeft me wel hoop gegeven.


Marian - 11 November 2020
Sandy...verrassingggg ...hoop dat je dit vana of morgen nog leest...net ging de telefoon....
Dan weet jij al wie t was ...hij legde uit dat ie moe was en vanmorg lekke band gehad..
Donderdag of vrijdag komt ie bij mij..
Zie je hoefde nirt te panikeren ..jij had zoals altijd weer gelijk!! Wauw wauw wat ben jij keigoed !! Tot gauw mijn lieve steun en toeverlaat ...
Fijne avond Jenny
Jenny - 11 November 2020

Sandy was weer ..Magnifiekkkk ik was an t panikeren over iets en ze legde meteen de tarot kaarten en zag wat er a d h a nd was ..met hem.. Pfff was meteen opgelucht !!! Ze is echt STEENGOED!! Sandy ,, as je dit leest !! Je hebt me avond weer goed gemaakt.. enne hartstikke TOF v jou t privebericht erna ..hooo dat je dit leest Sandy !! Hartstikke bed a nk t dikke knuffel en tot gauw met meer nieuws !! Groetjes JENNYXX๐Ÿ˜˜


Jenny - 10 November 2020

Sandy je bent een topper! Heel veel klopt wat je zegt, je stelt me altijd weer gerust. Hoop dat alles uitkomt โค๏ธโœจ


Maura - 10 November 2020
Had al eerder met Sandy gesproken ( Belgische medium) ze heeft veel in haar mars
Ze krijgt je meteen rustig want ik dacht n breuk.. Maar ze zei iets over ziek kind dat ie daarmee druk is en...dat klopte helemaal!!
Dus Sandy zit overal SPOT ON!! ZE IS NET ZO GOED ALS SIMONE OF ANGELIQUE verrassend sterk ook n soort oertalent maar zelf v i nd ik de Belgische consulenten altijd beter ze typt ook snel en geeft veel info..kortom n KEI v n medium
En altijd n privebericht as je t vraagt !! Magnifiek deze vrouw !! To t gauw lieve Sandy je hebt me depri. Stemming en me wekend weer goedg vermaakt!! Thanks lieverd๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’ jenny
Jenny - 31 Oktober 2020

Prettig gesprek, hielp me echt met wat ik wilde weten en was aardig voelde me ook aan wat ik nodig had


Karin - 26 Oktober 2020
Sandy heeft altijd vertrouwen in me gehad. Ook toen ik dat kwijt was. Door haar coachende gesprekken en me in mezelf laten geloven kom ik.stap voor stap vooruit. En soms zijn ze klein maar dat voelt als een overwinning. Ik kan alles bespreken met haar en ze probeert me altijd zelf te laten denken. Sandy bedankt voor je vertrouwen in mij en bedankt voor al je lieve woorden โค ik ben er nog niet maar ik weet zeker dat ik terug kom als een "ontembare vrouw"
Deborah - 22 Oktober 2020

Ze heeft mij echt goede raad gegeven en gerustgesteld. Kga zeker nog chatten met haar.


Isebel - 22 Oktober 2020

Weer vertrouwen en moed gegeven


Marieke - 20 Oktober 2020

zeer duidelijk inzicht en hoopgevend


Annoniem - 18 Oktober 2020

Het doet me zo goed om mijn eigen intuïtie bevestigd te krijgen. Er zijn momenten dat je twijfelt en dan ben ik blij met de geruststellende antwoorden van Sandy. Alles komt in orde, relax en vertrouw op het universum en op Sandy ;-) Liefs โค


Frida - 17 Oktober 2020

Het heeft me inzichten gegeven in mijn situatie.


Grietje - 15 Oktober 2020

Ze heeft mij echt geholpen te geloven in mezelf en ik kom zeker bij je terug je bent echt geweldig ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜€


Liliane - 7 Oktober 2020
Wat ben je toch goed en lief Sandy.
Ik had deze chat echt even nodigโค
Frida - 3 Oktober 2020

Dankjewel Sandy ik had geen tijd meer kon je niet bedanken maar bij deze dus โค๏ธ


Nadja - 24 September 2020

Heb een zware periode gehad en Sandy heeft mij er goed doorheen geholpen. Wat ze me verteld heeft is tot nu toe uitgekomen. Ben met verstomming geslagen dat ze van op zo'n afstand perfect kan aanvoelen wat er in je omgaat. Zelfs na een tijd tussen contact gehad te hebben wist ze nog perfect waar het over ging zonder dat je heel het verhaal opnieuw moest doen. Nog nooit zo veel credits gekocht als deze periode. Ze is een echte aanrader. Bedankt Sandy voor onze gesprekken ze hebben echt geholpen en ik kom zeker nog eens terug ๐Ÿ˜˜ your my favorite โค


Saskia - 21 September 2020

Fijn gesprek met een lieve dame. Kon duidelijk de situatie aanvoelen en goed advies geven


Patricia - 17 September 2020

Lief, oprecht, aandacht, positief.


Janneke - 6 September 2020

Snelle en duidelijke antwoorden. Daar heb je wat aan! Helpt me weer voort, bedankt!


Mirella - 1 September 2020
Ik heb een heel fijn gesprek met Sandy gehad en het fijne is dat zij mijn gevoel bevestigde zonder dat zij het wist.

Sandy is een aanrader en zeer begaan met je โค๏ธ
Anita - 29 Augustus 2020

Heb er veel aan gehad


Ina - 26 Augustus 2020

Duidelijk en eerlijk


Mieneke - 25 Augustus 2020

Ik heb nog nooit zoveel credits gekocht ๐Ÿ˜„ Wat een bijzondere, duidelijke chat. Ik ben veel wijzer geworden, dit was echt een hele mooie ervaring. Ik kies altijd dezelfde mediums, maar ik ben heel blij dat ik vandaag eens voor haar koos! Dankjewel ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


Frida - 18 Augustus 2020

Helder en details klopte perfect


Frans - 17 Augustus 2020
heel veel aan je gehad Sandy, dank je wel.
Marlies - 15 Augustus 2020

leuk gesprek. Hoop dat alles uitkomt wat ze voorspelde ;-)


Alain - 9 Augustus 2020

Super contact. Geruststellend en verhelderend.


Christine - 3 Augustus 2020

Lieve Sandy, Alvast bedankt voor telkens weer de verhelderende inzichten die je geeft. Ik wilde je ook nog bedanken voor die prachtige meme die je meegaf. Was echt mooi om te herlezen. Hoe kon ik dit toch zo over het hoofd zien tijdens ons gesprek. Hoop dat je mijn bedankje nu ook fijn vindt, want de oorlogsprinses haar blik was wat troebel door de koppigheid van haar geliefde "muildier" ;). Bedankt en je hoort me nog wel. :)


Annelies - 31 Juli 2020

Heel erg meedenken ruimdenkend.


Irma - 29 Juli 2020

Alvast bedankt, Sandy... Mijn luisterend moedgevend oor. :) jammer dat de credits op waren. Super bedankt toch!!! Kom later terug, maar dat weet je!!!


Annelies - 26 Juli 2020

Sandy heeft rust in mijn hoofd gebracht.


Maurijn - 22 Juli 2020

Hele goede antwoorden op me vraag๐Ÿ˜


Sabina - 22 Juli 2020

Ik ben heel tevreden


Sandra - 20 Juli 2020

Heej lief jij hebt me weer rust gebracht , weet dat ik nog even geduld moet hebben ! Jij bent echt een engel en zo liefdevol .. al vraag ik vaak hetzelfde voel me niet vervelend bij jou xxโค๏ธ๐Ÿ˜˜youre the best !!


Samantha - 11 Juli 2020

Thanks lieverd voor je goeie uitleg en ga er zeker mee aan de slag! Lieve knuffels Monique


Monique - 7 Juli 2020

Dank je wel Sandy. Je hebt inzicht gegeven van hoe nu verder. Ik vind je een open en lieve vrouw. Je zei dingen die je niet had kunnen weten


Jolanda - 7 Juli 2020

Echt een heel leuk gesprek . Heel bijzonder ook ..ik gaf heel weinig informatie en alles kwam er zo uit. .. en heel belangrijk kreeg ik ook antwoord op m'n vraag .. bedankt!


Monique - 6 Juli 2020

Sandy helpt me al een tijd met de mooie maar oh zo moeilijke zielenconnectie . Ik ben je oprecht dankbaar lieve sandy .. Ik hou je op de hoogte xx


Samantha - 3 Juli 2020

heel leuk en fijne ervaring . De dame bleef heel rustig en dat voelde ik ook zo aan. mijn eerste ervaring met had niet beter kunnen zijn


Jolien - 28 Juni 2020

Lieve Sandy. Je bent echt zo'n topper en ik ben zo dankbaar voor jou! Je helpt me nu al zeker twee maanden door het pijnlijke proces van mijn rennende tweelingziel.. jij weet als geen ander hoe dat voelt en geeft me steun en dat ik hoop en vertrouwen mag houden en dat het goedkomt.. als ik er doorheen zit zoals vandaag help je me enorm door mij in mn kracht te laten blijven geloven. Dat ik verdriet mag hebben maar ook geduldig moet zijn.. jij bent zo waardevol voor mij! Dank lieve Sandy voor je hulp steeds! Dikke knuffel Joanne


Joanne - 28 Juni 2020

Regelmatig fijn contact. Open en eerlijke dame. Legt de kaarten waar ze je vragen mee beantwoord. Reageert snel. Een aanrader! Dankjewel Sandy!


Bregje - 27 Juni 2020

Goed inzicht en goede uitleg. Bedankt.


Debbie - 18 Juni 2020

Twijfels weg genomen


Khadija - 15 Juni 2020

Heel waardevol gesprek! Dankjewel Sandy en super bedankt voor je privé bericht :)


Maureen - 15 Juni 2020

Het heeft mee een inzicht gegeven wat me te wachten staat en tevens hoe zeker mijn relatie is. Alhoewel ik in mijn relatie geloof, zocht ik een bevestiging. Een lange afstandsrelatie is zwaar en een bevestiging dat alles goed gaat komen geeft je een boost om door te gaan met het plannen in de toekomst.


Patrick - 14 Juni 2020

Wat een goed medium!! Dank je wel Sandy... Je hebt mij meer dan vertrouwen gegeven. Rust.. en nu Visualiseren zal ik doen voor ons geluk! โค๏ธ


Ellen - 9 Juni 2020

Super !!! Verhelderend en accuraat!


Sharon - 7 Juni 2020

Wel Sandy. Jij bent ook een straffe madam. Bedankt. Sorry dat ik hier afscheid neem, maar crédits en nog véél werk. Twins... :) we laten ons niet vangen en gaan onverstoorbaar onze weg van het hart. :)


Annelies - 3 Juni 2020

Sandra kwam vriendelijk, meevoelend over. Geruststellend.


Mariรซt - 2 Juni 2020

Was wel oke. Ze was aardig en gaf wel vertrouwd gevoel.


Nieske - 2 Juni 2020

Met mijn mindset weer op de juiste plaats te zetten en te handelen hoe het moet zonder jezelf te verliezen


Stefan - 1 Juni 2020

Dankjewel lieve Sandy! Een erg mooi consult wat goed aanvoelde. Je bent een topper!


Greet - 31 Mei 2020

Heel vriendelijke dame en voelde me direct goed bij haar.


Melissa - 31 Mei 2020

Sandy heeft mij de hoop gegeven die ik nodig had!


Sanne - 27 Mei 2020

Dankjewel, Sandy. Ik kan eventjes niet meer credits kopen. Hopelijk heb je gelijk en komt hij gauw tot het besef dat niets vanzelfsprekend is. Dikke knuffel en dankjewel.


Annelies - 27 Mei 2020

fijne dame die ook consistent is in haar antwoorden. reageert snel en uitgebreid, ik denk over een tijdje dat ze een van de populaire op mc gaat worden!!! mochten haar voorspellingen uitkomen dan laat ik het weten.


Bregje - 26 Mei 2020

Fijn gesprek, en klopt exact. Bedankt


Wendy - 25 Mei 2020

Snelle met antwoorden! Erg vriendelijk en eerlijk


Yvonne - 16 Mei 2020

Ja ik sta versteld hoe juist dit soms is


Heidi - 16 Mei 2020

Bij deze consulente kom ik graag chatten. De eerste chat met haar een half jaar geleden zit er nog goed in. Ze heeft me toen dingen gezegd over het vinden van een nieuw huis, dat het moeite zal kosten en het plots gaat lukken als we eigenlijk de moed al verloren hebben…. En dat ik de chat daarom goed moet onthouden. Dat vond ik ontzettend lief van haar dat ze dat erbij zei. Ook deze keer veel info over spirituele ontwikkelen en 'werk' in de toekomst. Een van de beste van mediumland. Liefs Anne


Anne - 10 Mei 2020

Wauw sandy je bent zo goed! Je weet alles ik ben heel dankbaar dat je me geholpen hebt dikke knuffel samantha


Samantha - 7 Mei 2020

Sandy is echt een topper hier! Ik heb nu al paar weken steeds contact met haar en ze helpt me door lastige tijd in de liefde en heeft het steeds bij juiste eind.. alles klopt wat ze zegt en schat het juist in..is open .eerlijk en reageert snel..zo knap is dat! ik heb enorm veel steun aan haar!


Joanne - 7 Mei 2020

Weinig credits maar ondanks dat wel concreet advies. Had nog vragen maar helaas... ondanks dat wat vertrouwen gekregen... dank!


Bregje - 5 Mei 2020

Sandy is top. Heel gedetailleerd verslag en kloppend met wat er speelt. Duidelijker verslag heb nog niet ontvangen van geen enkel medium, zo accuraat. De toekomstvoorspellingen lopen gelijk met andere collega's. Zij behoort tot mijn favorieten en is een echte aanwinst. Bedankt Sandy voor je advies en je verslag dat zo waw was en vooral recht door zee.


M. - 1 Mei 2020

Sandy is top. Heel gedetailleerd verslag en kloppend met wat er speelt. Duidelijker verslag heb nog niet ontvangen van geen enkel medium, zo accuraat. De toekomstvoorspellingen lopen gelijk met andere collega's. Zij behoort tot mijn favorieten en is een echte aanwinst. Bedankt Sandy voor je advies en je verslag dat zo waw was en vooral recht door zee.


M. - 1 Mei 2020

Bedankt voor het gesprek. Was zeer aangenaam en heb veel duidelijkheid gekregen.


Heidi - 28 April 2020

Goed gedaan ik weet nu waar ik aan toe bent


Diana - 25 April 2020

Heel goed, er is mij veel duidelijk geworden en voel mij hierdoor veel beter


Petra - 25 April 2020

Gesprek is prima verlopen. Eerlijk antwoorden gehad. Dankjewel!


Rachel - 21 April 2020

Ik vond het superaangenaam om met haar te praten. Ze kon me ook goed antwoorden op mijn vragen


Quincy - 20 April 2020

Consulente heeft mij duidelijke eerlijke antwoorden gegeven


Evi - 16 April 2020

Ik heb duidelijk inzicht gekregen


Carine - 15 April 2020

Denk dat ze vrij goede men vragen beantwoordt.


Nico - 13 April 2020

Meelevend Voelt en ziet de situatie meteen realistisch in Was kort maar efficiënt Heb er iets aan gehad Dank u wel


Ellen - 11 April 2020

Ze gaf mij vertrouwen. Ze was heel vriendelijk en stelde me gerust in wat de toekomst me verder zal brengen.


Jolien - 9 April 2020

Sandy heeft mij zeer goed geholpen aangezien ik veel angsten heb ♥๏ธ


Evi - 25 Maart 2020

Heel goed ingezien wat gaande is


Geert - 15 Maart 2020

Sandy vertelde dingen uit zichzelf die zo kloppen, dat het bijna eng was. Ik voel me enorm gerustgesteld door haar kaartlegging en uitleg naar mij.


Miranda - 6 Maart 2020

Het geeft rust en weet dat ik geduld en vertrouwen mag hebben in mijn manifesterende krachten !


Yvonne - 26 Februari 2020

Super lief, eerlijk maar in een goed begrijpend manier. Snel ook! dankje sandy


Selina - 22 Februari 2020

Het was een zeer aangenaam gesprek. Ik kreeg duidelijke en eerlijke antwoorden,zeker een aanrader!


Sarah - 13 Februari 2020

Sandy heeft mijn gevoel bevestigd zeer prettig en typt snel dankjewel voor de laatste zin die je me nog gestuurd hebt


Francis - 12 Februari 2020

Sandy is een mooie aanwinst van Mediumchat! Ze is echt geweldig voelt alles goed aan en geeft je veel informatie, ze typt vlot en geeft je vertrouwen en kracht. Een echte aanrader en ik kom zeker terug bij je X Dank je wel lieverd!


Sophie - 9 Februari 2020
Direct contact met Sandy

Live Chat

Sandy is in gesprek.Top