Talen :

Medium Angela, helpt je vooruit en bied je een andere kijk op het leven!

Welkom,
Mijn naam is Angie. Het leven kan gecompliceerd zijn en ik geef je graag inzichten zodat jij een andere kijk op je leven kunt krijgen. Hierdoor gaat je energie weer stromen, begrijp je het leven en waarom bepaalde situaties in je leven gebeuren. Door deze inzichten zul je je weer gelukkig gaan voelen. Als jong meisje had ik al mediamieke gaven. Ik voelde de emoties van anderen mensen en voelde overledenen. Omdat ik dit als kind nogal eng vond sloot ik mijzelf af. Op latere leeftijd kon ik er niet meer omheen, en ben mijzelf gaan verdiepen hierin. Er volgenden meer opleidingen zoals; spiritueel coach, reiki, healer en medium. 

Specialisatie
?Ik ben gespecialiseerd in omgaan met hoogsensitiviteit voor zowel kinderen als volwassen, en help je bij het vinden van de juiste partner en het verhogen van je zelfvertrouwen. Ook help ik bij financiële problemen als budgetcoach en ben ik expert in het werken met de wet van de aantrekkingskracht.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Ik gebruik verschillende kaartensets, en wil je graag helpen met al je vragen over situaties of mensen die jij op je pad tegenkomt en waar je even in vastloopt. Je krijgt van mij een eerlijk en duidelijk antwoord. Ik praat je niet naar de mond. Help je graag om je naar een hoger niveau te begeleiden en je de inzichten te geven waarmee je weer verder kunt.

Wat heb ik van je nodig?
Een duidelijke vraag en je geboortedatum, dat is alles wat ik ik nodig heb.  

In liefde en in licht,
Angie
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Angie

Live Chat

Via e-mail kunt u Angie bereiken.

Offline

Klantervaringen

Wauw wat een mooi consult. En wat een fijne zachte positieve energie! Heel dankbaar!


Nienke - 24 Augustus 2017

Door het feit de Angie, niet oordelend de situatie openlegt, komt er meer inzicht en voelt het voor mij minder bedreigend aan!


Isabelle - 18 Augustus 2017

heeft mij heel goed geholpen en klopte allemaal bedankt


Jenny - 1 Augustus 2017

Angie heeft de tarotkaarten gelegd en die weken niet af van wat er speelt en wat een andere tarotist en medium al vertelden. Ze legt helder uit en geeft goed en eerlijk advies.


Mariella - 26 Juli 2017
Top