Krista

Helpt je verder op je pad, hart voor zielsconnecties

Mijn specialismen:


  • Liefdes- en relatievragen
  • Break-up / relatieproblemen
  • Spirituele ontwikkeling
Offline

181 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb jij vragen over je relatie, zielsconnecties? Ik vind het leuk als je mij jouw situatie mee geeft. Tussen de woorden door lezend neem ik je energie mee samen met mijn heldervoelend,.. helderziendheid en intuïtie komen wij in een mooi gesprek terecht. Ik geef jou de leidraad mee. Hoe je verder gaat is jouw stukje kunst in dit leven.

Gaven en methodes:

  • Helderwetend
  • Heldervoelend
  • Lichtwerker
  • Hsp/hooggevoeligheids coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Luisterend oor
  • Warm en hartelijk

Over mij

Dag mooi mens, ik ben Krista, een lichtwerker van de Blauwe Straal. Dit is een vergeten tak van lichtwerkers die de voorbije jaren geroepen werden. Met een pak levenservaring en mijn gave help ik je graag verder. Als HSP kan ik heel goed invoelen, lees en voel tussen de woorden door. zielsconnecties en relaties zijn mijn ding. Ook voor andere vragen ben je welkom! Bij Mediumchat komt een droom in vervulling voor mij! Ik ben er klaar voor. Ben jij er ook klaar voor om samen op weg te gaan?

Mijn werkwijze

Je kan bij mij terecht voor antwoorden op je vragen. Ik werk volledig energetisch en gebruik mijn heldervoelendheid, helderziendheid en mijn intuïtie. Ik geef je een eerlijk en oprecht antwoord. Als ik ze doorkrijg geef ik jou ook de boodschap van het universum of de engelen mee.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : pinkestermaandag
Dinsdag : 14u30 - 17u00
Woensdag : 14u30- 17u00 19u 30- 21u
Donderdag : 14u30-17u 19u30-21u
Vrijdag : 10u - 11u. 18u - 20u30
Zaterdag : 15u -17u 19u -21u
Zondag : 15u30 -17u00 19u00-21u00

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Krista

6 beoordelingen

Krista kon me inzichten geven waar ik wel eens op vastloopt meerdere keren. een gevoel dat bevestigd wordt. credits waren op en hier werd een dame wakker, maar kom snel weer terug. heel veel dank!!


Chantal - 3 Juni 2020

Krista is een lief en puur mens. Nog dank je wel voor de mooie en waardevolle chat.


Anne - 30 Mei 2020

Dit is de mooiste reading die ik ooit mocht ontvangen. Krista heeft deuren voor mij opengemaakt die al een tijd op een kiertje stonden, maar waar ik maar niet door leek te kunnen. De bevestiging van wat ik voelde, de eerlijkheid en openheid waarmee we deze chat konden voeren was een openbaring voor me. Ik heb geen woorden om te beschrijven welk geschenk deze vrouw voor mij is. Dank je wel, lieve Krista, je hebt me een nieuw stuk van mijzelf leren zien. Ik ga nu verder ontdekken, ik weet nu waarom ik zo vaak dingen van mezelf niet kon plaatsen terwijl ik ze wel wist diep vanbinnen. Als iemand een aanwist is voor mediumchat dan ben jij dat wel. Voor mij was jij een beetje thuiskomen, maar dat heb je zelf ook wel gevoeld. Heel dankbaar dat je mijn pad wilde verlichten!


Nancy - 27 Mei 2020

Hele goede!


An - 16 Mei 2020
Krista is gewoon GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en geeft je vertrouwen, kracht en bevestiging. Ze typt ook vlot! Ik kom zeker bij haar terug, echt een toppertje! Je bent meer dan 5 sterren waard Krista :-)
Sophie - 13 Mei 2020

Een geweldige reading gehad van Krista. Ze voelt alles goed aan, mooie woorden mogen ontvangen. Typt snel zeker een aanrader!!


Withney - 11 Mei 2020
Direct contact met KristaTop