Hoe herken je een goede Paralijn?

Op internet zijn er tal van astrolijnen en paralijnen te vinden. Als je nieuw bent in deze paranormale en spirituele wereld, kan het zijn dat je even niet weet waar je moet beginnen. Hoe kun je nou de Paralijn vinden van kwaliteit? Er zijn een aantal aspecten waar je op kunt letten: huisstijl en uitstraling, consulentenprofielen en werkwijze.
 

Huisstijl en uitstraling

Als je sitenaam intikt, kom je op de hoofdpagina van de website. Bekijk deze goed. Wat is je eerste indruk? Ziet het er betrouwbaar uit? Of is het één dansend circus met bewegende plaatjes en advertenties? Ga uit van je eerste indruk en bepaal dan of je daadwerkelijk een gesprek aangaat met een consulent van de website. Je kunt vaak al snel zien of de website met zorg in elkaar is gezet.
 

Consulentenprofielen

Vaak kun je op de websites de profielen bekijken van de consulenten. Wat voel je als de deze pagina’s bekijkt? Hoeveel informatie wordt er gegeven over de consulenten? Zie je veel spelfouten? Welke gaven bezitten de consulenten? Zijn ze paranormaal, astroloog, paragnost, helderziende of een medium? Misschien is hun specialiteit een foto reading. Het is belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de consulenten. Hebben de consulenten een waarheidsgetrouwe foto op hun profiel? Of zijn het plaatjes van watervallen en engeltjes.
 


 

Werkwijze van een goede paralijn

Elke paralijn website werkt anders. Kijk voordat je in zee gaat met een astrologische website even hoe ze te werk gaan. Hoe werkt de betaling? Wat krijg je voor dat geld? Vaak kom je na een gesprek met een onverwachte hoge rekening te zitten omdat het toch meer kost dan je verwacht. Probeer deze kosten in de hand te houden. Er zijn veel sites die werken met credits die je van te voren kunt kopen. Een voorbeeld hiervan is Mediumchat.nl. Bij deze website kun je van te voren bepalen hoeveel je wilt besteden aan je astro consult. Deze werkwijze blijkt fijn omdat je nooit met een onverwachte hoge rekening zit. Op is op.
 

Neem de tijd

Wanneer je graag in contact wilt met paragnosten, helderzienden (of helderhorenden), mediums, paranormaal begaafden, astrologen etc. Neem dan de tijd en zorg ervoor dat je in zee gaat met een goede astrolijn of paralijn.