Gratis Astro Consult bij Mediumchat.nl

Een astrologisch consult is niet nieuw het bestaat al eeuwen, nieuw is een astrologisch chat consult online. Waar je ook bent, thuis of onderweg op ieder moment kun jij nu een astrologisch consult starten. Als jij bijvoorbeeld op weg naar je werk in de trein vragen hebt over de liefde kun je met je mobiel astrologen raadplegen. Het is niet nodig dat je in een stilte coupe gaat zitten zodat niemand je hoort. Mediumchat heeft het mogelijk gemaakt dat jij nu zonder dat iemand in je omgeving meeluistert astro advies kunt krijgen.

 

 

Astrolijn of Astro Chat

Het is nu mogelijk dingen waar je moeilijk over kunt praten te vertellen, je tikt namelijk al je vragen in het chatvenster. Het is niet meer nodig dat jij je schaamt en daardoor niet de vragen durft te stellen waar je juist antwoorden op wilt hebben. Als je een astro chat start ben je anoniem, je kunt alles vragen de consulent hoort je niet. Je wordt niet overspoelt met advies waarvan je maar de helft kunt onthouden. Na het gesprek ontvang je, als jij dat wilt, een gratis chatverslag zodat jij je advies op ieder moment nog eens kunt lezen.
 

Gratis Astro Contact

Je mag nu een gratis chat starten, het kost je niets. Wij geven je eenmalig 2.30 minuten cadeau zodat jij kunt ervaren hoe fijn het is om een persoonlijk gratis astro advies op je mobiel, laptop of iPad te lezen. Na de chat kun je zelfs het verslag van het gesprek gratis naar jezelf mailen. Geniet van je astro advies, je kunt verslag na de chat zo vaak lezen als je wilt. Aantekeningen maken en proberen alles goed te onthouden tijdens een consult is niet meer nodig.


 

Voor het beste Astro Advies kies je Mediumchat

Alle consulenten bij Mediumchat hebben bijzondere gaven en geven snel en duidelijk antwoorden op jouw vragen. Ze respecteren alle vragen, tonen begrip, zijn eerlijk en oordelen niet. Mediums, Paragnosten, Helderziende, Heldervoelende, Coaches, Kaartleggers, Numerologen of Astrologen, ze hebben allen verschillende gaven, methoden en specialisaties. Hoe verschillend ze ook zijn, allen willen alleen het beste voor jou.
 
30 Redenen om voor een Astro Chat te kiezen in plaats van een Astrolijn
 
 1. Je kunt alles vragen waar je moeilijk over kunt praten omdat je chat.
 2. Je bent anoniem, je stem kan niet herkend worden omdat je niet praat.
 3. Niemand kan meeluisteren.
 4. Je kunt overal een astro advies chat starten ook op je mobiel.
 5. Een astro advies is ook via Email mogelijk.
 6. Geen stress meer door een hoge telefoonrekening.
 7. Je kunt kiezen uit: Astrologen, Numerologen, Paragnosten, Mediums, Kaartleggers, Coaches, Helderziende, Heldervoelende consulenten en consulenten die gespecialiseerd zijn in Nieuwstijds-, Indigo en Hoogsensitieve kinderen.
 8. Je kunt credits (minuten) sparen door gebruik te maken van de wekelijkse acties.
 9. Geen wachttijden er zijn altijd specialisten beschikbaar.
 10. Je kunt zelf een consulent kiezen aan de hand van een profielfoto of film bij het profiel van de consulent.
 11. Je kunt bij het profiel van de consulenten lezen welke gaven zij hebben.
 12. Je kunt een consulent kiezen die verschillende talen beheerst.
 13. Je krijgt een gratis consult van 2.30 minuten
 14. Een account aanmaken was nog nooit zo eenvoudig en snel.
 15. Je ontvangt na het consult het chatverslag gratis.
 16. Je kunt ontspannen lezen tijdens het consult, het is niet nodig je best te doen om alles te onthouden. Je ontvangt immers een chatverslag.
 17. Alle consulenten bij Mediumchat.nl hebben speciale gaven.
 18. Je kunt kiezen uit 143 consulenten.
 19. Alleen de beste consulenten geven je advies.
 20. Je kunt zien op welke dagen jouw favoriete consulent er voor jou is.
 21. Je kunt het aantal gesprekken zien die een consulent gevoerd heeft.
 22. Je kunt bij iedere consulent de beoordelingen lezen.
 23. Je hebt de kosten volledig zelf in de hand, geen hoge kosten achteraf.
 24. Je koopt vóór het astro advies credits zodat jij precies weet hoeveel tijd je nog hebt om vragen te stellen.
 25. Je ziet op je scherm hoeveel credits je gebruikt tijdens een consult.
 26. Je kunt ieder moment de chat verbreken en zien wat het je gekost heeft.
 27. Je kunt op ieder moment een aantal minuten kopen.
 28. Je credits zijn 2 jaar geldig.
 29. Mediumchat.nl geeft wekelijks hoge korting op een consult. Maak een account aan om van de acties gebruik te kunnen maken.
 30. Een astro advies bij Mediumchat.nl geeft je inzichten, antwoorden, begrip en het gevoel dat jij er niet alleen voor staat.
 

Waarom kiezen Dave, Julia en Jane niet meer voor een Astrolijn?

Dave, Julia en Jane hebben alle drie ervaring met een astrolijn en een astro chat consult. Graag willen zij hun ervaringen met je delen. Monique vertelt hoe zij voor een astro chat consult spaart en Bert vertelt dat hij stress erbij kreeg door een astrolijn omdat hij niet wist hoe hoog zijn telefoonrekening na een astro advies zou zijn.
 

Dave vertelt over gratis Astrolijn

‘Ik zat vast en wilde graag weten of er verandering aan zat te komen,’ vertelt Dave. ‘Mijn relatie, werk en het contact met mijn kinderen, alles liep stroef.’ ‘Op een avond was ik alleen thuis en dacht; ik bel een gratis astrolijn.’ ‘Ik ben niet zo een prater en kan mijn gevoelens niet uiten, ik heb dan ook niet durven zeggen wat er in mij om gaat.’ ‘Ik weet niet meer wat de dame van de astrolijn gezegd heeft, ze was heel aardig maar ik heb er persoonlijk niet veel aan gehad, ja toch wel iets, als verrassing kreeg ik een maand later een hoge telefoonrekening.’ ‘Nu chat ik met een consulent bij Mediumchat voor een astro advies, ik betaal van tevoren, tik mij vraag in het chatvenster en krijg meteen antwoord.’ “Voor mij is het een uitkomst want zoals ik al zei, ik ben geen prater.’
 

Julia ziet alleen voordelen in een Astro Chat Advies

Sinds Julia Mediumchat ontdekt heeft belt ze geen astrolijn meer. ‘Bellen is niet meer van deze tijd, ik heb niet eens meer een vaste telefoonlijn,’ vertelt Julia. ‘Ik weleens mijn hele vakantiegeld uitgegeven aan een astrolijn,’ zegt Julia lachend. ‘Ja, nu kan ik erom lachen maar toen niet hoor, wat een ellende was dat.’ ‘Gelukkig kan ik nu van tevoren credits kopen en een consult starten zonder achteraf op de blaren te moeten zitten.’ ‘De consulenten bij Mediumchat en bij een Astrolijn zijn allemaal betrokken en begripvol maar ik kies nu voor een astro advies bij Mediumchat, daar houden ze niet alleen rekening met de nieuwste ontwikkelingen maar ook met je portemonnee.’
 

Jane wil een Astro Advies in het Engels

‘Natuurlijk kun je niet verwachten dat alle consulenten perfect Engels spreken als het niet hun moedertaal is maar ik betaal wel en begrijp de helft niet als ik een astrolijn bel.’ Zegt Julia in het Nederlands met een Amerikaans accent. ‘Als ik stress heb en mij niet ok voel is Nederlands nog moeilijker voor mij.’ ‘Bij Mediumchat kan ik zien welke consulent in het Engels kan adviseren, onder de profielfoto van de consulent is dit aangegeven, je ziet een vlag van het land waarvan zij de taal beheersen.’ ‘Geweldig vind ik dat.’
 

Bert over Astrollijn, helderziende en extra stress

Berts vertelt; ‘Zo nu en dan heb ik behoefte aan een advies van een helderziende, medium of paragnost die contact kan maken met mijn overleden vrouw.’ ‘Ik ben iemand die zich over alles druk kan maken, daar ben ik heel eerlijk over.’ Een stresskip dus.’ ‘Toen ik telefonisch astro advies vroeg zat ik daarna altijd in de stress wat het wel niet gekost heeft.’ ‘Nu koop ik credits, start een chat, krijg advies of een boodschap van mijn overleden vrouw en heb achteraf gelukkig geen stress over de kosten.’
 

Monique startte gratis chat en maakt gebruik van kortingen

‘Ik heb een gratis chat gestart en kreeg een paar dagen later een mailtje van Mediumchat met een hoge korting op een consult.’ ’Twintig of vijfentwintig credits heb ik toen gekocht, credits zijn minuten, een paar weken later heb ik weer tijdens een actie credits gekocht.’ Doordat ik op een maillijst sta kan ik steeds gebruik maken van een actie.’ ‘Ik heb inmiddels met vijf verschillende consulenten gechat en heb nog credits over.’ ‘Als ik weer gebruik kan maken van een actie koop ik weer credits op die manier spaar ik voor mijn consulten.’ ‘Echt ideaal want ook al zit ik even krap bij kas op die manier kan ik toch een astro consult starten als ik daar behoefte aan heb.’
 

Hoe start ik een Astro Advies bij Mediumchat?

Een astro advies start je door op start een gratis chat te klikken. Een account aanmaken is heel eenvoudig binnen een paar seconden ben je klaar, geen ellenlange invul velden. Kies een consulent en als je op lees meer over (naam consulent) klikt verschijnt er een duidelijk overzicht. Gaven, methodes, werkwijze, wat de consulent voor jou kan betekenen, alles kun je lezen voordat je een keuze maakt. Als je op start en chat klikt verschijnt er een chatvenster. Zodra je het chatvenster ziet tik je je vraag in en de door jou gekozen consulent geeft je meteen antwoord. Je krijgt de eerste keer een gratis consult van 2.30 minuten. Klik na het consult op gespreksverslag mailen en je ontvangt gratis het verslag.Top