Waarzeggers voorspellen toekomst

Waarzeggerij bestaat al 4000 jaar, Keizers, Koningen, Farao’s en Pausen hadden een eigen waarzegger in dienst. Waarzeggers was een gerespecteerde functie, ze moesten advies geven over belangrijke zaken en de toekomst voorspellen. Grote beslissingen werden niet genomen zonder een Waarzegger of Waarzegster te raadplegen. Waarzeggers voorspelden de toekomst in veel culturen tot in de middeleeuwen, waarzeggerij niet meer werd getolereerd. De kerk verbood waarzeggerij, Waarzeggers werden vervolgd en vermoord. Waarzeggers werden beschuldigd van hekserij. 

 

Wat is een Waarzegger?

Een Waarzegger voorspelt de toekomst, maar kan ook verborgen zaken onthullen. Waarzeggers hebben magische krachten, paranormale gaven en gebruiken tijdens het voorspellen van de toekomst vaak hulpmiddelen zoals een kristallen bol, runen, tarotkaarten, speelkaarten, theebladen, koffiedik, stenen, stokjes of munten. Maar een Waarzegger kan ook gebruik maken van methoden zoals, astrologie, numerologie, grafologie. I Ting, en handlezen.

 

Wat is Waarzeggerij?

Waarzeggerij is een verzamelnaam, voor de manieren waarop een Waarzegger de toekomst kan voorspellen.  Tegenwoordig gebruiken we het woord waarzeggerij of Waarzegster nog maar zelden. Waarzeggers hebben nu specifieke namen zoals Paragnost, Helderziende, Heldervoelende, Helderhorende, Medium, Tarotist, Healer, Sjamaan, Spiritueel Coach, Kaartlegger, Handlezer, Lichtwerker, Numeroloog en Astroloog. Het zijn allen Waarzeggers, maar de benaming geeft aan welke gaven de Waarzegger heeft.

 

Wat is het verschil tussen een Waarzegger/Waarzegster en Helderziende?

Duizenden jaren werden Waarzeggers, Waarzegger genoemd. Een Waarzegger bezit bijzondere gave of meerdere gaven en kan de toekomst voorspellen, waarbij al dan niet hulpmiddelen worden gebruikt. Waarzegger is een verzamelnaam. In principe is een Helderziende ook een Waarzegger. Een Helderziende kan visioenen zien, beelden en objecten uit het verleden of de toekomst. Een helderziende is ook een Paragnost, hij of zij kan beelden zien die die zich op een andere tijd of plaats afspelen.

 

Wat is het verschil tussen een Waarzegger en Medium?

Waarzegger is een verzamelnaam, iemand met paranormale gaven is een Waarzegger/Waarzegster. Een Medium is een Waarzegger en heeft naast paranormale gaven die bijvoorbeeld Paragnosten hebben, ook de gave om te communiceren met overledenen, geesten, engelen, demonen of immateriële entiteiten. Een Medium kan boodschappen van dierbare overledenen doorgeven aan nabestaanden. Mediums krijgen woorden, beelden of gevoelens door. Een Medium is altijd een Waarzegger maar een Waarzegger niet altijd een Medium, omdat alleen een Medium kan communiceren met gene zijde.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Hoe word je Waarzegger?

Waarzegger kun je niet zomaar worden, je hebt één of meerdere aangeboren gaven nodig om Waarzegger te worden. Waarzeggers worden geboren met paranormale gaven, ook wel zesde zintuig genoemd. Wanneer je vaak een goed voorgevoel hebt over wat er gaat gebeuren heb je waarschijnlijk een paranormale gave. Je bent dan helderziend, heldervoelend of helderwetend. Online kun je trainingen en cursussen vinden die bij jouw gave of gaven aansluiten. Spirituele trainingen kun je onder andere volgen bij https://www.zoma-opleidingen.nl/  Voor een opleiding in Mediumschap vind je op https://www.soulconnections.nl/online/ meer informatie.

 

Waarzegger worden bij Mediumchat

Wanneer je één of meer gaven hebt kun je ervoor kiezen een online Waarzegger te worden.
Waarzeggers bij Mediumchat zijn de beste Waarzeggers in Nederland en België.  Ze zijn betrouwbaar, professioneel en hebben allen één of meerdere gaven. Bij Mediumchat krijg je door middel van video’s gratis trainingen. Je leert hoe je een uitstekend online consult geeft en hoe je met het systeem om moet gaan. Heb je een gave? Vul het Mediumchat  formulier in en wordt de Waarzegger die je wilt zijn.
 

Waarzegger JA of NEE vragen

Online kom je steeds vaker de ja of nee vragen tegen. Hoe het werkt? Je stelt een vraag met een gesloten einde, vervolgens krijg je een ja of nee antwoord. Bij de vragen die je stelt zijn geen Waarzeggers, Paragnosten of Mediums betrokken. De ja en nee antwoorden zijn op een bepaalde manier geprogrammeerd en je krijgt een willekeurig antwoord. Er komt geen Waarzegger bij te pas. Bij Mediumchat krijg je binnen enkele seconden een antwoord op je vraag van een betrouwbare Waarzegger. Start nu een gratis chat.
 
 

Wat zeggen Waarzeggers over dit jaar?

Waarzeggers kunnen vertellen wat je dit je te wachten staat, of je dromen uitkomen. Vraag je je af of je de ‘ware’ dit jaar ontmoet? Of je gaat verhuizen? Een andere baan, gezinsuitbreiding? Of een ruzie wordt bijgelegd? Wil je weten of je ex toch bij je terugkomt? Wat je vraag ook is, Waarzeggers bij Mediumchat beantwoorden alle levensvragen. Je mag je vraag nu gratis stellen. Chatten met een Waarzegger is heel eenvoudig. Kies een Waarzegger, typ je vraag in het venster en de Waarzegger geeft je meteen antwoord. 

 

Wat voorspellen Waarzeggers?

Meestal vragen we aan een Waarzegger wat de toekomst brengt. Het kan voorkomen dat een Waarzegger alleen iets over ons verleden of heden vertelt en nog niets over onze toekomst kan voorspellen. Wanneer er iets uit het verleden nog sterk aanwezig is in ons leven zal een Waarzegger dat altijd zien of voelen. Als we de lessen die we hadden moeten leren niet geleerd hebben kan een Waarzegger geen fantastische toekomst voorspellen. Het zal namelijk niet veel beter worden als we zelf niets veranderen. Onze niet geleerde lessen staan een mooie toekomst in de weg. Waarzeggers vertellen wat ze zien, wat onze blokkades zijn en wat we kunnen doen. Waarzeggers kunnen ons de weg wijzen naar de toekomst, waarnaar we verlangen. Maar we kiezen altijd zelf of we blijven hangen in misère.

 

Meer over Waarzeggerij

Wil je meer weten over Waarzeggers? Bezoek dan eens een Paranormale beurs, er worden lezingen en workshops gegeven. Je vindt er tal van standhouders die spirituele producten verkopen en Paragnosten en Mediums die consulten geven.
Wist je dat Peru de grootste waarzeggersmarkt ter wereld heeft? In Hongkong een drukbezochte waarzeggersmarkt heeft die ‘Tempé Street’ heet? Zijn gelukskoekjes waarzeggerij en welke beroemde mensen raadplegen een Waarzegger? Lees het nu op onze Waarzeggerij pagina.


Joanna Pleun
Profielfoto van Medium Joanna Pleun
Ik help jou verlichten & het vuur vanbinnen aansteken
 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Joanna Pleun311 gesprekken | 5 beoordelingen
311 gesprekken
5 beoordelingen
Grace
Profielfoto van Medium Grace
Helpt je op weg naar een positieve mindset
 • Rouwverwerking
 • Algemeen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Grace9677 gesprekken | 147 beoordelingen
9677 gesprekken
147 beoordelingen
Maureen
Profielfoto van Medium Maureen
Begeleid je om krachtig, zelfstandig en stabiel te zijn
 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Maureen


SMS alert

15.723 gesprekken | 236 beoordelingen
15.723 gesprekken
236 beoordelingen
Liset
Profielfoto van Medium Liset
Een liefdevol en luisterend oor 🍀🌺
 • Break-up / relatieproblemen
 • Familie en vrienden
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Liset


SMS alert

8735 gesprekken | 408 beoordelingen
8735 gesprekken
408 beoordelingen
Top