Herken tweelingzielen en zielsverwanten

We verlangen allemaal naar onze tweelingziel of zielsverwant, omdat we geloven dat we dan de perfecte relatie hebben en gelukkiger zijn. Het ontmoeten van onze soulmate maakt het leven de moeite waard, denken we. Maar wat is een tweelingziel of een zielsverwant? Wat gebeurt er als je je tweelingziel ontmoet en hoe herken je je tweelingziel? Voor velen is het verschil tussen tweelingzielen, soulmates en zielsverwanten onduidelijk. Een tweelingziel is niet hetzelfde als een zielsverwant of soulmate. 

 

Wat is het verschil tussen een Tweelingziel en Zielsverwant?

Zielsverwanten en tweelingzielen komen voort uit één zielengroep. Zielen incarneren in groepen, een groep zielen kan uit tientallen, honderden, of zelfs duizenden zielen bestaan. Alle zielen in een groep splitsen zich op in steeds kleinere groepen. De groep zielen wordt steeds kleiner, vervolgens wordt de ziel in tweeën gesplitst. Je hebt dus meerdere zielsverwanten, ze komen uit dezelfde zielengroep als jij, maar je hebt slechts één tweelingziel, de andere helft van jouw ziel.  

 

Tweelingzielen hebben elkaar een belofte gedaan

De scheiding van alle zielen, in een zielengroep, is enorm pijnlijk, vooral de scheiding van de enkele ziel is onverdraaglijk. Het voelt als een amputatie. Een gesplitste ziel belooft naar elkaar te zoeken, hoelang het ook zal duren en welke ontberingen het ook met zich mee zal brengen. Als ze elkaar weer ontmoeten zullen ze weer samenvoegen tot één ziel. De grootste taak van tweelingzielen is, als ze elkaar weer hebben gevonden, de hele groep zielen waaruit ze gesplitst zijn weer bij elkaar te brengen, om samen te smelten naar hun oorspronkelijke groep.

 

Tweelingvlam, Twin Flame, Soulmate & Soul Flame

Wat is een tweelingvlam of twin flame? Is een soulmate of soul flame hetzelfde als een tweelingziel? Nee, een soulmate is niet hetzelfde als een tweelingziel, tweelingvlam of twin flame. Je tweelingziel is de andere helft van je ziel. Je voelt je vertrouwt, alsof je elkaar al heel lang en goed kent. De aantrekkingskracht is enorm, jullie halen het beste in elkaar naar boven en hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Een soulmate of soul flame is een zielsverwant, hij of zij komt uit dezelfde groep zielen als jij. Een groep zielen kan bestaan uit honderden soulmates. Je soulmate kan je het gevoel geven dat het je tweelingziel is, maar jullie zijn alleen bij elkaar gekomen om van elkaar te leren. Na een paar maanden of jaren gaan jullie uit elkaar.

 

De verschillen tussen Zielsverwanten en Tweelingzielen

Tweelingzielen en zielsverwanten komen uit dezelfde zielengroep. De term tweelingziel en zielsverwant wordt vaak door elkaar gebruikt en kan verwarrend zijn. Je hebt meerdere zielsverwanten, jullie komen uit dezelfde zielengroep en hebben dezelfde energie maar je hebt slechts één tweelingziel. De andere helft van je ziel, jullie zijn één geweest.

 
Andere benamingen voor tweelingziel zijn:
  • Tweelingvlam
  • Twin Flame
 
Andere benamingen voor zielsverwant zijn:
  • Soulmate
  • Soul Flame
 
 

Hoe herken je je Tweelingziel?

Je tweelingziel heeft dezelfde energie als jij, omdat je tweelingziel en jij één ziel zijn, die in tweeën is gedeeld. Je tweelingziel en jij hebben één ziel in twee lichamen. Wanneer je je tweelingziel ontmoet gebeurt er iets bijzonders, je voelt iets wat je nog nooit gevoeld hebt. De liefde die jij en je tweelingziel voor elkaar voelen is buitengewoon intens, onvoorwaardelijk en bij niemand anders te vinden dan bij elkaar. Je tweelingziel heeft dezelfde visie en nooit de intentie je pijn te doen.

 

Hoe herken je je Zielsverwant?

Wanneer je een zielsverwant ontmoet voel je je onmiddellijk tot hem of haar aangetrokken. Het gevoel, de herkenning, is bijna net zo intens als de ontmoeting met je tweelingziel. Jullie begrijpen elkaar op alle levensgebieden en hebben het gevoel dat je voor elkaar bestemd bent. De band tussen twee zielsverwanten is enorm sterk, zo sterk en liefdevol dat je ervan overtuigd bent dat er nooit een einde aan jullie relatie kan komen. Maar zielsverwanten, soulmates, blijven niet hun hele leven bij elkaar.

 

Waarom blijven Zielsverwanten niet bij elkaar?

De meeste zielsverwanten, soulmates, blijven niet hun hele leven bij elkaar. Hun liefde gaat over in vriendschap, omdat ze elkaar niet meer nodig hebben voor hun spirituele groei. Zielsverwanten ontmoeten elkaar om de lessen te leren die ze nog niet geleerd hebben. Wanneer de lessen geleerd zijn, gaan ze uit elkaar. Twee zielsverwanten beëindigen hun relatie altijd in harmonie. De liefde voor elkaar verdwijnt niet na hun break-up, maar beiden kiezen voor een leven zonder de ander om hun tweelingziel te kunnen ontmoeten. Wordt jij (weer) gelukkig in de liefde?​ Krijgt inzicht in wat de toekomst jou brengt! Start hier jouw gratis reading met één van onze mediums.

 

Hoe weet je of iemand je tweelingziel is?

Wanneer je het gevoel hebt dat degene die je ontmoet hebt je tweelingziel is, vraag je je af of hij of zij wel echt je tweelingziel is en niet je zielsverwant. Zoals je hierboven hebt gelezen blijven soulmates nooit bij elkaar, maar tweelingzielen wel. Start nu een gratis chat als je wilt weten of je je tweelingziel ontmoet hebt. Vraag aan onze mediums of paragnosten; ‘Is hij of zij mijn tweelingziel?’ Je krijgt binnen een paar seconden antwoord op je belangrijke vraag. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen.

 

Zo ontmoet je je Tweelingziel

Je tweelingziel ontmoet je alleen als je er klaar voor bent, inziet dat je goed genoeg bent. Date je bijvoorbeeld niet omdat je eerst vijf kilo wil afvallen dan ben je er nog niet aan toe je tweelingziel te ontmoeten. Alle obstakels en excuses die je hebt belemmeren een ontmoeting met je tweelingziel. Wanneer je jezelf accepteert zoals je bent en anderen accepteert zoals ze zijn, trek je je tweelingziel naar je toe.


Wordt jouw relatie weer zoals vroeger?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

Start chatgesprek

 

Zeven Fases van Tweelingzielen

Een relatie met je tweelingziel is het beste wat je kan overkomen. Ook degenen die niet in het bestaan van tweelingzielen geloofden, of er nooit over nagedacht hebben, wisten op het moment dat ze hun tweelingziel ontmoetten dat hij of zij de perfecte match was, Een tweelingziel relatie loopt door verschillende fases en het is helaas niet alleen rozengeur en maneschijn, wanneer je elkaar weer ontmoet.
 

1e Fase - De ontmoeting met je tweelingziel

Wanneer je je tweelingziel ontmoet voel je iets wat je nog nooit gevoeld hebt. Je voelt je enorm tot hem of haar aangetrokken. De liefde die je voelt is intens en niet te beschrijven. Je denkt dat je droomt, maar omdat je je hart hard voelt kloppen weet je dat je wakker bent
 

2e Fase - De test

Het ontmoeten van je tweelingziel kan overweldigend zijn, waardoor emoties hoog op kunnen lopen. Je tweelingziel reageert misschien anders dan jij op jullie ontmoeting, waardoor je twijfelt of wantrouwend bent. De andere helft van je ziel kan een wegloper zijn, omdat hij of zij al die intense gevoelens moet verwerken. Je verwacht van je tweelingziel dat hij of zij hetzelfde voelt als jij, bij je wil zijn en nooit meer weggaat. Je tweelingziel voelt hetzelfde als jij, maar gaat er anders mee om. Geef je tweelingziel de tijd om tot zichzelf te komen in deze fase.
 

3e Fase - Kies je voor je tweelingziel?

De 3e fase, ook wel de crisesfase genoemd, gaat gepaard met angst en pijn. Je tweelingziel ontmoeten kan het gelukkigste moment van je leven zijn, maar tegelijk ook het moeilijkste moment. Wat doe je als je een relatie hebt en samenwoont met een liefdevolle partner? Misschien hebben jullie een kinderwens, of ander plannen gemaakt. Kies je voor de andere helft van je ziel?
 

4e Fase - De jager en de wegloper

Je bent de andere helft van zijn of haar ziel, maar dat wil nog niet zeggen dat jullie hetzelfde gedrag hebben. De één kan zich makkelijker overgeven dan de ander. Laat je tweelingziel los, je tweelingziel loslaten wil niet zeggen dat jullie elkaar nooit meer zien. Wanneer je tweelingziel een wegloper is ben jij de jager, of omgekeerd. Zet je tweelingziel nooit onder druk, het enige dat je nodig hebt is geduld, of je nu de jager of de wegloper bent. Het is alleen een kwestie van tijd in deze fase.
 

5e Fase - Je overgeven

Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten kan hun geluksgevoel en enthousiasme omslaan in onzekerheid. De energie tussen tweelingzielen is heftig, vaak ziet hun leven er opeens heel anders uit dan voor de ontmoeting. Alles is anders en alles voelt anders. Omdat je lichaam veel energie krijgt maar ook veel energie verbruikt betaalt je lichaam en je brein de prijs. Deze crises hoort bij het ontmoeten van je tweelingziel. Dit is wat een tweelingziel met je doet.
 

6e Fase - Het ontwaken

Tijdens de 6e fase, ook wel ontwakingsfase genoemd, voel je je opgelucht. Je bent tot rust gekomen. Je weet dat de pijn die je voelde te maken had met je verleden en je aan die pijn blijven vasthouden je niets oplevert. Je hebt geen twijfels meer, je voelt alleen liefde en dankbaarheid.
 

7e Fase - De hereniging

Wanneer tweelingzielen oud zeer hebben losgelaten en de overweldigende ervaring hebben verwerkt die ze voelden tijdens hun hereniging, hebben ze alle fases doorlopen. Niets kan tweelingzielen meer van elkaar scheiden. Ooit werd hun ziel in tweeën gesplist, om lessen te leren en elkaar weer te vinden. De zevende fase is de fase waarin tweelingzielen weten dat ze de andere helft van elkaar zijn. Ze hebben geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Zijn niet van elkaar afhankelijk, vullen elkaar aan, steunen elkaar en vertrouwen elkaar.

 

Is hij of zij mijn Tweelingziel?

Nu je weet wat het verschil is tussen een tweelingziel en zielsverwant, vraag je je af wat je partner is. Is hij of zij je tweelingziel of zielsverwant, ook wel soulmate genoemd of geen van beiden? Zielsverwanten, soulmates, blijven niet hun hele leven bij elkaar, tweelingzielen wel. Start nu een gratis chat, als je wilt weten of je geliefde je tweelingziel is.
 

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Top