Paragnost informatie. Hoe werkt de paranormale wereld?


Paragnost is een breed begrip. De oorsprong van het woord ‘paragnost’ stamt af van de Griekse taak. Het genootschap van onze taal schrijf het volgende: “Het Griekse para- betekent in paragnost 'naast, langs', en paragnost komt van gn?stès 'kenner'. Een paragnost is dus iemand die meer ziet of weet dan anderen”. De term paragnost is een breed begrip. Iedereen met paranormale gaven kan zich zo noemen. Niet iedereen met paranormale gaven krijg informatie op dezelfde manier binnen. Omdat de term paragnost geen universele verschijningvorm heeft, hebben veel mensen moeite met de paranormale wereld. Het is niet tastbaar of ongrijpbaar. Voor veel mensen maakt onbekend, onbemind.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Diverse paranormale gaven

De signalen die iemand met paranormale gave opvang, kunnen op verschillende manieren binnenkomen.

Helderziend
Helderziendheid wordt het vaak geassocieerd met paranormale gaven. Helderziendheid kan zich op veel manieren manifesteren. Elke paranormale persoon ontwikkeld zijn gaven op een andere manier. Sommigen ‘zien’ gewoon zaken uit het verleden, heden of toekomst wanner zij zich consenteren. Anderen hebben een foto of voorwerp nodig om zich op te focussen.

Helderwetend
Helderwetende paranogsten krijgen antwoorden in beelden of woorden binnen wanneer zij zich op iemands situatie consenteren. Bij helderwetenheid komt er vaak een woord of beeld op zonder dat hier een uitgebreide context bij komt.

Helderhorend
Een Helderhordende paragnost krijgt geluiden door die iemand zonder deze gaven niet hoort. Helderhorende paragnosten horen stemmen of horen gedachten van jou, engelen of spirits die je bij je hebt.

Heldervoelend
Heldervoelende paragnosten voelen energieën. Dit kunnen energieën van jouw emoties zijn, maar ook die van je omgeving, engelen of spirits.

Helderruikend
Helderruikende paragnosten kunnen energieën ruiken. Helderruikende paragnosten kunnen op deze manier kwalen opsporen. Helderruikendheid is wellicht de minst grijpbare gave van alle bovenstaanden.

Meerdere paranormale gaven
De meeste paragnosten hebben meerdere paranormale gaven. Tijdens hun leven krijgen zij signalen van deze gaven. In veel gevallen is het veel werk om hun gaven ten volste te ontwikkelen. Dit vraagt veel tijd en concentratie. De informatie die een paragnost doorkrijgt kan hij of zij gebruiken om jou te helpen. Samen met een paragnost kun je vaak tot inzichten komen die jou helpen om meer inzicht in jouw situatie te krijgen waardoor je gemakkelijker de juiste beslissingen in het leven kunt maken. Een goede paragnost geeft je een handreiking. Echter het is jouw verantwoordelijkheid om conclusies te trekken en je eigen beslissingen te namen. In Nederland zijn er best veel bekende paragnosten.


Wanneer neem je contact op met een paragnost?

Veel mensen nemen contact met een paragnost op het moment dat zij op belangrijke kruispunten in hun leven staan of om zaken uit het verleden te verwerken. Hulp van een paragnost roep je in wanneer je voelt dat dit juist voor jou is. De meest voorkomende onderwerpen waarover onze mediums en paragnosten vragen krijgen zijn:

1. Liefde/ liefdesrelaties
2. Overleden personen
3. Onzekerheden over de toekomst
4. Relaties binnen gezin/ familie
5. Carrière en geldzaken

Andere veelgevraagde thema’s zijn lichamelijke ongemakken en eenzaamheid (en of dit blijvend is). Onzekerheden hebben we allemaal in het leven. Zo mooi is het om te zien dat onze consulenten je zo vaak kunnen helpen met het geven van houvast, structuur en advies op basis van wat zij zien, voelen, horen of ruiken.

Een goede paragnost zal je doen verbazen! Blader eens rustig door de klantervaringen van degenen die je voorgegaan zijn op Mediumchat.nl. Onze paragnosten hebben fantastische en verbluffende resultaten gecreëerd samen met onze klanten. Maak ook gebruik van ons gratis kennismakingsconsult. Maak nu een gratis account aan en start een gratis sessie van 2:30 minuten met een live paragnost.