Betrouwbare paragnosten


Antwoorden op jouw vragen

Veel mensen hebben vragen waar zij het antwoord niet op kunnen vinden. Zij zoeken hun antwoorden vaak in het bovennatuurlijke. De vragen worden gesteld aan paragnosten, mediums, helderzienden en andere specialisten. Deze specialisten helpen niet alleen mij het vinden van antwoorden maar geven ook advies bij twijfel.

0900 nummers bellen voor een consult hoeft niet meer. Je kunt ook online een consult krijgen van paragnosten met jarenlang ervaring.
 


Paragnosten en 0900 nummers

Er zijn veel paragnosten die hun gaven beschikbaar stellen om mensen te helpen. Een manier waarop mensen vroeger vooral contact zochten met mediums is via 0900 nummers. Er zijn veel sites waar mediums te bereiken zijn via 0900 nummers. Dit werkt vaak als volgt: op de website staat een aantal mediums. Deze hebben allemaal hun eigen box nummer die je vervolgens kan invoeren wanneer je het 0900 nummer belt.

Een minpunt aan dit systeem is dat je de rekening pas gepresenteerd krijgt bij je maandelijkse telefoonrekening. Bellen met 0900 is duur en vaak onoverzichtelijk. Je krijgt hoge kosten achteraf waar je niet vrolijk van wordt.


Consult met een paragnost via chat

Bellen via 0900 nummers hoeft niet meer. Een consult krijgen via een chat is een nieuw concept op de markt gebracht door Mediumchat.nl. Je kunt bij Mediumchat.nl in contact komen met allerlei ervaren consulenten. Je koopt van te voren credits en gebruikt deze vervolgens om te chatten. Omdat je van te voren de credits koopt, blijft alles overzichtelijk. Op de hoofdpagina staan alle consulenten die werkzaam zijn bij Mediumchat.nl. De chat biedt verschillende voordelen: hij is te bereiken in de hele wereld. Bij 0900 nummers zijn de kosten afhankelijk van het land waar vandaan je belt. Een ander voordeel is dat je meer tijd hebt om na te denken hoe je je vragen formuleert.