Numerologie: Het getal 1212 - Wat betekent het cijfer?

De spirituele betekenis van 1212 en 12:12 uurWanneer je de getallen 1212 of 12:12 uur ziet op je mobiele telefoon of digitale klok, heeft het Universum een bijzondere boodschap voor je. De getallen 1212 zijn speciale getallen vooral op liefdesgebied. Je beschermengel vertelt je dat liefde dichterbij is dank je denkt. Als je bereid bent naar engel 1212 te luisteren krijgt je leven een fantastisch wending. Lees nu wat de getallen 1212 voor jou betekenen en welke boodschap engel 1212 heeft, als je de getallen 1212 tegenkomt.

 

De getallen 1212 hebben een betekenis of boodschap voor jou als: 

 • De getallen 1212 of 12:12 uur in jouw leven verschijnen.
 • Je op je mobiele telefoon of digitale klok regelmatig 12:12 uur ziet.
 • Je een bedrag van € 12,12 of € 1212,-- moet betalen.
 • Je de postcode 1212 tegenkomt.
 • Een order- of factuurnummer 1212 is.
 • Je kamernummer in een hotel 1212 is.
 • De datum 12 december een speciale dag voor je is.
 
 

Wat het betekent als je 1212 of 12:12 uur ziet

Engel nummer 1212 heeft een belangrijke boodschap voor je, als je de getallen 1212 tegenkomt of 12:12 uur op je telefoon of digitale klok ziet. Engelen gebruiken getallen om je goed nieuws te brengen, te waarschuwen, te helpen, te troosten of om je iets belangrijks te vertellen. Wanneer je niet meer weet hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan, kun je de engelen om hulp vragen. Maar ook kun je aan de engelen vragen wat er voor je in het verschiet ligt. Engelen helpen je altijd, de enige voorwaarde is dat je duidelijk bent over wat je nodig hebt of wilt weten.

 

Wil je weten wat de getallen 1212 of 12:12 uur voor jou betekenen?

Zie je regelmatig de getallen 1212 of 12:12 uur op je mobiele telefoon? De engelen hebben een belangrijke boodschap voor je. Ze willen met je communiceren. Weet je niet hoe je moet reageren? Onze Mediums en Paragnosten kunnen je in een persoonlijke reading vertellen wat het nieuws van de engelen is. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen

 

De betekenis van de getallen 1212 of 12:12 uur

 1. Je bent op de juiste weg. 
 2. Vertrouw op je intuïtie.
 3. Dit is het begin van positieve veranderingen.
 4. Stap uit je comfortzone.
 5. Stel je open voor de spirituele wereld. 
 6. Problemen lossen zich ineens op als sneeuw voor de zon 
 7. Je relatie wordt hechter of eindigt als deze niet goed voor je is.
 
 

De boodschap van de getallen 1212 of 12:12 uur

De boodschap van engel nummer 1212 is dat je nu beter uit je comfortzone kunt stappen, wanneer je niet tevreden bent met je baan of ongelukkig in je relatie. Engel 1212 helpt je de juiste keuzes te maken. Laat je twijfels los, engel 1212 helpt je met moeilijke beslissingen. Doe het stap voor stap, pak al je levensgebieden aan. Je zult, als je naar engel 1212 luistert en hulp accepteert, enorm trots op jezelf zijn als al je wensen zijn uitgekomen.
 
Wil je weten wat jouw getallen zijn of wat bepaalde getallen betekenen in de Numerologie? In ons Numerologie dossier vind je alles over jouw getallen en de betekenis van deze getallen.

 

De getallen 1212 of 12:12 uur en de liefde

 • Als je een relatie hebt en de getallen 1212 verschijnen in je leven, geeft engel nummer 1212 je een teken. Is je relatie stabiel, besteedt dan meer tijd met je partner. Is je relatie niet eer zo liefdevol en harmonieus? Praat er met je partner over, trekken jullie beiden aan een dood paard? Gun elkaar de partner die bij jullie past.
 
 • Als je single bent wil engel nummer 1212 er erop wijzen dat je te kritisch bent. Wanneer je te kritisch bent, zonder reden, is het je eigen schuld dat je steeds de liefde misloopt. Oordeel niet zo snel, geef anderen een kans. Je toekomstige partner is namelijk dichterbij dan je je kunt voorstellen.
 

De getallen 1212 vertellen je iets over je liefdesleven

De getallen 1212 zijn krachtige getallen, liefde is dichterbij dan je denkt. Ben je op zoek naar een partner of verlang je naar meer liefde in je relatie? Een persoonlijke numerologie reading helpt je met het vinden van en partner en meer liefde in je relatie. Start nu een gratis chat.

 

Engelen nummer 1212

Wanneer je het de getallen 1212 of 12:12 uur ziet geeft engel nummer 1212 je een teken. Engel nummer1212 vertelt je dat nu de tijd is aangebroken om uit je comfortzone te stappen. Laat twijfels los, accepteer de hulp van engel 1212. De getallen 1212 staan voor een grote spirituele verandering. Vertrouw engel 1212, de engelen hebben altijd het beste met je voor.

 

Zo vraag je engel nummer 1212 om hulp 

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp of advies vragen. Vergeet niet dat de engelen je altijd horen, ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt.
 
 • Schrijf een brief
 
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, daarna schrijf je je vraag. Let erop dat je niet de uitkomst of oplossing van je probleem opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.
 
 • Visualiseer
 
Sluit je ogen en zie in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je voelt of dwars zit en stel daarna de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.
 
 • Bedank de engelen
 
Wanneer je klaar bent met je brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben en je willen helpen. Vertrouw op de engelen, laat los en denk er niet over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!

 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat de getallen die je regelmatig ziet voor jou betekenen. Start nu een gratis chat met een medium of paragnost, ze kunnen je vertellen op welk levensgebied of situatie de engelen een boodschap voor je hebben.


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]