Numerologie: het getal 00 - wat betekent het cijfer?

De spirituele betekenis van 0000 en 00:00 uur

 

Is het vaak 00.00 uur als je kijkt hoe laat het is? Of vallen de getallen 0000 je op. Wanneer je de getallen 0000 tegenkomt of 00:00 uur ziet op je mobiele telefoon of digitale klok, heeft het Universum een boodschap voor je. De getallen 0000 zijn sterke getallen, getallen die alle energie verdubbelen. Je bent een geluksvogel als je de speciale getallen 0000 tegenkomt, het zijn de meest spirituele getallen. Lees nu wat de getallen 0000 voor jou betekenen en welke boodschap engel 0000 voor jou heeft, als je de getallen 0000 of 00.00 uur tegenkomt.

 

De getallen 0000 hebben een betekenis of boodschap voor jou als: 

 • Je regelmatig de getallen 0000 tegenkomt 
 • Je op je mobiele telefoon of digitale klok regelmatig 00:00 uur ziet.
 • Je de getallen 0000 op andere manieren in je leven verschijnen.
   
 

Wat het betekent als je 0000 of 00:00 uur ziet

 Engel nummer 0000 heeft een belangrijke boodschap voor je, als je de getallen 0000 tegenkomt of 00:00 uur op je telefoon of digitale klok ziet. Engelen gebruiken getallen om je te waarschuwen, te helpen, te troosten of om je iets belangrijks te vertellen. Wanneer je niet meer weet hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan, kun je de engelen om hulp vragen. Maar ook kun je aan de engelen vragen wat er voor je in het verschiet ligt. Engelen helpen je altijd, de enige voorwaarde is dat je duidelijk bent over wat je nodig hebt of wilt weten.
 
 

Wil je weten wat de getallen 0000 of 00:00 uur voor jou betekenen?

 Zie je regelmatig de getallen 0000 of 00:00 uur op je mobiele telefoon of digitale klok? Dan hebben de engelen een belangrijke boodschap voor je. Onze Mediums en Paragnosten kunnen je in een persoonlijke reading vertellen wat het nieuws van de engelen is. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen
 
 

De betekenis van de getallen 0000 of 00:00 uur

 1. Je hebt het einde van een levensfase bereikt.
 2. Je bent nu klaar voor een nieuw leven.
 3. Bescherm jezelf tegen negatieve mensen.
 4. Denk meer aan jezelf, laat anderen geen misbruik van je maken.
 5. Concentreer je op je dromen en wensen.
 6. Luister naar je onderbuikgevoel.
 7. Nieuwe mensen komen in je leven.
 8. Problemen lossen vanzelf op.
 
 

De boodschap van de getallen 0000 of 00:00 uur 

De boodschap van engel nummer 0000 is dat er een nieuwe fase is aangebroken. Alles, maar dan ook alles wordt anders. Je bent nu niet meer bang, je weet dat veranderingen niet per se negatief uitpakken. Je hebt belangrijke levenslessen geleerd, het was niet altijd makkelijk voor je, maar nu pluk je de vruchten. Zorg goed voor jezelf, luister niet naar negatieve mensen, ga ze uit de weg. Je hebt een enorm goed onderbuikgevoel, luister ernaar!
 
Wil je weten wat jouw getallen zijn of wat bepaalde getallen betekenen in de Numerologie? In ons Numerologie dossier vind je alles over jouw getallen en de betekenis van deze getallen.

 

De getallen 0000 of 00:00 uur en de liefde

 • Als je een relatie hebt en de getallen 0000 verschijnen in je leven heeft engel nummer 0000 geweldig nieuws voor je. Je relatie wordt liefdevoller en hechter of je maakt een einde aan je relatie als je al een tijdje ongelukkig bent met je partner. Het goede nieuws is dat je geen liefdespijn hebt wanneer je je relatie beëindigt. Omdat je weet dat je gelukkiger bent zonder hem of haar.
 
 • Als je single bent heeft engel nummer 0000 fantastisch nieuws voor je. Je partner is dichterbij dan je je kunt voorstellen. Laat je angst los, het is altijd eng je helemaal aan iemand te geven, niemand wil teleurgesteld worden in de liefde. Het is liefde op het eerste gezicht. Je bent een geluksvogel, het is je zielsverwant.
 

De getallen 0000 vertellen je iets over je liefdesleven

De getallen 0000 zijn geluksgetallen, liefde is dichterbij dan je denkt. Ben je op zoek naar een partner of verlang je naar meer liefde in je relatie? Een persoonlijke numerologie reading helpt je met het vinden van en partner en meer liefde in je relatie. Start nu een gratis chat.

 

Engelen nummer 0000

Wanneer je de getallen 0000 of 00:00 uur ziet geeft engel nummer 0000 je een teken. Engel nummer 0000 vertelt je dat er een einde is gekomen aan al je zorgen en problemen. Een nieuwe fase is nu aangebroken, een levensfase waar je al zo lang over gefantaseerd hebt. Je hebt je nieuwe gelukkige leven zelf gemanifesteerd. Nu weet je dat alles mogelijk is, al je dromen en wensen uitkomen. Geef negatieve gedachten geen kans, jaag ze weg, je wilt immers niet dat ze waarheid worden. Vraag engel 0000 om hulp als je negatieve gedachten hebt.
 
 

Zo vraag je engel nummer 0000 om hulp

Je kunt de engelen op verschillende manieren om hulp of advies vragen. Vergeet niet dat de engelen je altijd horen, ook wanneer je onderstaande manieren niet gebruikt.
 
 • Schrijf een brief
 
Schrijf eerst je gevoelens zo duidelijk mogelijk op, daarna schrijf je je vraag. Let erop dat je niet de uitkomst of oplossing van je probleem opschrijft. Wanneer je je brief in gedachten of hardop voorleest, als je klaar bent, geef je je brief extra kracht.
 
 • Visualiseer
 
Sluit je ogen en zie in gedachten een film. Nodig de engelen uit, vertel wat je voelt of dwars zit en stel daarna de vraag waarop je een antwoord wilt. Vul niet zelf het antwoord in, de engelen geven altijd de beste oplossingen.
 
 • Bedank de engelen
 
Wanneer je klaar bent met je brief of visualisatie, vergeet dan niet de engelen te bedanken. Bedank de engelen omdat ze naar je geluisterd hebben en je willen helpen. Vertrouw op de engelen, laat los en denk er niet over na hoe je vraag of probleem opgelost zal worden. Engelen helpen je altijd!
 
 

Numerologie en jouw Toekomst

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat de getallen die je regelmatig ziet voor jou betekenen. Start nu een gratis chat met een medium of paragnost, ze kunnen je vertellen op welk levensgebied of situatie de engelen een boodschap voor je hebben.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]